Heti horoszkóp – elsöprő érzelmek, új kezdetek (június 11-17.)

Egy izgalmas, nagy érzelmekkel teli hétre készülhetünk.

Váratlan események, nagy találkozások várhatók, és (bár péntek környékén adódhat némi feszültség, s ennek megoldásához türelemre lesz szükség), azért mindent összevetve azt mondhatjuk: remek lesz ez a hét.

 

Kos

A Kosra a hét elején a szokásosnál is több munka szakad, azonban a Kos, természetesen, azonnal szervez, és végül sikerrel áthidal minden nehézséget.

A hét közepén nagyszerű lehetőségek kopogtatnak az ajtaján, s ezek új projektek elindítását is hozhatják magukkal. A pihenés is teret kap: péntektől a relaxálásra nagyon érdemes lesz időt szakítania, s ha romantikázni támad kedve, arra a hét második felében jöhet kiváló alkalom.

 

Bika

A Bikára tanulás vár a héten. Tanul és tanít, tanul és tanít.

Az okos Bika most minden lehetőséget kihasznál arra, hogy erősítse és bővítse kapcsolati hálóját: ezek az új ismeretségek hosszú távon lesznek gyümölcsözők.

A hét vége felé a pénzügyek kerülnek előtérbe, és egy váratlan vendég is bekopogtat.

 

Ikrek

Az Ikrek hete most egyetlen dologról szól majd: a pénzről. Bizony, most itt az ideje rendbe raknia pénzügyeit!

Kis szervezés, kis tervezés, és az Ikrek máris elégedett lesz… Emellett nem ártana kicsit sportolnia, és hétvégén a barátokra is időt fordítania: ez pozitív változásokat indíthat el életében. Ha mindezek megvannak, az Ikrek érzi is majd, hogy remek hetet zárt!

 

Rák

A Rák életében ezen a héten fontos kérdések várnak megoldásra. Beszélni kell róluk, most nem lehet a őket a szőnyeg alá söpörni!

Ha így tesz, a dolgok megvitatása sikeres és végre felszabadító lesz. A hét végére a hét közbeni nehézségek miatt a pihenésre nagy szüksége lesz: csakis így regenerálódhat a nagy feladatok után.  

 

Oroszlán

Az Oroszlán számára ez a hét a nagy érzelmek hete.

Emberekkel ismerkedhet, kapcsolatokat alakíthat ki, s velük fontos ügyekről tárgyal majd. Olyan problémákra is váratlan megoldást talál, amelyek eddig nem kerültek figyelme középpontjába.

A péntek az Oroszlán hetében kimondottan nehéz nap lesz, de kellően határozott fellépéssel ezen is túllendülhet majd.

 

Szűz

A Szűz talán érzi is, hogy egészségesebb szokások bevezetését igényelné most. Igyekezzék emellett pozitívan gondolkodni, még ha a hét nehézségeket is hoz!

Az egészségre való törekvés mellett a Szűz végre közelebb kerülhet egy régi álma megvalósításához. Most olyan dolgokkal is sikerül foglalkoznia, amiket igazán szeret.

 

Mérleg

A Mérleg számára a munka most igen megterhelő, valódi taposómalom veszi körül. Azonban, ha a munkakedve kitart még ezen a héten, a hét végén egy kikapcsoló utazásra számíthat.

Nagylelkűségével, tanácsaival most másokat segíthet.

 

Skorpió

A Skorpiónak most valóban át kell néznie a kiadásait, s rendeznie adósságait! Ha megteszi, anyagi fellendülés köszönthet rá.

Ideje új, friss célokat is kitűznie önmaga elé: ezt nehezítheti, hogy egy pénteki beszélgetése nem a tervei szerint alakul… Türelemmel és kitartással lehet majd úrrá a helyzeten a hét végén, vagy az azt követő napokban.

 

Nyilas

Fontos változások történnek a héten a Nyilas életében is. Most kiélesednek az ösztönei: s ezek  arra sarkallják, hogy valamilyen területen gyökeresen változtasson az életén.

Felkavarhatják olyan, váratlan találkozások, melyekre érdemes figyelmet fordítania: fontosak lesznek majd a későbbiekben!

 

Bak

A Baknak hét elején küzdelmesek lesznek a napjai.

Kulcsfontosságú kérdéseket kell főnökével, partnerével megbeszélnie. Ezek a beszélgetések végül áttöréshez vezetnek, ezért a hét közepén végre lezárulhat egy régóta folyó projekt, vagy megoldásra találhat egy problémában, mely régebben jelen van már életében.

Sajnos a hét végén egy új nehézség van kilátásban – viszont a Bak szexuális élete felpezsdül ezen a héten.

 

Vízöntő

A Vízöntők most belevethetik magukat kreatív ötleteik kivitelezésébe.

A hét közepén a romantika is színre lép életükben, s érzelmileg remekül alakul a Vízöntő számára a hét. Sugárzó kreativitása az élet egyéb területeire is pozitív hatással lesz: a jegy szülöttei új lendületet kapnak egy álmuk megvalósításában.

Pénteken sokat könnyíthetnek az életükön, ha bizonyos feladatok elvégzését most tényleg másra ruházzák át.

 

Halak

A Halaknak a hét elején érdemes felvennie a kapcsolatot családtagjaival. Mutassa ki, hogy értékeli családját, s hogy örül, hogy vannak Önnek! A családi kapcsolatok rendezésére kedvező időszakot hoz ez a hét.

A hét közepe táján új ötletek jutnak a Halak eszébe, s most sikerrel vághat bele ezek megvalósításába is.

Felmerül egy diéta vagy egyéb, egészségre ható változtatás ötlete is, aminek a Halak ezen a héten valószínűleg még nem áll neki – de ami késik, az nem múlik, hamarosan sor kerül majd rá.

A hét végén történik egy fontos találkozás, ami a jövőben gondot okoz majd, járjon nyitott szemmel!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.