Július havi horoszkóp: van, akire szédítő szerelem, másra karrier vár

Bár eddig az idő nem volt kegyes, azért minden kétséget kizáróan itt a nyár közepe.

Lazulások, szabadságok, haverok, bulik, miegymás… Vajon számodra mit tartogat ez a hónap?

Érkezik a havi előrejelzés a 12 jegy számára:

 

Kos

Rendes körülmények között ennek a hónapnak nyugodtan kellene telnie. Csak pihengetnél a tengerparton, jeges italt kortyolgatva és regényt olvasva… Nos, ez a július most mégsem erről szól majd.
A hónap közepén változásokra számíthatsz. Készen állsz arra, hogy újratervezz? A változás hulláma eléri a karrieredet és a családi életedet is, bár eredményük csak 2019-ben lesz majd.
Készülj spontán kalandokra!

Mások konfliktusaiba ne állj bele, most nem tudod megoldani őket…

Az egyedülállókra várhat egy találkozás, ami felpezsdíti a vérüket. A kapcsolatban élők kapcsolata pedig méginkább megszilárdul, egyes Kosoknál a baba gondolata is felmerülhet.

 

Bika

A Bikának ebben a hónapban felül kell vizsgálnia kapcsolatait. Vajon minden ismerősöd a javadat akarja? Kiegyensúlyozottak a bevételeid és a kiadásaid? Ha nem , itt az ideje, hogy beszélj a főnököddel. Talán időszerű lenne egy fizetésemelés.

Az egyedülálló Bikák életébe betoppanhat valaki, akitől eláll a lélegzetük, a párkapcsolatban élők számára pedig a kapcsolaton belül lángol fel hirtelen a szenvedély.

 

Ikrek

Ideje utánanézni egy új jövedelemforrásnak, vagy egy másik munkastílusnak… Kicsit aggódsz a pénzügyi helyzeted miatt, ezért jól teszed, ha fontossági sorrendet állítasz, fókuszálsz, és meglátod, novemberre elsimulnak a dolgok körülötted.

Ha rugalmas maradsz és alkalmazkodsz, a közeljövőben új utak várnak rád. Most itt az ideje a befektetésnek, mind pénz, mind munka terén – ezek a következő fél évben meg is fognak térülni.
Az Ikrek önértékelése most igen alacsony lehet, júliusban azonban, ha foglalkozol kicsit magaddal, más színben láthatod a világot, és benne magadat.

 

Rák

Boldog szülinapot!

Ez a hónap erőteljes lendületet tartogat minden Rák számára. Ez többek között a szerelmi életre is igaz, ami március óta lelassult, de most begyorsulnak a propellerek. Egyes Rákokra a hírnév is rátalál, hála a Jupiter hatásának.

Egy ideje azt érzed, várnod kell terveid kivitelezésével, ebben a hónapban azonban belevághatsz megvalósításukba. Talán késztetést érzel, hogy állást foglalj mások vitáiban, de jobb, ha ezt nem teszed!

Néhány Rák számára most jött el az idő: otthont vásárol, vagy eladhat. Az is meglehet, hogy néhányan feladják eddigi életüket.

 

Oroszlán

Az Oroszlánnak a július jól megérdemelt pihenést ígér.

Eddig ezer fokon égtél, de most ideje takarékra tenni magad! Miközben a tested pihen, kreatívabbnál kreatívabb ötletek jutnak az eszedbe, amiket majd meg is valósítasz, később.

Hamarosan itt a születésnapod, addigra fel kell frissülnöd: a családod például most valódi feltöltődést kínál. Míg egyes régi sérelmeid előtérbe kerülhetnek, a családi ügyekre megoldás születik. Ha szülő vagy, a gyerekekre kell most jobban figyelned.
Nosztalgikus érzések törnek rád a holnap második felében, olyan emlékek is felszínre törhetnek, melyek intenzitására nem voltál felkészülve.

 

Szűz

Július első heteiben a társasági élet tölti ki a napjaidat.

Mind a való életben, mind a virtuális térben igen aktív vagy, barátaid nagy örömére – azonban a nagy nyüzsgés egy nem várt drámakirálynőt is eléd sodor, aki mindenáron igyekszik elérni, hogy ne legyen élvezetes a nyarad. Ne habozz, szereld le minél gyorsabban!
Egy ideje életmódváltást fontolgatsz, s ennek most elérkezett az ideje. Változtass a napi rutinodon, az étkezési szokásaidon, s meglátod: sokkal energikusabb leszel.
Ha sokat utazol, most nagyon figyelj oda a közlekedésre!

 

Mérleg

Júliusban nem árt felkészülnöd néhány fontos lépésre. Ha az előző időszakod a munka és pénz körül forgott, akkor most nagyon fogsz örülni: munkád gyümölcse júliusban beérik. Természetesen a legtöbb Mérleg készen áll, hogy igent mondjon a sikerre, nem lep meg tehát egy remek állásajánlat sem…
Júliusban pozitív kicsengésű, hatalmas változások jönnek, amelyek érintik a karriered, az anyagi és családi helyzeted is.

A munka és magánélet egyensúlya számodra ezért némileg felborulhat, de kis odafigyeléssel kezelni lehet a most kialakult helyzetet is.
Július végén a barátaidtól is segítséget kapsz, így még jobban boldogulsz. Azért egy pillanatra lassíts majd le, és ellenőrizd, hogy a csapatod minden tagja ugyanarra húz-e…

 

Skorpió

Március óta nyugtalan energia feszít, de ennek most vége szakad. A Skorpiókra az utóbbi időben rátelepedett a pesszimizmus és a frusztráció, ám ezt ideje leráznod magadról: most nincs más dolgod, mint a jövőbe nézni – hatalmas, izgalmas kaland vár rád!

A szerelmi életed nem alakul túl jól, vár egy kellemetlen beszélgetés, aminek nem lesz jó vége, ha nem válogatod meg gondosan a szavaid, és nem tudsz higgadt maradni.
Tanulás, tanítás, utazás, ez a hármas élvez elsőbbséget ebben a hónapban. Foglalkoznod kell egy kicsit a családdal is, a szülőkkel kapcsolatos gondok merülhetnek fel.

 

Nyilas

Legszívesebben azt mondanád mindenkinek: Ne zavarj!, ám az önmagadba való mélyedésnek nem kell, hogy az legyen a feltétele, hogy mindenkitől elhúzódsz.

Ha úgy érzed, szükséged van rá, kérj segítséget valakitől, s rá fogsz jönni hamarosan, hogy mélyen gyökerező félelmeid és bizonytalanságaid tartják távol tőled a sikereket. Sok pozitív változás vár rád, ha hagyod! Ha el tudod engedni a félelmeidet…

Vár rád némi rendrakás az életedben. Csinálj rendet, lomtalaníts, gyászolj, engedd el azt, aminek mennie kell: hasznodra válik.
Ígéretesnek tűnő ismeretségeket köthetsz, ám figyelj oda: hamar kiderülhet, hogy nem támogató, inkább ártó szándékú az újonnan belépett személy!

 

Bak

Ebben a hónapban a kapcsolatok kapnak a Bak életében fontos szerepet.

Egy izgalmas, nem várt találkozás rázza fel a mindennapokat egy olyan személlyel, akiben hosszú távon is lehetőség van, aki mellett szívesen elköteleződnél. Nem romantikus a találkozás: komoly üzleti érdekek fognak téged ehhez a személyhez kötni.
Magadban azonban küzdesz. Valószínűleg egy régi, gyerekkori traumának köszönhetően nagyon nehezen engeded meg magadnak, hogy megbízz új ismerősödben. Keményen megdolgoztál azért, hogy oda juss, ahol most tartasz, engedd meg magadnak az örömöt! 
Online közösségi életed is aktív lesz ebben a hónapban, sokat beszélgetsz, több új, számodra támogató közösségre is rátalálsz.

 

Vízöntő

A júliusban a Vízöntők élete fordulóponthoz érkezik. Tavasz óta rengeteg energia gyűlt össze benned, amit valahogy le kellene vezetned, mert már lassan szétfeszít… Nem ártana intenzíven mozognod, különben a sok belső energia átfordulhat dühbe.
A takarításnak is eljött az ideje: rendszerezd a dolgaid, fejezd be a félbehagyott projekteket a munkahelyeden, és az otthonodban is. Dobáld ki a felesleges holmikat is. Ne válogass, ki velük!

Tavasz óta a kényelmi zónádon kívül mozogsz, most itt van a gyümölcse: remek lehetőséget, talán vezetői posztot ajánlanak a munkahelyeden.

Ráadásul most utazások is várnak rád…

 

Halak

Július eleje a Halak számára szenvedélyt, játékosságot, kalandokat hoz.

Valaki lángoló figyelemmel fordul feléd, amit te nagyon élvezel. Hirtelen és váratlan az a nagy erejű kémia, ami felé vonz most… Azért kösd be a biztonsági övet, felfordulhat az életed!

Itt az idő, hogy felfrissítsd a kinézeted: vegyél új ruhákat, esetleg változtass frizurát.

Boldog leszel és feldobott, ezért csak lassan veszed észre, hogy egy barátod nem örül veled. Ne hagyd, hogy lelombozzon!

Utazások, új munkahelyi lehetőségek is várnak rád, azonban jól gondold át minden lépésed, mielőtt fejest ugrasz… Számodra is meglepetés, de ráadásul egy exed is kopogtat nálad ebben a hónapban.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.