Hétvégi horoszkóp a 12 jegynek (április 14. – 15.)

Mire számíthatsz a hétvégén?

Vajon mit hoz a csillagjegyek számára

a hét utolsó két napja?

Horoszkópunkból most megtudhatod!

 

Kos (március 21. – április 19.)

Szombaton a Jupiter és a Plútó között kedvező s eredményeket előrejelző kapcsolat alakul ki, ami arra sarkallja a Kost, hogy megvizsgáljon és megoldjon egy fennálló problémát, vagy feladatot. Most ez sokkal egyszerűbbnek tűnhet, mint a hét előző napjain! A vasárnap a Merkúr hatása új kezdetet, nyugalmat és a szokásosnál is nagyobb erőt hozhat a Kosnak.

 

Bika (április 20. – május 20.)

A hét elején nagyobb nehézség érhette a Bika jegyűeket, s ez esetleg komfortzónájuk elhagyására sarkallta e jegy szülötteit. A hétvége a nagyobb ráhatás lehetőségét hozza meg a Bika számára: végre visszakerülnek kezébe a dolgok, ami újra biztonságérzettel töltheti el, legyen szó akár munkáról, akár egy fontos kapcsolatáról.

 

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek most új szövetségesre lelhet: van egy terve vagy régi vágya, melynek megvalósítása egy másik személy segítségével most végre lehetővé válik. Egy másik kapcsolatában félreértés jellemezhette a hetet, s ez most, hétvégén szerencsésen feloldódni látszik. A vasárnap a kapcsolatait illetően új kezdetet hozhat: most nagyon érdemes hát nyitott szemmel járnia!

 

Rák (június 21. – július 22.)

Érdekes, hogy a Rák számára pont a hét második fele s a hétvége kedvez nagymértékben a szakmai fejlődése, előrejutása és pénzügyei terén. Az utolsó két nap még olyan, új lehetőséget is hozhat ezekben az ügyekben, melyről semmiképpen nem éri meg lemondani! Kapcsolatai pozitív irányba haladnak, a hétvégén azonban esetleg háttérbe szorulhatnak.

 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A hét egy fantáziadús ötlet utáni, sikeresnek ígérkező új út beindításáról szólhatott eddig – a hétvége pedig megerősítést nyújthat abban is, hogy kikkel érhető el közösen ebben majd a legnagyobb siker. Az Oroszlán családi és baráti kapcsolatai e napokban virágoznak, s felmerülhet egy utazás gondolata is.

 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz most nagyon szerencsés: már szombaton az útjába kerül egy ötlet, mely gyors sikert s megbecsültséget hozhat számára, ragadja meg! Vasárnap a pénzügyeiben állhat be pozitív változás, s egy új, fontos kezdet is megerősödni látszik az életében.

 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleget most olyan kísértés érheti, melynek különösen nehéz ellenállni… Hétvégéjét emellett a pozitív élmények sokasága s a vicces hozzáállás jellemezheti. Engedje el magát, az elmúlt időszak után végre jó változások jönnek!

Vasárnap életének egy fontos kapcsolatát illetően változtatást lát szükségesnek: bátran lépjen ebben is!

 

Skorpió (október 23. – november 21.)

Ha a közelmúltban elhatározásra jutott életmódjával kapcsolatban, akkor az újdonságok bevezetésére ez a hétvége nagyon megfelelő, már-már tökéletes időszak lehet. A vasárnap további, pozitív hatásokat hoz: ha az életében vagy kapcsolataiban kedvező változások vették kezdetüket, ezeket érdemes ezen a napon tovább erősíteni!

 

Nyilas (november 22. – december 21.)

Új hobbi, időtöltés vagy sportolási lehetőség a láthatáron: bármi is legyen, életének feltöltő, állandó részévé válhat, járjon nyitott szemmel a hétvégén! Szerelmi kapcsolatában előrelépés következhet, egy kezdődő kapcsolat megerősödhet, vagy a meglévő új szintre léphet a napokban a Nyilas számára, legnagyobb eséllyel ez vasárnap következhet be.

 

Bak (december 22. – január 19.)

A Bak küzdelmes és nehéz napokon van túl, le a kalappal előtte! Jó hír, hogy könnyebb napok jönnek a hétvégén: ha családtagjaival alkalmazkodó, s időtöltésében kompromisszumra képes, akkor szerelmi életének kedvező, váratlan fordulatára számíthat! A vasárnap végre harmóniát, nyugalmat hoz otthonába.

 

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A héten kommunikációs gondjai s munkahelyi nehézségei lehettek: a helyzeten még pár napig csak alapossággal, precíz odafigyeléssel lehet úrrá. A hétvége e gondok közepén új ötleteket s inspirációt hozhat, most kimondottan érdemes odafigyelnie megérzéseire, s követni azokat: az ezek szerinti döntése elhozhatja a várva várt megoldást a következő héten!

 

Halak (február 19. – március 20.)

Hétközben új ötletek mentén lelkesen tervezett: tettvágyát s akaratát fényesen megmutatta. A hétvége a realitást mutatja meg. Világossá válik, hogy álmainak, terveinek mely része az, amelyek a legnagyobb sikerrel kecsegtetnek: ezeket próbálja megvalósítani elsőként a következő napokban, hetekben! Hallgathat e napok iránymutatására: a többi terület ráér, vagy kudarcot hozhat.

Pénzügyek és érzelmek terén a vasárnap kedvez a Halak számára: az új kezdetek s a meglévő kapcsolatok, folyamatok egyaránt pozitív irányba fordulnak, megerősödnek életében ezen a napon. 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.