Mit üzennek a csillagok júniusra az egyes jegyek szülötteinek?

Sokan kíváncsiak arra, hogy csillagjegyük szerint mit is tartogat(hat) az adott hónap. Most erre ad választ cikkünk. De persze senki ne vegye ezeket készpénznek, mindez iránymutatás lehet mindössze! Lehetőségek, valószínűségek, figyelmeztetések, amik erre a hónapra vonatkoznak!

 

Kos (március 21. – április 19.)

A Kos sikerét ebben a hónapban is döntőképességének köszönheti majd.

A június hónapot az üzleti tevékenységeid erősítésére és népszerűsítésére fogod fordítani. Magánéletedben is sok meglepetés vár rád, csak légy nyitott a lehetőségekre!

Kicsit zárkózott vagy, hisz az utóbbi időben több rossz is történt veled, így a hónapban lesz mit erősítened és helyrehoznod, ne aggódj, a tavasszal felhalmozott problémák a hónap végére mind megoldódnak.

Ebben az időben lehetőséged nyílik arra is, hogy a családdal szorosabb kapcsolatot tarts fenn, akár még egy családi nyaraláson is kipihenheted magad.

Pénzügyi döntéseknél körültekintőnek és óvatosnak kell lenned, különben kisebb financiális kátyúba kerülhetsz.

Bika (április 20. – május 20.)

Bikák! A nyár első hónapjában egy igazán nagyszerű lehetőséget kaptok arra, hogy új üzleti partnerekkel ismerkedjetek meg. Használjátok ki a lehetőséget, ugyanis később nagyon sokat fognak számítani ezek a kapcsolatok!

A hónapban érdemes elkerülni a konfliktusokat, főleg az olyanokat, amelyek az anyagi irányból jönnek. Most olyan pozitív hangulatban vagy, miért rontanád el egy apró-cseprő veszekedéssel?!

Ha párkapcsolatban élsz, nyugodt időszak vár rád, harmonikus nyári napoknak nézel elébe szerelmeddel. Akár még egy nyaralás is befigyel, kezdjétek el időben tervezni!

Ha azonban szingli vagy, nem most van itt az ideje a megfelelő pár választásnak, légy óvatos az idegenekkel.

Hallgass most is az intuícióidra, segíteni fognak!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Az Ikrek a hónapban szerelemre találnak!

Június hónap megfelelő alkalom, hogy végre kezedbe vedd életed irányítását!

Ez az időszak neked kedvez, mind a párkapcsolat, mind az üzleti élet terén.  Ne stresszeld túl, a csillagok állása most neked kedvez!

Eljött az idő, hogy a kitűzött feladatokat végrehajtsd és próbálj meg minél jobban kommunikálni, fontos, hogy pontosan fejezd ki, mit akarsz! Most nem a kis céloknak teljesítésének van itt az időszaka, hanem a nagy ugrásnak, légy bátor, hisz rég tudod mit akarsz!

Ebben a hónapban olyan ismeretségeket tudsz kötni, amelyek hosszú távra szólnak majd.  Hallgass te is a megérzéseidre!

Rák (június 22. – július 22.)

A június a Rákoknak pihenésre lett kitalálva!

Fontos, hogy kicsit megállj a nagy hajtásban és észre vedd magad körül, hogy már nyár lett. Hiába próbálkozol most elintézni fontos dolgaidat, jobb lenne, ha kipihennéd magad!

Kicsit manipulálni próbálod magad körül az embereket, ami nem baj, addig míg megmaradsz a tisztességhatárán belül.

A hónap arra is ideális, hogy meglátogasd szüleidet, vagy szűkebb családodat!

Kicsit harci hangulatba kerülsz, hisz mostanában sokszor fog előfordulni, hogy munkádban hagyod magad meggyőzni valami fontos dologról.

Ez az időszak alkalmas arra is, hogy újításokat és színt vigyél az életedbe, merj élni!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A június az Oroszlánoknak a lelki gondjaik rendezésének legmegfelelőbb időszaka.

A hónapban igen sokat fogod törni a fejed az elmúlt időszak eseményein. Talán most próbálsz feldolgozni valamit, ami korábban történt? Számításba veszel minden pozitív és negatív eseményt, hogy rájöjj, miért nem a tervek szerint alakulnak a dolgaid.

A hónap közepén a dolgaid nem mennek zökkenőmentesen, lehet rád is rád férne egy hosszú hétvége? Viszont az anyagi helyzeted alakulhat úgy, hogy megengedhetsz magadnak egy kis kikapcsolódást. Légy kreatív!

Mind a munkádban mind a magánéletben rengeteg új ötletet gyűjtöttél össze és alig várod, hogy megvalósítsd azokat, itt az idő, hajrá, ki a karosszékből!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Júniusban a Szüzeknek lehetőségük nyílik, hogy rendezzék anyagi helyzetüket!

A hónapban a személyes kapcsolataid kicsit elgyötörtnek látszanak, jobban oda kell figyelned a barátaidra, családodra.

Ellenben a pénzügyeiddel igazán elégedett lehetsz a hónapban. Igazán szerencsés leszel és az eddig befektetett munka most hozza meg gyümölcsét. Végre átbillen a pénzügyi mérleged a másik oldalára, most már kicsit megnyugodhatsz!

Munkád során váratlan akadályok merülhetnek fel, de sikeresen legyűrőd azokat, csak merj segítséget kérni! Készen állsz arra, hogy a szokásosnál többet vállalj magadra, hiába az akadályok, kirázod a kisujjadból, hisz amit tudsz, az a tudás már a tiéd!

A hónap végén több teret kap a magánéleted is, megfelelő az időszak személyes kapcsolataid ápolására is.

Teljesen feltöltődsz és újult erővel veted bele magad a nyárba!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérlegeknek a június hónap egy igazán kedvező nyár kezdete lesz!

Az elmúlt időszakban a munkád és egyéb tevékenységeid rengeteg időt vontak el tőled. Fontos, hogy a hónapban odafigyelj másra is: családra, barátokra, némi kikapcsolódásra. Nem állhat az egész napod munkából!

A partnereddel való veszekedések meddő vitákká válhatnak, semmi értelme csak a kapcsolatotokat rombolja, utazzatok el inkább valahová! Fontos, hogy megtaláljátok egymásban, mit is imádtok annyira és elsimítsátok a nézeteltéréseket!

Ebben az időszakban próbálsz minden döntést a megérzéseidre alapozni, hallgass csak a „hatodik érzékedre” nem hagy cserben most sem, majd meglásd!

Nem kétséges az sem, hogy eljött az ideje a megújulásnak, illetve némi változásnak, ennek köszönhetően ismerhetsz meg új embereket, akik később még igazán nagy hasznodra lesznek.

Próbálj meg mérlegelni mielőtt végleges döntéseket hozol, van amikor nem úgy sülnek el a dolgok ahogyan számítasz rájuk!

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpióknak a június a változás szelét hozza!

Némi pénzügyi nehézségekkel állsz szemben, de kreativitásodnak köszönhetően meg tudod majd őket oldani. Ne stresszeld túl magad!

Abból kifolyólag, hogy a munkád egyáltalán nem illik hozzád és a fizetésed mértéke is rontja a szád ízét, már régóta azon gondolkozol, hogy állást kellene váltanod, a június hónap megfelelő időszak arra, hogy ezt megtedd, hisz tudod itt már nem vár rád nagyobb karrier lehetősége. Fontos azért, hogy körültekintően dönts! Addig ne engedd el az egyik ágat, míg a másikat nem fogtad meg!

Életed sok területén most pozitív változásokra számíthatsz, ez az időszak nagyszerű arra, hogy új ismeretségeket köss. Ha váratlan problémával találod szembe magad, ne futamodj meg tőle, kedvező a hónap arra, hogy könnyedén átugord az akadályokat.

Unod már a mindennapi rutinjaidat és gyakran érzel úgy, hogy szeretnél némi színt vinni az életedbe, mi tart ettől vissza?

Lazíts kicsit! Engedd el a merev elképzeléseket!

Nyilas (november 22. – december 21.)

A június hónapban a Nyilasok elégedettek lehetnek életük számos területével!

Ebben a hónapban hasítani fogsz a munkádban, magad alá gyűröd az összes versenytársadat!

A nyár elején lehetnek némi problémáid a magánéletedben, de sikeresen veszed az akadályt, nem kell problémázni!

Számos új lehetőség vár rád, rengeteg eseményben és kalandban lesz részed. Mindig aktív vagy, de most kicsattanó lelkesedéssel vágsz neki új dolgoknak, teljesen fel vagy töltődve. Brillírozol mind a munkádban mind a kreatív életedben.

Vagy most nem úgy érzed?! Akkor ideje elkezdeni tervezni a nyaralásodat is, fontos momentum lesz az életedben ez az út.

Környezeteddel és barátaiddal való kapcsolatod jelentősen javulni fog. Kollégáidnak engedj teret a munkában, ne te vegyél mindent a nyakadba!

Bak (december 22. – január 19.)

A Bakokra júniusban egy nagyon nyugodt időszak vár.

Ha a hónapban minden aktuális ügyedben a döntéseidet bölcsen hozod meg és nem csapongsz a hangulataid szerint a pénzügyeid stabilan alakulnak majd. Fontos, hogy mindig mérlegelj!

A változásokat nem fogod jónak érzékelni, de várd ki a végét mi sül ki az egészből. Bízz jobban az emberekben, és ne légy olyan paranoiás!

Kollégáid elég türelemmel rendelkeznek feléd, de jobb olykor kicsit visszább venni az ostor csattogtatásból.

Alkalmas ez az időszak, hogy új embereket ismerj meg, most mindennél jobban kommunikálsz idegenekkel, erős kapcsolatok alakulhatnak így ki.

Az üzleti életben is sikerek várnak rád, munkamorálod most sem hagy alább.

Sok terved van a nyári hónapokra, még ha most úgy is gondolod, hogy nem fogsz tudni mindent megvalósítani, nyugodt lehetsz a legjobb élmények a spontán ötletekből származnak.

Viszont érdemes elkezdeni valami tengerparti nyaralás megszervezését is, most nyugodt időszak vár rád, lesz időd kitalálni hol szeretnéd süttetni a hasad.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntők számára a június hónap eseményekkel dúsnak ígérkezik.

Valami nagyszabású változáson töröd a fejed már régóta, most ideálisnak találod a hónapot arra, hogy lépjél is az ügyben. Talán új munkát keresel vagy a meglévőben akarsz pozíciót váltani?

Kerüld el a felesleges konfliktusokat, különösen a közeli emberekkel, hisz nem az ő hibájuk, munkád miatt elég frusztrált vagy mostanában.

A magánéletedben valami igazán szuper dolog fog történni veled. Lehet párakapcsolatodban komolyabb vizekre eveztek. Talán felmerült a házasság kérdése is köztetek?

A magányos Vízöntők sem maradnak magányosak a hónapban, új ismeretségre tehetsz szert azzal, ha oda figyelsz, hogy jól kommunikálj a másikkal. Lehet szerelem van a levegőben? Hajrá! Hajrá!

A nyár alkalmas lesz arra is, hogy kipihend magad, kezdd el tervezni a nyaralásodat, még ha nem is vágysz most túl nagy kalandra!

Általánosságban elmondható, hogy életedben most egy egyenletes időszak vár rád, örülsz, hogy nem ültél fel az érzelmi hullámvasútra és próbálod megőrizni a nyár folyamán is higgadtságodat.

Jól irányítod a helyzeteket, ne aggódj rajta!

Halak (február 19. – március 20.)

A június a Halak számára a belső harmónia és a nyugalom hónapja.

Egy igazán békés időszak vár most rád. Ebben a hónapban semmi fontos esemény nem történik veled. De talán nem is baj, utóbbi időben eléggé túl hajtottad magad. Jó lesz kicsit pihenni is!

Céljaid megvalósítását hagyd későbbre, tölts helyette inkább több időt a családoddal, barátaiddal, nagyobb szükségük van a figyelmedre, mint gondolnád!

Érdekes új embereket is meg fogsz ismerni a hónapban, kreatív ötleteket adnak munkádhoz.

A hónapban pár új dolog megvásárlásával is foglalkoznod kell, korábban ezekre talán nem volt anyagi lehetőséged, de most van rá módod, hogy ezt megtedd.

Próbálj meg nem hadakozni ezzel a nyugodt időszakkal, fogadd el, hogy ki kell várni a megfelelő pillanatot, ez most a pihenés hónapja, ne most akarj a legaktívabb lenni!

Somogyi Eszter

Forrás: http://worldluxrealty.com/goroskop-iyun-2019-goda-chto-v-iyune-zhdet-znaki-zodiaka

(képek: Pixabay)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük