Május havi horoszkóp: elképesztően sikeres időszak köszönt ránk!

Csodaszép májusunk van, kívánni sem lehetne szebbet!

De vajon mit tartogat számunkra ez a hónap?

Érkezik a havi előrejelzés a 12 jegy számára:

 

Kos (március 21 – április 19)

A Kos kemény munkája, melyet a közelmúltban végzett, most végre kifizetődik! Szívós kitartásodnak most learathatod gyümölcsét: most is látható, hogy egy Kos akaraterejével tényleg mindent el lehet érni.

A hónap első fele a szív dolgainak, szeretetnek és lelki kötődéseidnek kedvez elsősorban, sőt, a szeretteivel kapcsolatos jó hírekre is fény derülhet! A hónap felétől az események felgyorsulni látszanak, így a hónap harmadik és negyedik hete újabb sikereket, erőt, bátorságot és önbizalmat hoz – bátran hallgasson ösztöneire!

A Marsnak köszönhetően mostantól egészen augusztus közepéig egy lendületes, pozitív időszak köszönt a Kosra: vonzereje, szerelmi élete és céljainak elérése tekintetében egyaránt sikeres időszak köszönt rá!

 

Bika (április 20 – május 20)

A Bika életét a Mars jócskán megnehezítheti a következő hónapokban: legendás nyugalmára és higgadtságára ez idő alatt bizony szüksége lesz – szilárd belső egyensúlya viszont biztosítja arról, hogy mégis folyamatos fejlődés és eredményes időszak vár rá.

Május első felében kiegyensúlyozott érzelmi élet és szerelmes időszak várhat rá, feszültségei rendezése könnyebbé válik, sőt: még nagy szakmai céljai is közel kerülhetnek hozzá!

A hónap közepétől a Bika egyre nyitottabbá válik az új utak kipróbálására, tőle szokatlan módon most egyáltalán nem lát ebben kényelmetlenséget. A hónap felétől egyre frissebben és gyorsabban cselekszik, kommunikációja nagyon eredményessé válik és energiái duzzadnak: ezt környezete is észreveszi.

Hogy legendás türelmét és nyugalmát megőrizze, a hónap második, energikus felében a Bika jó, ha sokat sportol, mozog vagy sok olyan tevékenységet végez, melyről tudja, hogy megnyugtatja őt! A hónap végén legyen a szokásosnál is figyelmesebb szeretteihez.

 

Ikrek (május 21 – június 20)

Az Ikrek mögött csendesebb hónap áll – most viszont magabiztosság, izgalmas szerelmi élet, egészség, erő, önbizalom és új célok várnak rá!

A május meghozza a harmóniát, a romantikát és a szórakozást számára, miközben személyes, ösztönös bája, szépsége és vonzereje mágnesként hat a körülötte lévőkre.

A hónap második fele ráadásul az új kezdeteknek is kedvez: magabiztosan vághat bele akár érzelmi, akár szakmai téren újdonságokba, sikerre számíthat! Ez az időszak egészen augusztusig elnyúlhat számára, így vonzó, karizmatikus egyénisége végre elegendő teret kap a kiteljesedésre.

Bármilyen fejlődés, újrakezdés vagy érzelmi kapcsolat tekintetében jó hatások várnak az Ikrekre: világos gondolkodása és személyes varázsa révén most sikerre számíthat!

 

Rák (június 21 – július 22)

A Rákot mostanában a felelősség súlya nyomta, ráadásul egy feltöltődésben szegény időszakot tudhat maga mögött. Most ez megváltozik!

Szellemileg, érzelmileg és fizikailag is sikeres, és végre stabil pénzügyi időszak köszönt rá. Ambíciói, magabiztossága visszatérnek, fontos tanulságokat képes levonni a történésekből s ezekkel felvértezve magát új lehetőségek felé veszi az irányt. Elfoglalt de nagyon hatékony időszak vár rá.

Érzelmi életében szeretetteljes, békés, harmonikus, romantikus hetek következnek, amit odafigyeléssel a hónap második felében is megtarthat. Ez szintén egy nagyon jó hír a számára: sok figyelemre és gyengédségre számíthat!

 

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Az Oroszlán sikeresen küzdi le az ebben a hónapban elé kerülő, zavaró tényezőket: szilárd önbizalma és lendülete jól segítik őt ebben.

A szerelem és az anyagiak terén egyaránt kedvező történésekre számíthat: még ha a hónap első felében bosszúságok vagy feszültségek is érik, ezek a hó végéig sikeresen rendeződnek, hiszen az Oroszlán figyel a jelekre. Segítőit jól választja meg, s képes a rugalmasságra és az ésszerű kompromisszumra: ez meghozza számára az áhított eredményt!

Harcaiban magabiztos, öntudatos és sikeres marad, szerelmi életében szenvedély várja.

Kreativitása, játékossága és lelkesedése a hó utolsó hetében szárnyalni kezd: a körülötte lévőkre mágnesként hat, vonzereje messzire sugárzik!

 

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

A Szűz számára ez a hónap hozza meg a lehetőséget arra, hogy elsimítsa valamely feszültségét, mely idáig húzódott, vagy valakivel kapcsolatos érzelmi viszályát, mely régóta nyomasztja őt.

A Szűz harmóniára, egyensúlyra és elégedettségre vezető időszakba lép. Könnyebben fejezi ki magát, akár közvetítőként is sikeres lehet mások között – míg önmagának új terveket, lehetőségeket vihet most sikerre, érzelmi és szakmai téren is.

Jó koncentráció, precizitás és időben elvégzett, jó munka vár most rá, karriere és pénzügyei sikeresek lesznek. Szerelem, szeretet terén is jobban képes kifejezni magát, így szeretetteli időszakba lép. Vigyázzon, hogy a hónap végi, felgyorsuló időszakban is megőrizze harmóniáját!

Hallgasson megérzéseire, ne engedje eltéríteni magát döntéseitől! Bízzon önmagában, bátran megteheti.

 

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

A Mérleg jó időszakot él: barátai, családja, munkája örömöt adnak neki.

Erős és bátor, nehézségeit lendületesen, könnyedén gördíti tova. Megjelenése is egyre karizmatikusabb, vonzereje növekvőben, érzelmi élete szeretetteli.

Partnerével megújulás és partnere karrierében való segítsége, új kapcsolatában sikeres kezdet jellemzi.

Személyisége legjavát képes nyújtani ezekben a hetekben, sőt: egészen a nyár végéig energikus, sikeres és lendületes időszak vár rá.

Feszültségeit könnyebben oldja fel, kedvessége célba talál és munkájában is produktív, eredményes. Ösztönei nem csalják meg, magabiztos, öntudatos és reálisan látja az eseményeket. Kihívásait sikeresen oldja meg, kockázatvállalásában is jó döntéseket hoz.

Most élvezheti az életet: családja, barátai is őszinte szeretettel veszik körül!

 

Skorpió (október 23 – november 21)

Kihívások, gyors, nagy és pozitív változások várnak a Skorpióra. Szakmai és szerelmi téren is egyértelműen sikeres időszak vár rá, főként a hónap első felében, amit rövid ideig beárnyékolhat egy, a szerettei körében felbukkanó feszültség.

A hónap második felében ne figyeljen a provokációra, maradjon higgadt, bátran kérjen tanácsot másoktól! Hallgass sokat, beszélj keveset: ez most a jó taktika számára a vitás ügyekben! Sportoljon most kimondottan sokat, törődjön fel amikor csak tud.

A hónap második felében jön el az áhított harmónia, amikor ügyei egyenesbe rendeződnek.

Céljai elérésében nagyon sikeres, hosszabb időszak következik majd a következő hetekben is: türelme, kitartása, kötelességtudata eközben fényesen segítik majd őt!

Most alakuló, kialakuló érzelmi kapcsolatai, legyen szó barátságról vagy szerelemről, tartósak és szilárdak lesznek életében, értékessé válnak számára.

 

Nyilas (november 22 – december 21)

A Nyilas csendes hónapon van túl, s most, a zavaró körülmények után lelkesedéssel teli, eredményes időszak köszönt rá.

A munka és az érzelmek tekintetében is sikerek várnak rá: örömteli, élménydús hetek következnek. Ha fenntartja figyelmét és odafigyel szeretteire, s nem siklik el a munkahelyi kihívások felett, akkor a május az ő karrierjének hónapja lesz! Ha szerelmével viharosan kezdődik a hónap, arra is talál megoldást.

A hónap végére a legmagasabban szárnyal majd önbizalma, energiái és lelkesedése mindenkit magával ragad. Nyertes időszak következik: vonzereje egyre nagyobb, melynek könnyedén hatása alá vonja a körülötte lévőket.

A hónap vége a versenyhelyzeteknek is kedvez a Nyilas életében: ezekből bátorsága és harci szelleme révén győztesen kerül ki!

 

Bak (december 22 – január 19)

A Bak életében napról napra oldódik az eddig tapasztalt stressz: harmónia, béke váltja fel azt.

Belső egyensúlya megvédi őt a felkavaró helyzetekben,  sikeresen kerekedik felül a feszültségeken érzelmi és szakmai életében is. Szeretetteli kapcsolatai megerősödnek, olyan szilárd érzelmi kötelékeket képes most létrehozni (vagy a meglévőkön erősíteni), melyek hosszú távon is eltéphetetlenné válnak.

Szinte érezhető számára, hogy egy merőben új, pozitív időszak veszi kezdetét ebben a hónapban: megérzései egyre erősödnek, önmagába vetett hite erősödik, kisugárzása elvarázsolja a környezetében élőket.

Munkájában és érzelmeiben is sikerek, eredmények követik egymást. Ha extra terheket kap, csak megsokszorozódik ereje: emiatt most bátran belevághat olyasmibe is, amit eddig elhalasztott!

 

Vízöntő (január 20 – február 18)

A Vízöntő ebben a hónapban érzelmei megerősödését és szerettei gyengéd támogatását egyszerre tapasztalja meg.

Bár a hónap elején megmutatkozhat egy bosszúság egy, a szeretteit vagy a barátait érintő kérdésben, ezen legkésőbb a hónap közepéig képes úrrá lenni.

Most képes kilépni a rutinból: az új kezdetek felismerése és megragadása, a lehetőségek követése a Vízöntőt ebben az időszakban fényes sikerre viszi! Bátran kezdjen bele abba, amit változtatna az életén: ha jelet kap a továbblépésre, most önbizalommal és nyitottan állhat hozzá.

Energiái szárnyalnak. Főleg a hónap második felében érezheti, hogy egyre többre képes érzelmi és fizikai téren is: ne féljen az erőfeszítésektől, most szinte bármit el tud érni!

 

Halak (február 19 – március 20)

A Halak eredményes heteken van túl, s sikeressége most még tovább fokozódik. Bármilyen kihívás éri, május végére sikeresen megbirkózik vele: érzelmei és a munka terén is győztesen kerül ki a nehézségekből.

Szerelmi élete egyre stabilabbá és boldogabbá válik, s a Halak számára az új kezdetnek is kedveznek ezek a hetek: a most kialakuló kapcsolatok biztosan megmaradnak számára. Képes energiáit a fontos dolgokra összpontosítani, majd valóban kikapcsolódva pihenni is.

Ha döntések elé kerül, legyen óvatos: ezek hatását a következő hónap elején fogja megtapasztalni. Munkájában aktívan képes részt venni, ambícióit sikerrel követi és szép eredményeket kap jutalmul!

Érzelmi életében és az intimitás terén is eléri, amit szeretne: pozitív és kölcsönös szereteten alapuló időszak veszi most kezdetét a Halak számára – s jó hír, hogy ez nem is ér véget egyhamar!

Vonzó mások szemében, szépségét bátran hangsúlyozza is ki, akár a megszokottnál jobban is.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.