Októberi horoszkóp

Mire számíthatsz októberben?

A változó természet hónapja számunkra is változásokat hoz… Horoszkópunkból megtudhatod, melyik jegy szülötteire mi vár ebben a pár hétben!

 

Kos (március 21. – április 19.)

Elérkeztünk ismét egy új hónaphoz, amikor is a kos jegy szülöttei igazán jól érezhetik magukat, ugyanis az október számukra igazán kedvező és eredményes lesz.
Munkahelyi eredményeid kiemelkedőek lesznek és bele kezdesz valami egészen újba is. Az akadályokat sikeresen gyűröd le, egyre közeledsz célod eléréséhez. Csak így tovább!
Másokért még mindig nagyon aggodalmaskodó vagy, ami nem teljesen jó, próbálod mindig megvédeni a gyengébbeket. Igazságérzeted a szokásosnál is nagyobb, ezáltal hasonló gondolkodású embereket találsz magad mellé. Akár még új barátságok is alakulhatnak ki belőle!
A hónap második fele kicsivel nehezebben alakul, nehéz elfogadnod, hogy vannak olyan helyzetek, amelyeket nem tudsz már megváltoztatni.
Légy önmagad és maradj pozitív a mindennapokban!

 

Bika (április 20. – május 20.)

Október eleje nagyon kellemesnek és érdekesnek tűnhet számodra, mégis oda kell figyelned, hogy ne igyál túl hamar a medve bőrére!
A hónap második fele sikerekkel és változásokkal teli lesz. Valami olyat veszel észre, amely mindvégig ott volt az orrod előtt, mégsem láttad meg.
Ne ragaszkodj olyan dolgokhoz, amelyek már nem szolgálnak és szintén ne ragaszkodj olyan személyekhez, akik nem méltók barátságodra. Sok kellemetlenségtől megkíméled magad, ha kiszűröd ezeket az embereket.
Próbálj több figyelmet fordítani a munkádra, sikeres vagy benne, de néha kell bele is tenni nem csak kivenni.
Légy megfontolt!

 

Ikrek (május 21. – június 21.)

Október hónapban az ikrek nagyon sok támogatást és baráti segítséget kapnak. Ezért ne félj kezdeményezni olyan dolgokban, amelyre már régóta vágysz, és már régóta tervezgeted!
Hosszú idő után először lesz egy kis nyugalom, sőt már-már kissé unalmasnak mondható időszak az életedben. Használd ki pihenésre és kikapcsolódásra. Az ősz remek lehetőségeket nyújt kirándulásokra és sétákra, utazásra.
A hónap végén fordíts több figyelmet az egészségedre, fogyassz sok gyümölcsöt és öltözz melegen!

 

Rák (június 22. – július 22.)

Az október számodra nagyon ígéretesnek mondható, számos ötleted, terved a megvalósulás felé halad. Légy optimista!
Ha akadállyal kerülsz szembe, ne hagyjon el a lelkesedésed, kitartásod most is jól fog jönni!
Néha talán úgy érzed, a körülötted lévő emberek nem bíznak a sikereidben, talán kicsit szkeptikusak céljaiddal szemben, de ne foglalkozz velük, hamar meg fog változni a véleményük!
Bízz magadban!

 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az oroszlánok ebben a hónapban is tanulásra vannak ítélve.
A munkában a szokásos módszereid hatástalanok, valami egészen új stratégiát kell bevetned ahhoz, hogy a jövőd megalapozott legyen. Ne hagyd, hogy esetleges kisebb kudarcok elvegyék a kedved.
Szerelmi életed kicsit hullámvasutas lesz, a meglévő kapcsolataidban úgy érzed, háttérbe szorulsz, megint nem mersz kiállni magadért.
Ha még nincs párod, akkor a hónap élmény dús lesz számodra, ugyanis megismersz valakit, aki nagy hatással lesz rád, de ne építs rá túl sokat. Amilyen könnyen jön, olyan könnyen el is megy. Viszont van valaki az életedben, aki már régóta rajong érted, ha továbbra is figyelmen kívül hagyod, hamar elveszíted figyelmét, nagy kár lenne érte a későbbiekre nézve.
Az életedben sok nehézség van, de addig, amíg nem tudsz határozott döntést hozni, ne változtass októberben.
Hajrá ne félj kiállni magadért!

 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Az október a szüzek számára nagyon kedvező lesz. A hosszú távú célok karnyújtásnyira kerülnek.
Sikerül azokkal a barátaiddal is rendezni a kapcsolatodat, akikkel az utóbbi időben nézeteltéréseid voltak. Próbálj pontosan fogalmazni, ha bánt valami, mert gyakran csupán ennyin múlik egy vita elkerülése.
A hónap tele lesz izgalmakkal, különböző eseményeken veszel részt, amelyeken új ismeretségeket köthetsz.
Használj ki minden lehetőséget!

 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A hónap szülinaposai nehéz időszak előtt állnak, mégis az a jó az egészben, hogy nem maradnak egyedül, csodás barátságokat fedeznek fel, akármilyen akadály gördül is eléd, mindig lesz olyan ismerős, családtag, barát, aki segítségedre siet.
A hónap sok döntéshelyzet elé állít, megfelelő információk hiányában tartózkodj a véleménynyilvánítástól. Illetve próbáld meg összeszedni a kirakós minden részletét és annak fényében dönteni.
Sok munka is vár rád, de sikeresen túljutsz rajta. A családod mindenben melletted áll és számíthatsz rájuk.
Hajrá csak előre!

 

Skorpió (október 23. – november 21.)

Az október számodra nyugodt hónapot ígér. Néha kétségeid támadnak munkádat vagy döntéseidet illetően. Maradj higgadt és mindig gondold végig, hogyan is lenne a legjobb.
A hónap megfelelő arra is, hogy valami újat tanulj, illetve hogy meglévő kapcsolataidat ápold.
A hónap második fele számodra is olyan rendezvényeken való megjelenést hoz, amely a jövőre nézve igazán fontosak lehetnek. (Talán a szüzekkel együtt bulizol? )
A szerelem is rád találhat, ha engedsz neki. Az őszi esték igazán romantikusak tudnak lenni párban.
Járj nyitott szemmel!

 

Nyilas (november 22. – december 21.)

Figyelj oda, hogy a hónapban milyen döntéseket hozol, mert amit ma kimondasz, lehet holnap meg bánod. Légy céltudatos, de egyben következetes is!
Nincs még itt a pihenés ideje, hamarosan munkádban is célt érsz, de addig is ne felejtsd el, minden kudarc, ami ér, azért van, hogy tanulj belőle és talpra állj!
Romantikus kapcsolatod kezd egyre fontossá válni számodra, légy körültekintő kinek adod be a derekad!
Nem minden arany, ami fénylik!

 

Bak (december 22. – január 19.)

A hónap kicsit felfordulást hoz az életedbe, fontos hogy nyugodt maradj és ne pánikolj be, ha valami nem úgy sikerül, ahogy először eltervezted! Mosolyogj többet!
Próbálj meg az illúziókból kijönni és engedj teret a valóságnak! Régi ismerőseid hasznos tanácsokkal látnak majd el, hallgass rájuk amennyiben lehet.
Személyes kapcsolatodat megnehezíti egy korábbi probléma, amit még nem sikáltatok el, ideje lenne már helyre tenni a félreértéseket.
Próbáld megérteni a másik felet is!

 

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Sikeres hónap előtt állsz, hajrá most adj bele apait, anyait és később lábat lógatva nézheted mások küzdelmeit.
Alkalmas lesz a hónap arra, hogy meglévő üzleti vagy személyes kapcsolataidat megerősítsd. És arra is jó lehetőség, hogy megbeszéld partnereddel egy régebbi problémádat. Lehetőség lesz rá, hogy megoldjátok. Haragot tartani nem érdemes!
A hónap végén kissé bizalmatlanná válhatsz és gyanakvóvá, próbáld meg nem kinyilvánítani ezeket az érzéseidet a környezeted felé.
Légy következetes!

 

Halak (február 19. – március 20.)

Október hónapban rendkívül sok ellentmondásos helyzetbe fogsz kerülni, némelyikből könnyebben némelyikből nehezebben tudsz kilábalni. Légy nyitott az emberekre, attól hogy valamiről határozott véleményed van, még a másik emberé eltérhet tőle. És lehet igaza.
A hónap közepén picit elveszítheted a türelmedet. Úgy érzed minden erőfeszítés hiábavaló. De ez nem így van! Légy kitartó és minden ügyből nyertesen kerülsz ki!
Szánj elegendő időt a pihenésre is!

Astrid

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.