Skorpió (október 23. – november 21.)

 

A november a Skorpió hava.

A hideg téli napok, az ünnepek előtti várakozás időszaka a Skorpió családcentrikus viselkedéséhez igazán illik is. 

A Skorpió jegy szülöttei őszinték, becsületesek és igazán vidám természetük van.

Meleg szívüket a jóság, a segítőkészség és a barátság tölti ki.

Nehezen ismerkednek, pedig rejtélyes és titokzatos viselkedésük miatt mindig sikerül a középpontba kerülniük.

Elsőre gyakran hűvös, közönyös külsőt mutatnak. Igazán nehéz a bizalmukba férkőzni, de ha megszeretnek valakit, akkor azt tartósan nagy becsben tartják. Remek barátok és bizalmasok.

A Skorpió az a típusú ember, akinek csupán pár igazi barátja van. Méltán becsüli meg őket és tart velük szoros kapcsolatot. Sokan szeretnének a közelükbe férkőzni, hiszen kiegyensúlyozottságuk és derűs kedvük mágnesként vonzza az embereket.

Erősek és kitartóak. Célirányosan haladnak a kitűzött terveik felé. Leleményességük határtalan. Makacsságuk rendkívül jól megmutatkozik, mindkét nem esetében. 

Viszont ha egy Skorpió egyszer megharagszik valakire, akkor nagyon nehéz kiengesztelni.

A jegy szülöttei nehezen felejtik el az őket ért sérelmeket. Mindennapjaikban békés természetűek, de ha összetűzésbe keverednek, haragosuk ellen a bosszú nem maradhat el!

Egy Skorpió a sértettségét nem feltétlenül mutatja ki azonnal. Sokszor hosszú időn át hordozza a tüskét magában és csak később vág vissza… Talán ezért lett a nevük skorpió? Mindenesetre sokszor hosszabb időt is igénybe vesz, hogy alaposan átgondolják és feldolgozzák a velük történteket.

A Skorpiók szerelmi élete igen szenvedélyes, általában fantasztikus hódítók. Fantáziadús szeretők, a párkapcsolatban hűséges társak. Olykor fel- fellobbanó féltékenységüket azonban nehéz csillapítani.

A Skorpió feleségekre pedig maximálisan igaz a mondás:

„Lehet, hogy a tüzet a férfiak találták fel, de

arra a nők jöttek rá, hogyan kell játszani vele!”

Astrid

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.