Novemberi horoszkóp: pozitív időszak köszönt ránk!

Mire számíthatsz novemberben?

Az ősz utolsó hónapja nem kell, hogy borongós és szürke legyen! Horoszkópunkból megtudhatod, melyik jegy szülötteire mi vár ebben a pár hétben.

Kos (március 21. – április 19.)

A Kos jegy szülöttei számára a november nem lesz egy sétagalopp.
Lesznek olyan helyzetek, amelyben tehetetlenül érezd magad és azt hiszed, nem vagy képes befolyásolni az események kimenetelét. Hidd el, nélküled is minden pozitív irányba mehet, ne feszülj rá!
Változtass a dolgaidhoz való hozzáállásodon, mert nem húzhatsz el mindent egyedül a hátadon. Talán az lenne a legjobb néha, ha néha megpróbálnál hátradőlni és csak akkor pörögnél fel, amikor szükséges.
A munkád miatt olyan emberekkel ismerkedsz meg, akikkel szorosabb barátságot is sikerülhet kialakítanod, később igazán hálás leszel ezekért.
A hónapban előkerül több riválisod is, de ha határozott vagy és sarkadra állsz velük szemben. Ha kiállsz a véleményed mellett, kezes bárányként fognak viszonyulni hozzád.
Érdemes a szeretteidre is több időt fordítanod, most nagyon igénylik a társaságod!

 

Bika (április 20. – május 20.)

Ez a hónap igazán sikeres lesz a számodra! A régebben kitűzött céljaidhoz is egyre közelebb kerülsz. Ami először irrelevánsnak tűnt, most már csak egy karnyújtásnyira van tőled, ne add fel! Megérdemled a méltó jutalmad!
Egy-két napon fáradtnak érezheted magad, kimerültnek, de ez csupán a munka miatt felborult szokásaidnak, esetleg az étrendednek tudható be. Jobb, ha most fokozottan odafigyelsz az egészségedre.
A november könnyű hónapnak ígérkezik számodra: hiába a sok munka, a komoly döntéseket most könnyen meghozod. Légy nyugodt és maradj higgadt, ez a lényeg!
A hónap vége felé kisebb kommunikációs zavarok léphetnek fel olyan emberekkel szemben, akiket néha félre értesz vagy akikkel többször sor került már vitára. Állj ki magadért, nem biztos, hogy nekik van igazuk.

 

Ikrek (május 21. – június 21.)

November eleje az Ikreknek nagyon nehéz lehet, különösen azok számára, akik a szakmai eredményekre összpontosítanak. Ahhoz, hogy üzleti sikert érj el, kockázatot kell vállalnod, akkor is, ha ezt nem akarod.
Merj lépni! Ne most kezdj el kételkedni a képességeidben! Óvatos viselkedésed miatt kihagyhatsz néhány érdekes lehetőséget.
Barátaid minden körülmények között támogatni fognak.
Az életben sok minden változhat, de te mégis megtalálod a módját, hogy hasznot húzz belőle. Hosszabb távon az is hasznodra válik, ha a most kínálkozó lehetőségek között találsz egy új tanfolyamot vagy továbbképzést. A most kapott tudás új ajtókat nyithat meg előtted: hamarosan lehetőséged nyílik a karrierfejlesztésre és a legambiciózusabb vágyaid teljesítésére is!

 

Rák (június 22. – július 22.)

A november eleje nyugtalan lesz számodra, de pont ez a küzdelem hozza majd meg a vágyott sikert.
Sok esetben magadnak kell megvédened az érdekeidet, de ne aggódj, sikeresen helyt állsz ebben! Sokan rájönnek majd, hogy neked volt igazad.
Azok az emberek, akik korábban kételkedtek benned, felismerik képességeidet és pártfogókra találsz köztük.
Tölts sok időt a családoddal, valamelyik családtagod külön figyelmet igényel tőled!
A hónap többféle új lehetőséget is kínál, érdemes valamelyikkel élni, mert ez hosszabb távon igazán kifizetődő lehet.
Légy bátor és nyiss az új felé!

 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A november olyan időszak lesz számodra, amikor könnyen megérted magad és másokat.
Néhány jelentős változás várható az életedben és a prioritásokról is most kell döntened. Ha megfelelő sorrendet állítasz fel, ez a hónapod nagyon sikeres lesz és igazán pozitív ingerek érnek. Azonban ez fordítva is elsülhet, ezért erre figyelj oda!
Ez az időszak számodra arra is kiválóan megfelel, hogy elkezdj tanulni valami nehéz tárgyat vagy nyelvet. Az egyensúly ellentmondás nélkül is megvalósítható.
Elég kipihent és üde vagy, hogy a hónapban annyit dolgozz, ami által később tobzódhass a sikerben. Ne hagyd félbe ezeket a munkákat, még ha néha meg is torpansz, hiszen később már lehet, hogy nem lesz ilyen nagy a lendületed.

 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A november kedvező hónapnak ígérkezik a számodra.
Esélyed lesz arra, hogy egy számodra nagyon fontos győzelmet arass és ez hatalmas áttörést jelenthet számodra a munkádban.
Nagyon gyorsan megtanulsz új dolgokat, amelyek még több ötlettel látnak majd el. Céljaid egyre közelebb és közelebb kerülnek, légy kitartó és ne add fel: a célszalag átszakítása előtt pár méterrel állsz!
A hónapban kiderül az is, kiben bízhatsz igazán és ki az, akinek legközelebb inkább kerülnöd kell a társaságát. Barátaid közül lesz olyan, akiben csalódni fogsz, ennek kiderülése után igyekezz rendezni a viszonyotokat.
Vigyázz a hónapban az egészségedre is, most különösen fontos odafigyelned magadra.

 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Számodra a november tele lesz fontos eseményekkel. Talán a Skorpiókkal bulizol?
Először úgy tűnhet, hogy az emberek és a családod ellened fordulnak bizonyos ügyek megítélésében, de végül kiderülhet, hogy ez a sok ember mind jót akar neked. Ha nehéz tisztán megítélned egy helyzetet, ne légy rest segítséget kérni olyantól, akiben maximálisan megbízol!
A hónapban természetedtől eltérően nehézkesen megy az alkalmazkodás és a türelmedet is elveszítheted párszor. Ez azért lehet, mert sokan, főleg a családtagjaid tőled várnak megoldást több nehéz helyzetben is.
Kerüld a pletykákat, mert most sokat árthatnak neked!
A hónap végén vár rád egy utazás, vagy kirándulás. Lehet, hogy munka vagy csak kikapcsolódás kapcsán is: ez jó dolgot hozhat az életedbe, légy hálás érte!

 

Skorpió (október 23. – november 21.)

A november a Skorpió hava. Ez meglátszik az eredményeidben is, sikert sikerre halmozol!
A hónapban lesz egy pár dolog, ami megváltozik, de nem gyorsan, hanem szépen lassan. Régóta tart az erre való felkészülés időszaka, tehát nem fog váratlanul érni.
Néha a történések nem felelnek meg a vágyaidnak, de te hamar előnyödre tudod váltani ezeket a helyzeteket is.
A munka szempontjából ez az időszak különösen eredményes lehet számodra, mert vállalkozó szellemű vagy és energikusan tudod megoldani a feladatokat.
A bevételeid a hónapban megnőnek, de figyelj oda a kiadásaidra is! Most találhatsz olyan lehetőségeket is, ahol anyagi segítséget kaphatsz.
A családod és a barátaid a hónapban veled ünnepelnek, nincs más dolgod, mint kiélvezni a pillanatot! Boldog Születésnapot!

 

Nyilas (november 22. – december 21.)

A hónapban próbálj meg következetes lenni. Nagyon sok feladatod lesz, ha egyszerre próbálsz nekifutni mindegyiknek, azzal csupán csak zűrzavart okoznál. Haladj szépen sorban és mindennek meglesz a maga eredménye.
Ne rohanj el az élvezetek mellett sem. Sok a munkád, emiatt érdemes időnként tudatosan megállni és szusszanni egyet: most értékes pillanatokat szalaszthatsz el enélkül.
Ne hagyd figyelmen kívül az unalmas és érdektelen dolgokat sem, mert nagy jelentőséggel bírnak majd egy későbbi ügy megoldásánál a most kiderülő apró részletek.
A hónap közepén lesz időd és alkalmad a kreativitásodat is kiélni, ezáltal új ismeretekre és tapasztalatokra tehetsz szert.
Lesz alkalmad az ismerőseiddel és barátaiddal is megerősíteni a kapcsolatodat, mert most igazán szükségük van a jelenlétedre.
Légy óvatos a pénzügyekkel ebben a hónapban. Fontold meg jól, mire költesz, mert egy később felmerülő helyzet megoldásához szükséged lesz a tartalékaidra!

 

Bak (december 22. – január 19.)

Egy igazán jó hónap vár rád! Számos eseményen vehetsz részt, fontos és tartós új ismeretségeket köthetsz, így érdemes kihasználnod a kínálkozó alkalmakat. Rengeteg új dologgal és emberrel lesz tehát lehetőséged megismerkedni, fontos, hogy ebben légy nyitott!
A barátaid olyan hatással lesznek rád, amiért sokszor megváltoztatod a véleményed és nem mindig hátrányodra.
Szakmai sikereket is elérsz a hónapban, igaz, hogy ez sok erőfeszítést igényel majd tőled, de minden percét megéri véghezvinni. A hosszú távú céljaidnak remek alappillérei lesznek ezek a mostani nehézségek!
A problémák megoldására most érdemes új módszereket keresned, ha a régiek már nem működtek. Ne zárkózz el az újtól, most általa sikerrel járhatsz!
A hónap második felében versenyhelyzet léphet fel az életedben. Hosszú távon fontos lesz a most kiválasztott stratégia. Légy megfontolt!

 

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Ez a hónap nagy nehézségeket hoz azon Vízöntők számára, akik türelmetlenségükben gyorsan túl akarnak lenni bizonyos dolgokon. Érdemes ezért mindenre kellő időt szánnod! A céljaid eléréséhez még várni kell picit, de már nagyon jó úton haladsz. Ne add fel!
Előfordulhatnak nézeteltérések is a közvetlen családtagjaiddal vagy az igazán jó barátaiddal, de ezeket hamar rendezni tudjátok majd, ha nem félsz ezekről beszélni velük.
Ne menj az árral szembe! Mindennek eljön a maga ideje, légy türelmes! A munkádban is adódhatnak nehézségek, esetleg a munkahelyed megváltoztatásán gondolkozol? Ezt a döntést ne ebben a hónapban hozd meg.
A hideg időben a pár nélkül élőkre a szerelem is rátalálhat, légy résen: lehet, most érkezik el a nagy ő.

 

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak számára ez a hónap igazán hektikus lesz. Az érzelmi hullámhegyek és völgyek csak úgy váltják egymást az életedben, emiatt légy másokkal megértőbb: hidd el, néha már követni sem lehet a kirohanásaidat.
Ebben a feszült időszakban elég pesszimistává válhat a hozzáállásod, a családod és a barátaid azonban most nagy szeretettel, kitartóan állnak melletted.
A célod gyors elérését szeretnéd és emiatt nagyon türelmetlenné válsz. Ha képes vagy kicsit megnyugodni és hagyod, hogy a dolgok a saját medrükben folyjanak, nagy lesz a jutalmad!
Nehezen kommunikálsz ebben a hónapban, így néha félreérthető lesz a mondanivalód. Ebben az időszakban a világos, nyílt beszéd vezethet sikerre téged.
Most több kritikát vagy szemrehányást kaphatsz, mint általában, emellett érzékenyebb is lehetsz ebben a hónapban, s e kettő együttesen nagy megterhelést jelenthet számodra. Pihenj, amikor csak tudsz, szakíts több időt a feltöltődésre!
Ezekben a hetekben kimondottan érdemes hallgatnod a barátaidra: még ha a tanácsaik néha értelmetlennek tűnnek is a számodra, ők most egyértelműen jót akarnak neked!

 

Astrid

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.