Carrie-horoszkóp szeptemberre

Elérkeztünk ismét egy új hónaphoz, megkezdődik az iskola, belevethetjük magunkat a nyári strandolások, szabadságolások után a kőkemény munkába. Újra itt a szeptember. Na de hogy mit is tartogat számunkra az ősz első hónapja máris mutatjuk!

 

Kos (március 21. – április 20.)

A Kos szeptemberi sikereinek eléréséhez nagy erőfeszítésekre lesz szüksége.

Így a nyár végeztével, gyakran érzed azt, hogy olyan sok tennivaló szakad a nyakadba, hogy sosem fogsz a végére érni. Csak nyugalom, készíts egy listát és haladj szép sorjában, jól csinálod!

Nagyon sok barát és családtag igyekszik a segítségedre lenni, fogadd el tőlük, amit tenni tudnak.

Gyakran olyan helyzeteket próbálsz megváltoztatni, aminek semmi értelme, nehezedre esik elfogadni a dolgokat úgy, ahogy vannak. Ezt még gyakorolnod kell!

A nehéz helyzetek olykor vitát szülhetnek, ne lepődj meg, ha nem ért egyet veled mindenki. Próbálj önállósulni, sokszor ez javít majd a helyzeteden!

Szeptemberben bőven akadnak kihívások, így a családdal, barátokkal töltött időt, kirándulásokat, találkozókat inkább hónap elejére tervezd.

A hónapban figyelj jobban az egészségedre is, így ez az igazán nehéz időszak veszteségek nélkül fog elmúlni.

 

Bika (április 21. – május 21.)

A Bika aggodalmai ellenére nagyon jól fogja magát érezni az ősz első hónapjában!

Sokszor túlaggódod a helyzetet, pedig ha reálisan gondolkoznál, láthatnád, hogy nem vagy egyedül, nagyon sok jó barátod segít neked.

Ez a hónap nagyon jónak ígérkezik!

Hangulatod nyugodt lesz, mikor ráébredsz, hogy nem kell gőzerővel hajtanod, néha te is megérdemelsz egy kis pihenést! Amit a nyáron nem sikerült megvalósítani, nyaralás, kirándulás, sportesemény, találkozó a hónapban még lesz lehetőséged pótolni.

A hónapban egy különleges személy lép az életedbe, akitől érdekes ajánlatot kapsz. Eleinte zavart kelt benned az illető, majd belátod, az a legjobb dolog, ha hallgatsz rá.

Habár egy nagyon kielégítő hónap elébe nézel, nagyszabású tervekbe és projektekbe ne most kezdj, lesz még rá bőven alkalmasabb pillanatod!

Örülj a legkisebb sikereidnek is, ne felejtsd el honnan kezdted!

 

Ikrek (május 22. – június 21.)

Munka, munka, munka – az Ikrek számára ez lesz a szeptemberi jelszó.

No de mielőtt végleg sztahanovistává válnál, érdemes egy listát készíteni a tennivalóddal, rangsorolni, mik azok a dolgok, melyeket a hónapban feltétlen el kell végezned.

Különösen nehéz hónapnak nézel elébe, céljaidat habár eléred, mégsem könnyedén fogod, mert minden sikeredért külön fogsz megdolgozni. Most az események nagyon lassan haladnak, a szokásosnál sokkal több türelemre lesz szükséged.

A hónapban több kisebb veszekedésbe is keveredsz, mind a munkahelyeden, mind az otthonodban. Feszült vagy és ez kihat a kapcsolataidra is. Igyekezz rendezni a zavaros, félreérthető helyzeteket, mert később még nehezebb lesz túllépni rajtuk!

A szeptember új lehetőségeket is kínál majd neked, a megfelelő pillanatban légy bátor, ne habozz egy percet sem!

Sok erőfeszítéssel, a nehéz hónap ellenére hosszú távra dolgozol, mely egy gyümölcsöző következő időszakot biztosít számodra.

 

Rák (június 22. – július 22.)

A Rák jegyűekre szeptemberben új lehetőségek várnak!

A nyár annyi pörgéssel, bulival, munkával, találkozóval járt, hogy kezdesz az erőd végéhez érni, ez pedig a jó közérzet romlásához vezethet, vigyázz magadra és pihenj amennyit csak tudsz!

Légy határozott a döntéseid során, ne pazarold a drága idődet semmi meddő feladat elvégzésére. A munkádban a hónap sikereket hozhat, erősíteni fogod a szakmai helyzetedet is.

A személyes kapcsolataidban változások állhatnak be, még akkor is, ha ezeket próbálod kivédeni. Próbálj mindig őszintén beszélni az érzéseidről, ez némileg segít majd elfogadnod a fennálló új helyzeteket.

A hónapban új lehetőségek nyílnak meg előtted, sokszor azt érzed, nem tudsz beletanulni az új dolgokba. De légy türelmes és maradj nyugodt, ezzel a projekttel sokat segíthetsz másokon!

 

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az Oroszlánok számára rohanás jellemzi a szeptember hónapot!

Megint számtalan olyan helyzetben találod magad, amiről úgy gondolod, azokat csak te tudod megoldani. A jó hír az, hogy van esélyed mindenben sikerrel járni, bár a végére eléggé kimerült leszel, ha mindent magad veszel a nyakadba.

Nehéz feladatok várnak rád, sok mindent előre át kell látnod, meg kell jósolnod az események alakulását ahhoz, hogy helyesen tudj dönteni bizonyos helyzetekről.

Ellenfeleid tenyerüket dörzsölve várják bukásodat. Légy magabiztos és lepd meg őket!

A hónap második felében lesz egy nyugodtabb időszakod, amikor még unatkozni is ráérsz majd. Pihenésre kellene felhasználnod ezt az időt, de a korábbi sok tennivaló után nehéz leállni és elfogadni, hogy ez most egy nyugodtabb időszak lesz.

Kisebb konfliktus alakulhat ki családod körében, próbálj egyértelműen beszélni velük, meg fogják érteni álláspontodat.

Munkahelyeden egy olyan félreértésbe keveredhetsz, amelyet jobb mielőbb tisztázni, hogy a későbbiekben ne maradjon meg rólad a negatív véleményük.

A hónap végére lenyugszol te is és sokkal jobb napjaid lesznek, mint korábban. Jó híreket kapsz, és lehetőséged lesz arra, hogy az életedet jobbá változtasd! Légy bátor!

 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

A szeptember hónap azoknak a Szüzeknek fog igazán kedvezni, akik hajlandók önállóan saját maguknak meghozni döntéseiket, anélkül, hogy másokra számítanának.

Lehetséges, hogy ezek a döntések nem lesznek túl népszerűek ismeretségi körödben, és kritikával illetnek majd érte. Nem kell senkinek semmit magyaráznod, a döntés joga mindig a te kezedben lesz a saját életedről. A család és a rokonok kérés nélkül is kinyilvánítják majd a véleményüket, de ezt már megszokhattad.

Munkádban a hónap elején jelentős előrehaladást tapasztalsz, ami korábban nehézséget okozott, ott most könnyen veszed az akadályt.

Olyan ötleteket valósíthatsz meg tudásod által, amiről eddig csak álmodoztál, most pedig meg van hozzá a megfelelő háttértudásod, használd ki bátran!

A hónap alkalmas lesz minden olyan terved megvalósítására segítség nélkül, amit eddig halogattál, persze ez nem azt jelenti, hogy nem lesznek támogatóid.

A hónap végén személyes ügyeid kerülnek előtérbe. Ezek lesznek a legfontosabb intézni valók. Előfordulhat, hogy szeretteid egyes helyzetekben félreérthetnek, ezek súlyos konfliktushoz vezethetnek.

Türelmetlen természeted ellenére most jókora türelemre és kitartásra lesz szükséged. Tarts ki a cél érdekében!

 

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A Mérleg jegyűeknek a szeptember hónap igazán kedvező fordulatot hoz.

Olyan apró dolgok végére fogsz érni, amelyek lehetővé teszik, hogy nagyobb eredményt érj el, majd tovább tudj lépni a célod megvalósítása érdekében.

A hónapban légy óvatos az új ötletek megvalósításával, saját magadat nem leszel képes igazán kritikusan látni, így lehet, hogy a ragyogónak tűnő lehetőségek később kudarcba fulladnak. Az újonnan kínálkozó vállalkozásoknál kétes a siker így fontold meg jól a hónapban mibe vágsz bele!

Kerüld az olyan embereket, akikben nem bízol meg száz százalékban, jók a megérzéseid!

Az ősz beköszöntével hajlamos leszel némi depresszióra, figyelj oda az egészségedre, hagyj némi énidőt magadnak, szervezz találkozókat, menj emberek közé, szórakozz kicsit.

A hónap végén nagyon kellemes meglepetés fog érni! Ez lesz az az időszak, amely az élet minden területén pozitív változást hoz.

 

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Skorpiókra egy igazán sikeres hónap vár szeptemberben!

A szeptember nem hoz olyan problémát, amelyet ne tudnál megoldani, leküzdöd az összes eléd gördülő akadályt és sikert sikerre halmozol! Ebben a barátaid gyakran segítenek, és te is segítesz nekik.

Igyekezz magad köré gyűjteni azokat az embereket, akiknek hasonló a gondolkozása a tiédhez, mert így könnyebben boldogulsz egyes céljaid elérésében.

Bátran engedd szabadjára a fantáziádat és használd a munkád során a kreativitásodat!

A hónapban némi pénzügyi nehézség is felmerülhet.

Előfordulhatnak családodban konfliktusok, amiket a kommunikációs problémáknak köszönhetsz.

A szeptember hónap tartogat még némi meglepetést, egy új ismeretség keretein belül. Lehet eljött az idő, hogy rád találjon az igazi szerelem?!

 

Nyilas (november 23. – december 21.)

A Nyilasok számára a szeptember hónap valódi erőpróba lesz.

A hónap nem csak sok újdonságot, hanem rengeteg nehézséget is fog hozni magával. Fontos, hogy ne felejtsd el: a jól átgondolt lépéseid sokkal jobb eredményeket fognak hozni, mintha érzelmek hatására döntenél. Igyekezz megmaradni a realitás talaján!

Adj magadnak időt a helyzet rendezésére, ha van elég információd, a megoldást is könnyen megtalálod!

Az ismerőseiddel fennálló kapcsolataid meglehetősen feszültté válnak. Sokszor félreértik tetteidet, így kínos helyzetekbe keveredhetsz.

Nem tűnsz majd túl kiegyensúlyozottnak, habár ez csak a látszat. A hónap végére belejössz a nehézségek legyőzésébe és érdekes fordulatokat hoz majd az élet.

Üzleti ügyeid felvirágoznak, ezáltal olyan emberekkel ismerkedsz meg, akik később segítségedre lehetek.

Ilyen ismeretségekből találhatsz rá egy igazi barátra vagy akár a szerelemre!

 

Bak (december 22. – január 20.)

A Bakok számára könnyű és egyszerű napokat hoz a szeptember.

Mondhatni úgy is, lesznek olyan napok ,amikor már-már unatkozni fogsz.

A hónapban munkád során lehetőséged lesz, hogy kamatoztasd tudásodat és olyan új ismeretekre tegyél még szert, amelyek később igazán hasznodra válnak.

Most igazán könnyen mennek a dolgaid, érdemes most elkezdeni olyan célok megvalósítását, amelyeket csak későbbre tervezel. A szerencse most melléd szegődik, használd ki bátran!

A hónapban sikerül olyan emberekkel is összeakadnod, akik kellemetlen helyzetbe hoznak, így súlyosabb problémákkal is szembesülhetsz, ha nem vagy óvatos. Próbáld őket elkerülni. Ezáltal némi önismeretre is szert tehetsz.

A hónapban próbálj több időt tölteni szeretteiddel, az ősz beköszöntével ideális alkalom adódik némi családi programra.

 

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A Vízöntő jegyűeknek érdemes a hónapban oda figyelni a kapcsolataikra!

Nagyon fontos, hogy tudd elkülöníteni az üzleti és a személyes kapcsolataidat. Semmi sem veszélyesebb, mint valaki szimpátiájára támaszkodni, amikor munkádban, üzletet érintő döntéseket hozol. Ne érzelmi alapon dönts, ha pénzügyeidet is érinti a kérdés.

A korábban előforduló hibákat most könnyedén kijavítod, ezért egyre közelebb kerülsz céljaid eléréséhez.

A hónapban megszáll a kisangyal és némi adományozásba kezdesz, később jó cselekedeted meghálálja magát.

Az ősz beköszöntével jó, ha némi figyelmet fordítasz egészséged megőrzésére is, kerüld a stresszt és pihenj, amikor csak teheted.

Bármibe is kezdesz a hónapban, tudnod kell, hogy családod melletted áll és támogat mindenben!

 

Halak (február 20. – március 20.)

A Halak számára a szeptember érdekesen alakul!

A szeptember hónap sok próbatétel elé állít, néha kételkedsz abban, hogy győztesként kerülhetsz-e ki egyes helyzetekből, így meglehetősen sokszor kényelmetlenül fogod érezni magad.

Légy pozitív döntéseid során, meg fogják hozni a kiérdemelt eredményt!

Munkádban érdekes ajánlatokat fogsz kapni, hosszútávú együttműködésre kérnek fel, de mielőtt fejest ugrasz az ismeretlenbe, alaposan fontold meg a döntésedet, minden egyes apró részlet megismerésével.

A hónapban gyakran békéltető személyként találod magad két szeretted között. Sokszor nem is érint személyesen a vita tárgya, mégis te vagy a legalkalmasabb személy arra, hogy segíts nekik megtalálni a közös nyelvet.

Szeptember hónap ideális lesz arra is, hogy újra belevesd magad a közéletbe, ápold barátaiddal a kapcsolatot. Lazíts, amikor csak lehetőséged van rá!

 

Tudjátok, a fent leírtak csupán csak amolyan útmutatók, semmilyen törvényszerűséget nem szabad beleképzelni! Cselekedjetek kedvetek szerint, a józan ész határain belül, vagy hallgassatok a szívetekre! Akárhogy is tesztek, adott pillanatban mindig a legjobb döntést igyekezzetek meghozni!

Somogyi Eszter

(képek: Pixabay)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük