Mit tartogat a 2018-as év? HOROSZKÓP előrejelzés

Hamarosan eggyel több év lesz mögöttünk.

A sok partiszervezés, lencsefőzés és újévi fogadalom megtétele mellett mindenki biztosan kíváncsi azért arra is, hogy mit tartogathat a 2018-as év a számára!

Lássunk egy apró előrejelzést: mit is mutatnak a csillagok az egyes jegyek szülötteinek, mi fog velünk történni 2018-ban?

 

Kos
Drága Kos! 2018-ban az álmaid, amelyeket elképzeltél és amelyeken fáradhatatlanul annyit dolgoztál, minden bizonnyal megvalósulnak. Gyakran hajlamos vagy a dolgokat siettetni, a türelmetlenséged olykor még a figyelem rovására is megy, ezért fókuszálj mindig a lényegre! Haladj lépésről lépésre és szuper éved lesz!

Bika
Drága Bika! Számodra a 2018-as év az önmegismerés és önmegvalósítás éve lesz. Azzal, hogy jobban megismered önmagadat, az év sok változást fog hozni az életedbe. A folytonos érzés, hogy keresed a helyed a világban, talán most megszűnik és állandó otthonra lelsz! Hiába állsz nehéz feladatok előtt, látványos végeredményre számíthatsz és hálás leszel magadnak a megtett útért!

Ikrek
Kedves Ikrek! 2018-ban teljes fizikai és szellemi változásokon esel majd át. Ezáltal új és izgalmas lehetőségek várnak majd rád! Kockáztatásoddal és hiteddel javíthatsz az életminőségeden, csak légy kitartó és bátor!

Rák
Kedves Rák! Mi vár rád 2018-ban? A nagy áttörés! Tele leszel reményekkel és a szerencse is melléd pártol. Mindazt, amit eddig veszni hittél, optimizmusoddal és magabiztosságoddal szerzed vissza. Légy boldog és elégedett: a 2018-as év a Te éved lesz!

Oroszlán
Drága Oroszlán! A 2018-as év számodra nagyon aktív és teljes lesz. Tele leszel energiával, hegyeket tudsz majd megmozgatni. Az életed bizonyos területeken szinte most kezdődik: olyan változások elé nézel, amelyekre már régóta vágysz. A siker kulcsa az, hogy a régi sérelmeket és sikertelen kapcsolatokat képes leszel elfelejteni és csak az újra összepontosítasz!

Szűz
Kedves Szűz! Számodra is csupa változással teli lesz a 2018-as év. Személyes fejlődésed éve lesz ez, gondolataid racionálisabbak és pozitívabbak lesznek! Az önbizalmad is növekedni fog, ami óriási segítségedre lesz abban, hogy ne vergődj oly sokszor kétségek között. Tudod, csak pozitívan!

Mérleg
Drága Mérleg! A 2018-as év a nyugalom éve lesz számodra. Elég időd és energiád lesz arra, hogy gondoskodj magadról és sok helyzet is úgy kedvez majd annak, hogy végre ne kelljen mások miatt aggódnod. Az év ideális lesz arra is, hogy megtanuld a hosszú távú boldogság elérését: önfejlesztéssel nagy változásokat idézhetsz elő!

Skorpió
Drága Skorpió! A 2018-as év számodra az önelemzés éve lesz. Megtanulod elfogadni, hogy a korábban elkövetett hibáid miatt vagy ma az, aki… És ez egyáltalán nem rossz. Értékes életórákat kaptál és a jövőben még inkább kamatoztathatod tudásodat!

Nyilas
Kedves Nyilas! 2018-ban sem fogod vesztegetni az időd, senki és semmi nem tud lassulásra bírni. Teljesíteni fogod a küldetésedet, bármi is legyen az, csak maradj kitartó és ne hagyd abba! Az év jónak ígérkezik arra, hogy az életed különböző területein is előre lépj. Ne hagyj ki egyetlen lehetőséget sem!

Bak
Kedves Bak! 2018-ban igazán sokat fogsz a munkádra összepontosítani, ami későbbi célod eléréséhez vezet. Amiért eddig oly nagyon dolgoztál, most egyre közelebb kerül. Készülj a babérok learatására!

Vízöntő
Drága Vízöntő! Számodra is csupa változást hoz majd a 2018-as év. Amire korábban nem jutott időd, arra most találsz majd. Az önbizalmad is alakulóban, végre hiszel önmagadban és ez teljes változást ígér!

Halak
Kedves Halak! Rengeteg energiád lesz 2018-ban! Így ez számodra a kreativitás és inspiráció éve lesz. Számtalan olyan dolgot tudsz majd megtenni, amire eddig nem volt időd. Kreativitásod határtalan, ez fog ösztönözni arra, hogy olyan dolgokat próbálj ki, melyeket eddig nem mertél. Élvezd ki az év minden pillanatát!

Sikerekben és Egészségben Gazdag Boldog Új Esztendőt kívánok Nektek!

Astrid

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük