Ki lehet számodra az igazi?

Van, aki teljes bizalmat és szabadságot szeretne, van, akinek elkötelezettségre és odaadásra van szüksége és akad, aki egy csendes kikötőt keres a kapcsolatban. 

Persze a hűségen, jó nevetésen,

anyagi stabilitáson és az isteni szexen kívül.

Te mit vársz el egy kapcsolatban?

Nézzük, igazat mondanak-e a csillagok!

 

Kos

A Kos elsősorban nyitottságot, hűséget és őszinteséget kíván. Ez a zodiákus jel egy határozott, független és motivált embert keres, aki, mint ő, törekszik a céljaira. A Kos igazából egyenrangú partnert szeretne, akivel az élet szórakoztató és érdekes lesz.

 

Bika

A Bika jó és megbízható partner. Nem igazán várható el tőle, hogy feltárja a lelkét és az érzéseit, ezeket inkább magában tartja. Ezért kell a Bikának olyan társ, aki nem fél az igazságra többet és türelmesen várni és lassan felfedezni a Bika belső világát.

 

Ikrek

Az Ikreknek szüksége van valakire, aki folyamatosan izgalomban tartja, aki újra és újra felkelti az érdeklődését. Ezt a csillagjegyet a kíváncsiság és a tudásszomj motiválja. Éppen ezért az Ikreknek szüksége van egy olyan partnerre, aki szereti a kalandot, folyamatosan fejlődik és nem fél a változástól.

 

Rák

A Rák mindent megtesz annak érdekében, hogy kedvesét boldoggá tegye. Roppant érzékeny, szüksége van állandó figyelemre, ezért olyan partner való neki, aki épp olyan hűséges és figyelmes, mint ő. Olyan, aki állandó és törhetetlen kapcsolatot tart fenn vele.

 

Oroszlán

Az Oroszlán elpusztíthatatlan és magabiztos zodiákus jel, akinek önmagával egyenlő, őszinte partnerre van szüksége. Ez a csillagjegy azt akarja látni a mellette álló személyben, hogy az nem fogja akadályozni az ő ragyogását, hanem mindig lépést tart vele. Az Oroszlán vágyakozik egy hasonlóan érdekes, magabiztos személyre, mint saját maga.

 

Szűz

A Szűznek szüksége van egy olyan személyre, aki kiegyensúlyozza az ő lelkiállapotát. Annak ellenére, hogy a Szűzet a racionalizmusa arra sarkallja, hogy folyamatosan elemezzen mindent, a Zodiákus ezen jelének nagyon mély érzései vannak és nagyon tud szeretni. Neki olyan személyre van szüksége, aki intellektuálisan és érzelmileg is megérti őt.

 

Mérleg

A Mérlegnek olyan partner kell, aki fenntartja a harmóniát a kapcsolatban, és fenntartja a jegy szülöttjének nyugalmát. A Mérleg ugyanazt az igazságos, udvarias, kiegyensúlyozott és eredeti embert keresi, mint saját maga. Az állatöv ezen jele olyan partnert szeretne látni maga mellett, aki közel áll ahhoz, hogy megfelelő társadalmi szerepet töltsön be.

 

Skorpió

Nehéz a Skorpió számára, hogy kimutassa érzéseit valakinek, ezért egy olyan partnerre van szüksége, aki elnyeri a bizalmát, és képes lesz meg is tartani azt. A Skorpió szenvedélyes, hűséges és odaadó embert szeretne látni maga  mellett. Azt várja el a társától, hogy megértse és szeresse.

 

Nyilas

A Nyilas örök gyermek, saját nézetekkel, és arra a vágyik, hogy újra és újra meglepetések érjék, mindig élményeket kerget. Szüksége van olyan megértő partnerre, aki egyidejűleg visszatereli őt a valóságba, ugyanakkor időről időre belekóstol vele az izgalmas világba.

 

Bak

A Bak szeretne ugyanolyan magabiztos és motivált személyt látni maga mellett, mint amilyen ő maga. Olyan partnert keres, akinek valódi életcélja van és a nagy ambíciókkal rendelkezik. Emellett a Baknak időről időre szüksége van valakire, hogy segítsen neki kikapcsolódni, akivel együtt élvezheti az élet kellemes pillanatait.

 

Vízöntő

A Vízöntő egy különleges, eredeti személyt szeretne látni maga mellett, aki megosztja vele a szabadság és függetlenség iránti szeretetét. A Vízöntő partnerének érdekes, önálló és magabiztos személynek kell lennie, aki megértést és harmóniát képes csempészni a kapcsolatba.

 

Halak

Halak jegyűek mélyebben éreznek, mélyebben szeretnek, mint mások. Az állatöv ezen jele egy olyan kapcsolatról álmodik, amelyben az érzelmek és az őszinteség nem ismer határokat. Nagyon romantikusak és érzéki természetűek, akiknek szükségük van egy olyan partnerre, aki néha visszarántja őket a földre, máskor meg úszik velük a belső világ mélyvizébe.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.