Milyen jegyben születtél? Ez a szuperképességed!

Minden jegy jó valamiben. Ami csak rá jellemző, amiben ő a legjobb…

Akár hiszünk benne, akár nem, mégiscsak tudja magáról mindenki, hogy milyen jegyben született, s hogy e jegy szülötteihez általában milyen tulajdonságokat társítanak.

Minden jegynek vannak olyan erősségei, melyek abban az összetételben csakis rá jellemzőek, a többi jegy egyikében sincsenek meg pontosan ugyanúgy.

Minden jegy egyedi és különleges.  Mutatjuk az erősségeket, talán te is magadra ismersz: mi a te szupererőd?

 

Kos (március 21. – április 19.)

Szupererő: az áradó szenvedély

A Kos erős és bátor. Határozott, dinamikus, másokat is nagyszerűen képes motiválni. Folyamatos igénye van a fejlődésre, független, energikus és nagyszerű vezető. Lelkes, optimista és egyfajta erőteljes, természetes önbizalom és szenvedély árad belőle… Mások gyakran és szívesen követik őt: tehetik, a Kos erénye a becsületesség is.

 

Bika (április 20. – május 20.)

Szupererő: a megroppanthatatlan szilárdság

A Bika mindenek felett odaadó és megbízható. Példás, türelmes, felelősségteljes társ, a legjobb tanácsadó. Keményen dolgozik, kitartó és türelmes. Ő az a biztos társ, a megingathatatlan háttér, stabil alap, melyre bizalommal építhet bárki: egy Bika megrendíthetetlen… Nincs mitől félnie annak, akit ő megtisztel azzal, hogy mellé álljon.

 

Ikrek (május 21. – június 21.)

Szupererő: a gyengéd szeretet

Az Ikrek szeretettel teli, gyengéd és kíváncsi. Tudásvágya állandó, gyorsan tanul. Egy Ikrek jól bánik a szavakkal, kiváló kommunikátor, szellemes, energikus és életszerető… Emellett szelíd ragaszkodással veszi körbe szeretteit. Az Ikrek egy hatalmas szeretetcsomag, a szó legszebb és legtisztább értelmében.

 

Rák (június 22. – július 22.)

Szupererő: az aranyszívű tanácsadó

A Rák a másokat támogató, kreatív, aranyszívű lélek. Érzelmi intelligenciája magas, ezt mások is tudják róla s szívesen kérnek tanácsot tőle. A Rák mindenki számára szimpatikus, karizmatikus személyiség, kinek kitartása és mások iránti lojalitása is példásnak mondható. Hűséges, védelmező társ, aki jól érti mások rezgéseit. Szeretteinek biztos támasza: nem történhet olyan, amiben ő ne segítene. Ő az, aki a szívével valóban képes látni.

 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Szupererő: a ragyogás, melynek behódol a tömeg

Az Oroszlán ösztönösen vezető alkat. Egy Oroszlán mindig fényesen kiragyog a tömegből, sosem olvad bele, de nagyszerűségéhez szerencsés módon nagylelkűség és melegszívűség társul. Szenvedélyes és ambiciózus, kinek lelkesedése mindig látványos és erős: könnyen hatása alá kerülhet bárki. Támogató, szelíd és bátorító és ha kell, megvédi társait. Különleges kontrasztot ad hatalmasságával optimista világnézete, mely kimondottan kifinomult humorérzékkel társul.

 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szupererő: a kitartás és hűség ereje

A Szűz kitartó, képes a kemény munkára és tudatosan halad előre útján. Gyakorlatias jegy, aki nagy terveit fegyelmezetten hajtja végre: nem fél energiát fektetni azok elérésébe. Szorgalma, kikezdhetetlen hűsége és ösztönös kedvessége, másokkal való törődése határozza meg leginkább ezt a tökéletességre törekvő jegyet.

 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Szupererő: a tisztesség megnyugtató ereje

A Mérleg megnyugtató, empátiára képes és alapvetően boldogságra született… Távol áll tőle a gyengeség, a lemondás. A Mérleg kedveli a társaságot, könnyen alkalmazkodik és jól viseli a kihívásokat. Tisztessége szilárd és kikezdhetetlen. Nagyszerűen képes a másokkal való együttműködésre és gyakran egyfajta tiszta harmóniát, békességet teremt maga körül, melyet mások is megéreznek. Az emberek is szimpátiával, szeretettel fordulnak felé. 

 

Skorpió (október 23. – november 21.)

Szupererő: bátorság és emberismeret

A Skorpió jó megfigyelő, bátor és makacs, aki minden helyzetben ösztönösen felismeri, meglátja a lényeget még akkor is, amikor az mások elől rejtve marad. Jól felismeri más emberek valódi lelki jellemzőit is, egy Skorpiót nem lehet átverni. Barátságaiban őszinte, érzelmi támogatása felbecsülhetetlen. Ő az Igaz Barát. Szenvedélyes, védelmező jellem, szerelmében hűséges és nagyon erős, támogató társ… Szerencsés az, aki egy Skorpió társaságát élvezheti.

 

Nyilas (november 22. – december 21.)

Szupererő: másokra sugárzó boldogság

A Nyilas optimista, vicces, szórakoztató és idealista. Gyakran csodálóinak hada veszi körbe, ami nem csoda: egy Nyilas közelében lenni feltöltő, különleges élmény. Kisugárzása oly mértékben erős és pozitív, hogy azzal a környezetét is képes felhúzni magához… Nincs még egy jegy, aki ily mértékben képes lenne boldogabbá tenni a világot!

 

Bak (december 22. – január 19.)

Szupererő: intelligencia és felelősségtudat

Nincs nála okosabb jegy. Intelligenciája kellő motivációval és fegyelemmel is társul. Emiatt bárki bizalommal állhat be mögé: egy Bak vezetésében és felelősségteljes döntéseiben megbízhat, nála jobb vezetőt nem találni. Türelmes, gyakorlatias és hűséges… Ösztönösen tudja, mi a helyes döntés, megérzései minden helyzetben helytállóak – s ezt a környezetében élők is tudják róla.

 

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Szupererő: a különlegesség ragyogása

Egy Vízöntő megáll a saját lábán. Független egyénisége messzire ragyog. Szelíd, okos, szellemes és alkalmazkodó… E jegy szülöttei egyedülállóan kreatívak, eredetiek és inspirálók is! Egy Vízöntő gyakran képes meglepni környezetét egyedi és nagyszerű ötleteivel, utánozhatatlan látásmódjával.

 

Halak (február 19. – március 20.)

Szupererő: tévedhetetlen megérzések és szelíd szeretet

A Halak érzelmes alkat, bárkinek a közelébe kerül, tévedhetetlenül érzi meg a másik érzelmeit, egyszerűen és könnyedén érzékeli mások lelki történéseit. Társaival empatikus, lelkiismeretes és szelíd. Bölcsessége, megérzései, szelídsége segítik őt és szeretteit… Egy Halak képes a szeretteit teljesen maga elé helyezni. Különlegességét az emberek megérzik és emiatt általában nagyon szimpatikusnak találják. Nagyszerű társ, eredményes és alkalmazkodó, szelíd és bölcs partner.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.