Carrie-horoszkóp októberre

Így az igazi csípős ősz beköszöntével hoztunk nektek egy kis ízelítőt, hogyan is fog kinézni az október hónap a különböző csillagjegyek számára. Ismételten csak azt tudom mondani, ez amolyan útmutató és nem kőbe vésett törvény, éljétek a mindennapjaitokat a legjobb belátásotok szerint!

No, de kinek mit jósol a horoszkópja? Íme:

 

Kos (március 21. – április 20.)

A Kos jegy szülötteinek októberben igazán keményen kell dolgoznia.

Nehéz hónap vár rád, nagy erőfeszítéseket kell majd tenned munkád során, és még így sem hozza el a várva várt sikert. Ne a képességeidben kételkedj, egyszerűen fogadd el, hogy nem mehet mindig minden olyan nagyon simán. Légy türelmes, hamarosan ennek a munkának learathatod a gyümölcsét.

Fordíts a hónapban különös figyelmet a pénzügyeidre, váratlan kiadások jelentkezhetnek. Illetve ez a hónap tökéletesen alkalmas arra is, hogy olyan döntéseket hozz vagyonodat illetően, amelyek később kamatozni fognak.

A hónap vége felé valami változás állhat be az életedbe, talán egy titkos vágyad válhat valóra, járj nyitott szemmel!

 

Bika (április 21. – május 21.)

A Bikákra egy igazán nagyszerű hónap vár.

Habár elég nehéz hónap elé nézel, mégis olyan fontos eseményekkel lesz tele, amelyre szívesen emlékszel majd később vissza.

Igazi kihívások várnak rád, mind a munkádban, mind a magánéletedben. Nem lesz egy egyszerű mindenhol helytállnod, de könnyen legyőződ majd a nehézségeket, ezáltal olyan kilátások nyílnak meg előtted, amelyre mások csak irigykedhetnek.

Egy olyan vállalkozást találsz magadnak, amely valóban inspirál és ezáltal megérzed a siker valódi ízét.

A hónapban sok emberrel találkozol majd, de ami igazán különleges: lesz közöttük egy ember, akibe első látásra beleszeretsz.

Nem biztos, hogy elsőre komoly kapcsolattá alakul ismeretségetek, így próbálj nyugodt és körültekintő maradni. Nem minden csak tőled és a vágyaidtól függ.

 

Ikrek (május 22. – június 21.)

Az október hónap az Ikrek számára némi nyugtalansággal jár majd.

Egy komoly csatával köszöntöd az őszt egy erős ellenfél ellen, de valószínűleg a szerencse most melléd szegődik. Persze nem lesz könnyű, de győztesen jössz ki ebből a vitából.

Saját érdekeidet véded majd és így ellenfeleidnek is be kell látniuk a nyilvánvalót. Szerencsére az idő mindent helyre állít majd, tehát légy türelmes.

A hónap tele lesz lehetőségekkel, hogy új dolgokat tanulhass meg, és értékes információkat szerezz. Ezt azoknak az Ikreknek is meg kell tenniük, akik úgy gondolják, hogy mindent tudnak, amire szükségük van. Írj le mindent, ami érdekesnek tűnik – a legváratlanabb dolgok később még igencsak hasznosak lesznek.

Fordíts némi időt a hónapban pihenésre is, tölts minőségi időt a családoddal és élvezd ki a sárgán hulló falevelek gyönyörű látványát.

 

Rák (június 22. – július 22.)

A Rákok számára az október hónap rendkívül eseménydús napokból fog állni.

Gyakran azt érezheted, annyi tennivalód akad, hogy egy nap kevés is arra, hogy mindennek a végére érj. Ne próbálj meg mindent egyszerre megoldani, vedd számításba saját képességeidet, priorizáld feladataidat, és haladj szépen sorban, hogy hatékonyan célba érj.

A feladatok megoldása során, egyre több tervet találsz ki a jövőre nézve.

Személyes problémáid megoldása során bátran kérj segítséget vagy tanácsot szeretteidtől, megértő fülekre találsz náluk.

A hónap végén a munkahelyeden sikert sikerre halmozol. Régi céljaidat most sikerül elérned, aminek külön örülsz.

Egy nem várt találkozás során, pár fontos embert is megismersz, ezek a kapcsolatok később még nagy hasznodra lesznek.

 

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az Oroszlánok számára az október egy igazán tettre kész hónap lesz.

Néhány nagyon fontos ügyed végére érsz a hónapban, ami rendkívüli nyugalmat hoz majd a mindennapjaidba. A hónapban tele leszel feladatokkal, aktívan veselkedsz neki, így sokra leszel képes. Sikeresen veszed a felmerülő akadályokat is, amelyben segítségedre lehetnek új szövetségeseid.

A pénzügyi helyzeted javulást ígér a hónapra, bár lesz némi plusz kiadásod, mindezek mellett váratlan pénzbevételek várhatóak. Kezeld okosan a vagyonodat, így talán a várva várt lakásfelújításra is tudsz félretenni majd.

Személyes kapcsolataid szempontjából is remek hónap az október, sok új barátra, ismerősre teszel szert. Békében vagy mind magaddal, mind a családoddal, most könnyen megtalálod a közös hangot mindenkivel.

A hónap tartogat még némi meglepetést, de megéri várni rá.

 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

A Szüzek némileg túlbonyolíthatják ezt a gyönyörű őszi hónapot.

Sok fejtörést okoz majd néhány nap ebben a hónapban, tele leszel ellentmondásokkal, amelyek nehéz helyzetbe sodornak majd. A lényeg, ha még nem is találsz azonnal kiutat, ne add fel, és próbáld mindenáron a saját elgondolásaidat véghezvinni.

Légy körültekintő családtagjaiddal, amikor nehéz napokat élsz meg, nekik is nehéz melletted.

A hónapban lehetőséged lesz, valami igazán ritka és összetett dolgot megtanulni, ezek az információk nagy hasznodra lesznek a későbbiekben. Alkalmas ez az időszak szakmai továbbképzésre is, így esélyed lesz arra is, hogy később a munkádban egy nélkülözhetetlen szakemberré válj.

A hónap végén némi érzelmi problémáid adódhatnak, küzdd le a belső akadályokat és vedd észre milyen csodálatos is tud lenni az ősz!

 

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A Mérlegek a munkájukban hasítanak októberben!

Most van itt az idő, hogy minden figyelmed a munkádra fordítsd, ugyanis új szakmai horizont nyílik majd meg előtted.

A hónapban pénzügyi csúcsra juthatsz, jövedelmed jelentősen gyarapodhat, ugyanis fontosabb befektetéseid most hozzák meg a várva várt gyümölcsüket. Légy észnél azért a következő befektetés során!

Családtagjaid mindenben melletted állnak, és ezt a hónapban érzékeltetik is veled rendesen. Bármiben számíthatsz rájuk, de kerüld a nézeteltéréseket egyes ügyekkel kapcsolatban.

A hónapban a magánéletedben is vár némi meglepetés, örülni fogsz neki, csak légy nyitott és optimista!

 

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Skorpió jegyre egy nagyon gyümölcsöző hónap vár.

A kreatív önmegvalósítás hónapja lesz ez számodra, olyan lehetőségeket vélsz felfedezni, amelyben kiélheted minden fantáziád és megvalósíthatod álmaidat. Rejtett tehetségedet most megmutathatod mindenkinek ezáltal.

A hónapban jó néhány új ismeretségre is szert tehetsz, idegenek tiszteletét vívhatod ki munkád által. Annyira jól kommunikálsz, hogy ellenségeidet is sikerül meggyőznöd és magad mellé állítanod.

Szánj elég időt a családodra, nagyon várják, hogy végre elég minőségi időt tudjanak veled tölteni.

A fent említett új ismeretségek között egy romantikus kapcsolat kezdete is kilátásban van, járj nyitott szemmel.

 

Nyilas (november 23. – december 21.)

A Nyilasok sikert sikerre halmoznak az őszi októberben.

Különböző eseményeken való részvételnek köszönhetően változik meg a helyzeted, amelyre már régóta vársz és készülődsz. Célod eléréséhez nagyon fontos pillanatok ezek. Bár meg kell értened, hogy a sikerhez vezető út nem egyszerű és hullámvölgyekkel teli lehet. Légy türelemmel!

Lényeges szem előtt tartanod azt is, hogy másokkal való kapcsolatod hogyan alakul, ugyanis most fontos, hogy megfelelő embereket állíts magad mellé, akik hosszabb távon támogatnak, akikben megbízol és nehéz időkben is melletted állnak.

Munkád most akkora részt vesz el az életedből, hogy másra már nagyon nincs is időd. Családod és barátaid melletted állnak, de türelmük nekik is véges.

Pihenj is néha, hogy egészségi állapotod is rendben legyen.

 

Bak (december 22. – január 20.)

A Bak jegy szülöttei igazán sokat fognak dolgozni októberben.

Most a szerencse valóban melléd szegődik mind a munkádban, mind a szerelemben. Most van itt az alkalom, hogy kiaknázd a megnyíló lehetőségeket. Fontos, hogy észrevedd, hogy kollégáid, barátaid és családod mindenben támogatnak.

Októberben szinte brillírozol az új ötletekkel, sok embert meg is lepsz vele. Energikus és magabiztos vagy a hónapban, amely ellenállhatatlan benyomást kelt másokban.

Munkádban most nagyon jó eredményeket érsz el, elégedett lehetsz magaddal! A pénzügyeid is sikeresen alakulnak majd a hónapban.

Októberben sor kerül némi romantikázásra is, de ha még nem vagy kapcsolatban, a hónap arra is megfelelő, hogy megtaláld az igazit.

 

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A Vízöntők számára az október nem lesz egy sétagalopp.

Ez az őszi hónap elég sok feszültséget fog hozni az életedbe. Gyakran a fontos döntéseidet sietve kell majd meghozni. Mérlegelés nélkül pedig nem szeretsz választ adni semmire, így leterheltnek érezheted magad. Légy óvatos, mivel a most elkövetett hibák később súlyos problémákhoz vezethetnek.

Munkád során próbálj háttérben maradni. Egy ilyen hónapban jobb, ha nem hívod fel magadra a figyelmet, főnökeiddel könnyen konfliktusba kerülhetsz. Most a csapatmunkában való részvétel sem egy nyerő felállás, próbálj egyedül dolgozni és hatékonyan.

Az őszi fáradtság téged is utolér, próbálj minél többet pihenni és hagyj némi időt a szórakozásra is. Kikapcsolódásaid során új barátokra is lelhetsz, légy nyitott!

Ha ingatlanvásárlás előtt állsz, legyél körültekintő és megfontolt!

 

Halak (február 20. – március 20.)

A Halak számára egy igazán izgalmas őszi hónap közeledik.

Ez a kedvező hónap teljesen új perspektívákat nyit meg a számodra. Munkádban is nagy előrelépést tehetsz, üzleti kapcsolataidat most igazán ki tudod használni, ezáltal sikeresen teljesítesz egy olyan munkát, amin már nagyon régóta dolgozol. Most jobban megbízol kollégáidban is, mint korábban, és ez is sokat lendít rajtad előre. A hónapban megtanulsz velük csapatban dolgozni, így a feszültség is megszűnni látszik, ami köztetek és a vezetőség között alakult ki.

Októberben rendkívül jó hallgatóság leszel a barátaid számára is, panaszkodásukból sok fontos információt nyerhetsz, amely később még nagy hasznodra lehet.

Családi körödben valami izgalmas és új változás várható. Tele vagy energiával, ezért gyakran állsz a figyelem középpontjában. Öröm és boldogság van most az egész családi idillben.

Somogyi Eszter

(képek: Pixabay)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük