Decemberi horoszkóp Astridtól

Mire számíthatunk decemberben?

A szeretet ünnepének hónapja hoz nehézségeket is, de akadnak majd szép számmal pozitív pillanatok is…  Horoszkópunkból megtudhatod, melyik jegy szülötteire mi vár ezekben a hetekben!

Kos (március 21. – április 19.)
A Kos jegy szülöttei számára ez a hónap kisebb nehézségekkel jár. Elérkezett a nagy készülődések ideje, az advent időszaka: ez rájuk is hatással van, a Kosok meglehetősen bonyolult hónapnak néznek elébe.
Ha Kos vagy, akkor decemberben életed sok területén jelentkezhet probléma, melyeket egyszerre kell megoldanod. Sikeresen veszed az akadályokat és minden rendben lesz, csak ne pánikolj!
A nehézségek gyakran saját hibádon kívül jelentkeznek, ezért ne magadat okold miattuk. A karácsony közeledtével, a rokonaiddal több kommunikációra lesz szükség, mint amennyit megszoktál: igyekezz ilyenkor a részleteket is megbeszélni!

A hónap közepétől már neked kedveznek a csillagok állása. Szépen, lassan az összes probléma megoldódik és minden fontos kérdésre választ találsz, családoddal együtt.
Fontos, hogy ne siess az ünnepek alatt, add át magad a pihenésnek, tölts rengeteg időt a családdal és barátokkal!
Az év végén talán még egy érdekes találkozás is bekövetkezik, amely számos új lehetőséget ígér számodra a jövő évre.

Bika (április 20. – május 20.)
A Bikák számára a december igazán érdekesnek ígérkezik.
Azon túl, hogy tele lesz meglepetésekkel a hónap, olyan események is elérkeznek, amelyre már nagyon rég vártál. Ez a hónap alkalmas lesz arra, hogy felismerd, mennyire meg kell bíznod az intuícióidban!
Sokszor türelmetlenné válsz és minél gyorsabban szeretnél megoldani egy-egy problémát. De a nagyobb horderejű dolgok megoldására több időre van szükséged, ne légy türelmetlen!
A karácsonyi időszak ideális lesz arra, hogy rokonaiddal elmélyítsd a kapcsolatodat és időd lesz rég nem látott barátaidat is meglátogatni. Teszel róla, hogy a hónap végén kapcsolatod, mely nagyon fontos számodra, romantikus fordulatot vegyen.
Minél közelebb kerülsz az újévhez, annál több energiád lesz. Jót fog tenni a karácsonyi pihenős időszak, előtte ugyanis eléggé túlhajszolod magadat, főként a munka terén. Élvezd hát ki a pihenést, a munkából való kiszakadást, a karácsonyi fenyő illatát!

Ikrek (május 21. – június 21.)
Az Ikrek számára az év utolsó hónapja pozitív végkimenetelű lesz.
Alkalmad nyílik olyan üzleti tevékenységek elkezdésére, melyek később radikális változást hoznak az életedbe. Döntéseidnél próbálj mindig mérlegelni, mert nehézségek sikeres döntések esetén is előfordulhatnak!
Céljaid eléréséhez szükséged lesz olyan emberek segítségére, akikkel már rég beszéltél, ezért érdemes lesz feleleveníteni egy-két régebbi ismeretséget is.
Az ünnepek közeledtével megint leterheled magad, ezért több lesz benned a feszültség, ami konfliktusokhoz vezet az otthonodban. Fontos lesz, hogy helyesen rangsorold feladataidat, ne menj bele olyan küzdelmekbe, amelyek veszteséget okozhatnak számodra.
Az év vége számodra is új ismeretségeket hoz, remek alkalom társkeresésre is. Talán kos jegyűekkel töltöd a szilvesztert?

Rák (június 22. – július 22.)
A december hónap a Rák jegyűeknek sem lesz sétagalopp.
Gyakorta fogod úgy érezni, hogy a felmerülő problémák legegyszerűbb megoldási módja a feladás és továbblépés, pedig kár félbe hagyni a dolgaidat, mert sokszor nehézségek árán ugyan, de szép sikereket érhetsz el!
Terveidet aszerint formálod, ahogyan a körülményeid változnak, ez szintén nehézségekhez vezet. Érdemes lenne a célt szem előtt tartva, folyamatosan dolgozni annak elérésén.
Üzleti ügyeidben ne most akarj megváltást, lesz időd rendbe tenni a dolgaidat az újévben is. A hónapban kommunikációs nehézségekre is számíthatsz. Túl gyorsan ítéled meg az embereket, ezért kegyetlen kijelentések hagyhatják el a szádat, melyek miatt később fájhat a fejed. Légy körültekintő!
Karácsony közeledtével családod és szeretteid jobban igénylik, hogy kimutasd feléjük áradó szereteted. Ne fukarkodj a szavakkal és az ölelésekkel! Nagyobb szükség van rájuk, mint gondolnád!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Az Oroszlán jegy szülötteinek a december hónap igazán kedvező lesz.
A lehető legtöbbet próbálsz kihozni a hónapból és ennek megkapod gyümölcsét. Munkádban különösen nagy sikereket zsebelsz be. Azok a problémák, melyekkel nem tudtál megbirkózni az év folyamán, az év végi hajrá alatt most gyorsan megoldódnak.
Lélekben csak úgy száguldasz a karácsony felé: pár égő és dísz, és teljesen elkapott a karácsonyi hangulat! Persze megint túlvállalod magad az ünnepek miatt és a karácsony is megint rengeteg munkával jár majd számodra. Leginkább a ház körüli teendőid szaporodnak meg.
Ne akarj mindent te csinálni, add ki a feladatokat családtagjaidnak: bízz bennük, valóban a segítségedre lesznek!
Romantikus kapcsolatod hamarosan komolyabb fordulatot vehet: ne zárkózz el benne az új lehetőségek elől.
A hónap vége ígér egy pár új ismerőst is, akikre nagyon jó benyomást teszel. Nagy örömödre a régi ismerőseiddel is sikerül helyre tenned egy-két nézeteltérést, így nyugodtan nyitod az újévet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A Szűz jegy szülöttei számára a december a karácsonyi ünneplés tökéletes megszervezésével telik majd.
Az akadályok leküzdésében, az ajándékok beszerzésében, a karácsonyfa feldíszítésében és az ünnepi menü elkészítésében maximalista jellemük most is megmutatkozik.
Az év utolsó munkanapjai nem lesznek könnyűek, ugyanis a felmerülő problémák mélyről gyökereznek. Akár még a szakmai tapasztalatodat is megkérdőjelezhetik. Lehetőséged nyílik új dolgok elsajátítására, így akármennyire is kellemetlennek érzed a kritikát, végül pozitívan jössz ki a nehéz helyzetekből.
Figyelj az érzelmi állapotodra december utolsó napjaiban! Kicsit leterheltté válhatsz és ezáltal frusztrálttá. Ne a családodon töltsd ki a fáradalmadat, ne rajtuk vezesd le sérelmeidet.
A karácsony számodra is ünnep, ezért állj meg egy picit, hogy érezd a mézeskalács finom illatát!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A Mérlegek számára december hónapja meglehetősen ellentmondásokkal teli időszak lehet.
Ne feledd: mindaz, ami most történik, nem olyan egyszerű és egyértelmű, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. A helyzet gyorsan változhat, ezért meglehet, hogy új körülményekhez kell alkalmazkodnod.
A kollégákkal való kapcsolatod nem lesz egyszerű. Gyakran nem érted, hogy mit akarnak tőled, ezért nem a megfelelő módon viszonyulsz majd hozzájuk. Időbe telik, de sikerrel rendezed el a dolgokat.
Az ünnepek időszaka számodra a rokonsággal való kapcsolat megerősítéséről szól majd. Lehetséges, hogy a karácsonyi idill megoldást nyújt egy régóta fennálló probléma megoldására: egy hosszú vita után a békét sikerülhet helyreállítani és a későbbiekben is megtartani a kölcsönös megértést.
Anyagi helyzetednek nem kedvez az ünnepi forgatag. Légy óvatos abban, hogy a hónapban mire költesz, mivel ez számodra nem a legjobb időszak a spontán vásárlásokra! A karácsony nem az ajándékokról szól, hanem a szeretetről, ezt tartsd szem előtt.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A Skorpiók boldog évet zárhatnak: sikereiknek alapja a türelmükben rejlik.
Maradtak még függőben lévő események az életedben így év végére, melyek fontosak számodra, de sokkal lassabban haladnak, mint azt gondoltad. Ne aggódj miattuk, mindent a maga idejében intézhetsz, ne próbáld sürgetni az eseményeket! Az eléd gördülő akadályokat kezeld olyan ütemben, mint eddig, így nem is fognak nagyobb fennakadást okozni.
Mindig tudod, hogy mit akarsz és azt, hogy hogyan valósítsd meg: légy most is kreatív! És ne felejtsd el a kommunikáció fontosságát!
Karácsony közeledtével kicsit elkap az ünnepi gépszíj, tele leszel ötletekkel, tervekkel. Nyugodj meg, készen leszel időben mindennel, nyugodtan ünnepelhetsz majd otthonod melegében.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Az év utolsó hónapját a szülinapos Nyilasok számára siker koronázza.
Kreativitásod szárnyakra kap és segítségedre lesz a nehéz feladatok megoldásában. Szakmai szempontból ez a hónap különösen előnyös lesz számodra, mivel mindenkivel könnyen megtalálod a közös hangot.
Régóta felállított célodat is sikerül elérned, így boldogan zárod az óévet!
Az ünnepek alkalmával lehetőséged nyílik arra is, hogy olyan ismerősökkel és barátokkal találkozz, akik felől már régen nem hallottál. Közülük akad olyan is, akivel elmélyítheted kapcsolatodat, és aki a későbbiekben igazi szövetségeseddé is válhat.
Az általános optimizmusod és vidámságod ebben a hónapban is igazán sok embert tesz majd jókedvűvé, s te magad is boldogan, mosolygós arccal nyitod majd az újévet!

Bak (december 22. – január 19.)
December hónapja a Bakok számára sajnos meglehetősen feszült és nehéz lehet.
Nehéz most kifejezned a vágyaidat, és megvalósítani a céljaidat. Kis zűrzavart okozhat egy kommunikációs fennakadás, de amint rendszerezed a dolgokat, célodat is könnyebben elérheted!
A karácsony tele lesz váratlan eseményekkel és nem várt meglepetésekkel. Fontos, hogy legyen egy terved és ne kapkodj, mert most nagyon könnyen kifelejthetsz valamit!
Az ünnepek alatt olyan ismerősökkel is találkozol, akiknek támogatása később fontossá válik a számodra. Az idősebb rokonok hasznos tanácsokkal látnak el, most különösen érdemes figyelned rájuk!
Az év utolsó napja felé közeledve lehetőséged lesz arra, hogy megoldj egy családi problémát és rendezd a konfliktusodat valakivel, aki a számodra igazán fontos. Így az év lezárása mégis igazán jól sikerülhet a számodra!

Vízöntő (január 20. – február 18.)
A Vízöntők számára az év utolsó hónapja különösen gazdag és izgalmakkal teli lehet.
Energikus állapotod egész hónapban kitart! A karácsony közeledtével teljesen fel vagy dobódva, és lelkesen tervezed, hogy kinek milyen ajándékot adj.
Könnyedén fejezed be az évet, az eléd kerülő akadályokat most képes vagy nyugodtan legyőzni.
A karácsony közeledtével aggodalom tölthet el, hogy az ünnepekre minden feladatoddal időben elkészülhess, de számodra végül sikerül a családoddal megteremteni a karácsonyi hangulatot és és meghitt időszakot együtt tölteni.

Halak (február 19. – március 20.)
A Halak számára a december némi fejtörést okoz majd.
Az egyik terved, melyre több időt szánnál, idő előtt befejeződik. December első felében olyan üzleti lehetőség nyílik meg előtted, amely gyümölcsöző együttműködést hozhat számodra a jövőben!
A karácsony alkalmas lesz arra, hogy elmélyítsd kapcsolatodat szeretteiddel. Értékeld a pillanatokat és éld meg őket, mert hamar elszaladnak az ünnepek.
Egy számodra értékes baráti kapcsolat romantikus irányba csaphat át: hallgass a megérzéseidre, mert azok sosem hazudnak!
Az év vége tartogat számodra meglepetéseket is. Igazán jól fogod magad érezni, új ismeretségekre teszel szert, majd energikusan nyitod az újévet!

Kellemes Karácsonyi ünnepeket és Nagyon Boldog Új Évet kívánok minden jegy szülötteinek!

Astrid

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.