Nagy szerelmi horoszkóp 2018. nyarára

Egyedül vagy vagy párkapcsolatban?

A szerelem érzése így is, úgy is átjárhatja a szíved, befolyásolhatja a nyaradat. Vajon csendes romantika, vagy erős szívörvény vár rád a nyáron? 

Most megtudhatod:

 

Kos

A 2018. nyarára szóló szerelmi horoszkóp javaslata a Kos számára: alaposan nézz körül a környezetedben! Bár eddig nem is gondoltad, de könnyen lehet, hogy köztük van az ember, akiben társa lelhetsz. Járj hát nyitott szemmel!

Júniusban romantikus örvénybe kerülsz, a szimpátiát összetévesztheted a szerelemmel. Csak óvatosan! Ne vonj le elhamarkodott következtetéseket egy kedves mosolyból.

Júliusban érdemes arra figyelned, hogy ne flörtölj, ha párkapcsolatban élsz, ugyanis a féltékenység, ami azonnal felüti a fejét, sok veszekedést eredményez. A hónapot egy romantikus kirándulás dobja majd fel.

Augusztusban könnyen azt veheted észre, hogy épp megkérik a kezed. Bátran mondj igent, ha a szíved azt súgja, ám ha nem akarsz, nem kell gyorsan döntened! Az ajánlat megvár.

 

Bika

A 2018. nyarára szóló szerelmi horoszkóp a Bikának annyi rajongót ígér, hogy számon se tudja tartani. Ne feledd, hogy az érzésekben a minőség fontos, nem pedig a mennyiség! Ha hiszed, ha nem, ezen a nyáron egy gyönyörű és megértő személy fog elvarázsolni.

Júniusban olyan erős érzés kerít hatalmába, hogy a családalapítás is komolyan megfordul a fejedben. Búcsú a szabadságtól? Ez most egyáltalán nem áldozat…

Júliusban kisebb feszültség érezhető a szerelmesek között, ennek oka a múlt hánytorgatása. Teljesen felesleges egymás régi életében kutakodni, hisz a múlt, az már a múlt… Tekintsetek inkább a jövőbe, csupa jót ígér!

Augusztusban a Bikának el kell halmoznia kedvesét szeretetével: cserében épp ugyanannyi szeretetet kap majd, így a nyár utolsó hónapja igazán szenvedélyes lesz!

 

Ikrek

A 2018. nyarára szóló szerelmi horoszkóp az Ikreknek egy csodálatos ember ismeretségét ígéri. Igazi lelki társ? Talán igen…

Júniusban csalódni fogsz a kapcsolatodban. Már nincs türelmed ahhoz, hogy nyugodtan reagálj a kritikákra, amik mostanában meglehetősen elszaporodtak.

Júliusban aztán végül meg kell szüntetned ezt a problémákat okozó kapcsolatot, már nincs értelme tovább húzni, halasztani.

Augusztusban az Ikreknek új, erős kapcsolat van kilátásban. Ha már van kiválasztottad, nincs semmi más dolgod, mint a legjobb tulajdonságaira fókuszálni.

 

Rák

A 2018. nyarára szóló szerelmi horoszkóp tanácsa a Ráknak: ideje felülvizsgálnod a jelenlegi párkapcsolatodat. Ha úgy érzed, kissé ellaposodott, most kell energiát fordítani rá, és felrázni! Hisz egy szerelmet nem szabad veszni hagyni…

S ha még nem vagy kapcsolatban:

Júniusban találkozhatsz egy olyan személlyel, aki tökéletesen megfelel neked. Passzoltok, mint az a bizonyos borsó meg a héja, így semmiképp nem szabad kihagynod a kínálkozó esélyt!

Júliusban aztán a Rák elveszti egy időre a fejét a szerelemtől. Még jó, hogy vannak körülötte higgadt emberek, akik néha visszarángatják a fellegekből.

Augusztusban még a szokottnál is sokkal kedvesebb és szeretetreméltóbb leszel. Mindenkivel szívesen teremtesz kapcsolatot, és még azokat is elbűvölöd, akik amúgy a magányt részesítik előnyben.

 

Oroszlán

A 2018. nyarára szóló szerelmi horoszkóp egy viharos, szenvedélyes szerelmet jósol az Oroszlánoknak. Lehet, hogy nem tart majd sokáig, de az biztos, hogy kitörölhetetlen nyomot fog hagyni a szívében.

Júniusban a türelem lesz az, amit elő kell rántanod a farzsebedből ahhoz, hogy nyugodtan tudj reagálni a téged ért vádakra.

Júliusban a párkapcsolatban élő Oroszlánok kissé rátelepszenek párjukra, ami nem is zavarja majd a kedvest.

Augusztusban a magányosok találkozhatnak lelki társukkal: csak nézitek majd egymást, de valamiért nem jön létre semmiféle kapcsolat. Viszont valamikor a nyáron egy külföldi út, esetleg tengerparti lazulás fel fog frissíteni.

 

Szűz

A 2018. nyarára szóló szerelmi horoszkóp a Szűznek némi zavart ígér, méghozzá a magánéletében. Nem a te hibád! Talán a párodat zavarja, hogy sokat dolgozol, s most látja jónak az időt a lázadozásra.

Júniusban teljes egészében a párod akaratának veted alá magad, keresed a kedvét, mert el akarod kerülni a komolyabb konfliktusokat.

Júliusban rádöbbensz, hogy jobban meg kell bíznod a társadban, hisz fordítva te is ezt várod el. Itt az ideje közös programoknak, hogy ne hűljön ki a kapcsolat!

Mindezen tapasztalatok miatt augusztusban felül kell vizsgálnod a saját ütemtervedet, és több időt kell szánnod a szeretteidre, rokonlátogatásokra. Cseréld fel a prioritásokat: a munkát sorold hátrébb!

 

Mérleg

A 2018. nyarára szóló szerelmi horoszkóp a Mérlegnek azt javasolja: mutasd ki az érzelmeidet! Elveszíthetsz egy embert, aki őszintén szeret téged, ha nem figyelsz oda eléggé… Légy résen!

Júniusban rólad lehet megmintázni a hűség mintaszobrát. Nemrég nagy veszekedés volt közted és a párod közt, talán ez az oka, hogy most sokkal ragaszkodóbb vagy.

Júliusban még többet foglalkozol a pároddal, érzékenyen figyelsz minden kérésére. Főleg azért, mert túl sokat dolgozol – s mikor nem, akkor igyekszel kompenzálni a külön töltött időt.

Augusztusban jelentős változások várnak rád: ha szingliként megfelelőnek látszó férfival hoz össze a sors, ne hagyd ki a lehetőséget! Olyan boldog leszel vele, amire álmodban sem gondoltál.

 

Skorpió

A 2018. nyarára szóló szerelmi horoszkóp a Skorpiónak azt ajánlja, hogy választottjával erősítse meg a kapcsolatát. Házasság, gyerek… Most szóba jöhet.

Júniusban sorsdöntő találkozásod lesz egy olyan emberrel, akivel azonnal szót értesz. Kerüld a cselszövéseket a munkahelyeden, mert sehova nem vezetnek!

Júliusban legjobb formádat hozod a választottad előtt. Várhatóan elutaztok együtt valahova, ahol akár eljegyzésre is sor kerülhet.

Augusztusban nehezen érted meg és fogadod el választottad különcségeit. Csak ne legyél féltékeny azokra a kis dolgokra, melyek zavarnak, különben eltépheted azt a szálat, mely már évek óta összeköt titeket…

 

Nyilas

A 2018. nyarára szóló szerelmi horoszkóp a Nyilasnak azt tanácsolja: légy nyitott és őszinte egy olyan emberrel, akinek mély érzései vannak! Meglátod, megéri: páratlan kapcsolat alakul ki köztetek.

Júniusban remek családi programban veszel részt. Romantikázni most nem igazán vágysz, pedig lenne rá alkalom. Talán nem ártana kissé változtatni a viselkedéseden, különben kihűlhet a kapcsolatod.

Júliusban (talán épp a a megváltozott viselkedésed miatt) szédítő romantikában lesz részed. Most ne a múltba tekingess, fontosabb, hogy előre, a jövőbe figyelj!

Augusztusban sok csalódást és haragot kell elszenvedned – talán azért, mert álmodtál valamiről, ami aztán mégsem valósult meg.

 

Bak

A 2018. nyarára szóló szerelmi horoszkóp a Baknak teljes szerelmi harmóniát ígér. Vallomások, ajándékok, talán egy fontosabb kérdés is elhangzik majd.

Júniusban ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy szoros kapcsolatot alakíts ki egy olyan személlyel, akit már ezer éve ismersz.

Júliusban ragaszkodni fogsz az igazadhoz, még akkor is, ha úgy érzed, most tévedtél… Nem ártana kicsit lágyabbnak és alkalmazkodóbbnak lenned, különben veszélybe kerülhet a kapcsolatod.

Augusztusban mindent alárendelsz a szerelmednek, mert szeretnéd a kapcsolatodat tökéletesen megerősíteni.

 

Vízöntő

A 2018. nyarára szóló szerelmi horoszkóp a Vízöntőnek azt tanácsolja: légy magabiztosabb! Meglátod, ha nagyobb lesz az önbizalmad, az egész életed színesebb, izgalmasabb lesz… A nyáron érnek majd kísértések, de te könnyedén meg tudod különböztetni az apró flörtöket az igazi érzésektől.

Júniusban olyan bájjal fogsz ragyogni, hogy csodálók hadát vonzod majd magad köré. Tavasszal indult kapcsolataid most folytatódnak, és még szebbé, érdekesebbé vállnak.

Júliusban a pénz miatt konfliktusaid adódnak, mégis: dolgozz kicsit kevesebbet, és foglalkozz többet a pároddal!

Augusztusban romantikus vakációra számíthatsz. Régóta álmodozol egy közös utazásról a szerelmeddel: most elérkezett, s te mindent meg is teszel azért, hogy csodálatos legyen.

 

Halak

A 2018. nyarára szóló szerelmi horoszkóp a Halaknak egy érzést ígér, mely őszinte lesz, és nagyon intenzív. Ne hátrálj meg előle, nyisd ki inkább a szíved! A régi partnerek emléke elhalványul.

Júniusban szerelmi szenvedélyek örvényében forogsz. Ha szabad ember vagy, akkor ez normális – ha kapcsolatban élsz, nos, akkor könnyen lehet, hogy az örvényre most rámegy a kapcsolatod…

Júliusban túl erőszakosan reagálsz mindenre, amit a választottad mond. Te általában kiegyensúlyozott vagy, ha erősen koncentrálsz, most is tedd ezt: koncentrálj a kapcsolatodra!

Augusztusban úgy érzed, elvesztetted önmagad. Menj többet társaságba, fedezd fel újra magad, a saját erényeid… Foglalkozz többet a saját vágyaiddal, éld az életed!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.