Szeptemberi horoszkóp – te milyen jegyben születtél?

Minden jegy részletes asztrológiai áttekintést kap erre a hónapra Astridtól:

Tudd meg te is, mit tartogat számodra ez a pár hét! Akár a szerelmi életedről, a karrieredről, a kapcsolataidról vagy a pénzügyeidről is lehet szó!

Kos (március 21. – április 19.)
A kos jegyben születettek számára nem a szeptemberi hónap lesz a legideálisabb a céljaik eléréséhez. Fontos, hogy ne téveszd szem elöl a kitűzött céljaidat és maradj a helyes úton! Próbálj meg többet kommunikálni embertársaiddal, mert még a hasznodra is lehetnek. A családodat se felejtsd ki a konzultációkból, jó ötletekkel szolgálhatnak ők is!
Szeptember közepén egy nyugodtabb időszak vár rád, akár láb-lógatva is ülhetsz, ugyanis a munkában sikereket fogsz elérni, amelyet korábbi kitartásodnak köszönhetsz! Barátaid és kollégáid büszkék lesznek eredményeidre, így te magadnak is gratulálhatsz a tükör előtt! Hajrá ne sajnáld! 😉
A hónap végén fontos, hogy a felmerülő problémákra koncentrálj. Nem szeretnél elhavazódni a későbbiekben, ugyebár?!
Érezd a szeptembert és használj ki minden lehetőséget!

 

Bika (április 20. – május 20.)
A bika számára nem lesz egyszerű a hónap. A nyár után újra belevetődsz a munkába, ezért reggel még a megszokott idő előtt is képes leszel felkelni. Sokkal több akadályt kell leküzdened, mint a nyár folyamán, mondhatni ennek van itt most az ideje, de a sikereiddel bizton elejét veheted majd riválisaid győzelmének!
A céljaid adottak, fontos hogy mindig szem előtt tartsd ezt, mert így elérheted őket! Az előrébb jutást megint csak saját magad erejének köszönheted majd, tehát ne add fel, csak így tovább!
Légy optimista! Jelentős változások történhetnek a személyes kapcsolataidban is: ebben a hónapban merj nyitni az új felé, megéri!

 

Ikrek (május 21. – június 21.)
A szeptember a pozitív gondolkodás hónapja lesz az ikrek számára. Összpontosíts arra, ami jó neked és most az öledbe hullik a várva várt lehetőség. Remek alkalom kínálkozik arra, hogy kihasználd jobb agyféltekés gondolkodásodat és új terveket készíts a további boldogság és siker eléréséhez.
A hónap közepe kicsivel keményebb lehet, mivel hajlamossá válhatsz akár a következmények átgondolása nélkül is az érzelmeidre hallgatni. Ennek eredményeképpen konfliktushelyzetek adódhatnak a rokonokkal, családtagjaiddal.
Türelemre és kitartásra van tehát szükséged ahhoz, hogy túlélhesd ezt a nehéz időszakot maradandó veszteségek nélkül.
Ne zárd ki egy randevú lehetőségét sem, merj boldog lenni, mert most egy végzetes találkozás várhat rád!

 

Rák (június 22. – július 22.)
A szeptember izgalmakkal telve indul. Fontos, hogy döntéseidet önállóan hozd most meg, mivel mások sokszor részrehajló tanácsot adnak neked!
Hallgass a szívedre és helyezd előtérbe azt, ami neked jó!

A kitűzött cél eléréséhez próbálj meg középutakat találni, ez sikerre vihet.
A hónap közepén felmerülő problémákat nem biztos, hogy el tudod kerülni. Légy óvatos a pletykás emberekkel, és próbálj meg örömödben nem tenni alaptalan ígéreteket!
A hónap végén is maradj ilyen türelmes! Fordíts elég időt a családodra és a barátaidra.

 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Az oroszlánok számára a szeptember a változások hava. Eleinte igen csak nehéz ezt elfogadni és nem mindig látod majd benne a jót, de maradj türelmes: ki fogja forrni magát az adott helyzet.
Munkádban új feladatok elé állítanak, légy óvatos a határidők betartásával!
A hónapban akár egy utazás is várhat rád, hogy olyan emberek segítségére lehess, akik fontosak számodra. Próbálj meg elfogadóbb lenni, mert nem minden helyzetben alakulhatnak úgy a dolgok, ahogy te szeretnéd.
Légy pozitív és adj esélyt az új dolgoknak!

 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A születésnapos szüzek megint a nyakukba akarnak venni minden feladatot, mégis ígéretes lesz számukra a szeptember.
Munkádban sikerek várnak rád (de nem feltétlenül a maximalista hozzá állásod miatt) és egy ígéretes üzleti lehetőség nyílik meg előtted. Merj belevágni új dolgokba, persze azért csak körültekintően.
Közeli barátaid, családtagjaid most támogatni fognak mindenben. A hónap végén kicsit elfáradsz és úgy érezheted, hogy mindenről neked kell gondoskodnod. Engedd ki a gőzt, lazulj, ünnepelj és élvezz ki minden pillanatot!

 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Minden előrelépés a szokásosnál nehezebb lesz most. Fontos tervek végrehajtása kerülhet elhalasztásra. Maradj türelmes, munkádban célt fogsz érni, de ne hajszold túl magad!
Vigyázz az érzelmi állapotodra ebben a hónapban, ugyanis a kudarc, a kétségbeesés, a pánik jelentős károkat tud okozni az egészségi állapotban.
A hónap viszont kimondottan alkalmas arra, hogy új barátokat szerezz és új szövetségesekre találj.
Légy nyitott ebben és próbálj meg kimozdulni a komfortzónádból!

 

Skorpió (október 23. – november 21.)
Szeptember elején jó alkalom nyílik üzleti ügyeid rendezésére. Céljaid megvalósulása hozzáállásodtól függ. Fontos, hogy tartsd magad a felállított preferencia sorrendhez!
Szövetségeseiddel való kapcsolataid rosszabb irányt vehetnek, figyelj oda: nehogy esetleges árulás áldozatává válj!
A hónap közepén tanulmányokkal és továbbképzéssel kapcsolatos tervekre van remény.
Érdemes hallgatnod a barátaidra és a családodra, ők most tisztán láthatnak valami olyat is, amit te majd csak később veszel észre!

 

Nyilas (november 22. – december 21.)
A szeptember eleje a nyilasok számára kimondottan nyugtalan lehet. Nagyon feszült pillanatokat élnek át, melyek többnyire munkahelyi vagy hivatallal kapcsolatos konfliktusokból fakadnak.
Elég sok embert haragíthatsz magadra, ha továbbra is a saját igazadat hangoztatod! Hallgasd meg a másik ember véleményét is és képzeld magad a helyére. A családod támogat mindenben, de a türelmük nekik is véges.
A hónap közepén megvilágosodás vár rád, talán döntésképesebb leszel és megteszed azt a lépést, amit már régóta tervezel.
A hónapban a szerelem is rád találhat, ha elég nyitott vagy!
Gyengíts picit a gyeplőn, ne hajszold túl magad!

 

Bak (december 22. – január 19.)
Szeptember elején néhány szokatlan és összetett feladatot kell megoldanod, amely igazán nagy kihívást jelent számodra, de élvezni fogod, amikor a jól megérdemelt sikert eléred!
Olyan emberek másik oldalát ismerheted meg, akik eddig több csalódást is okoztak neked. Ez az időszak különösen alkalmas lesz arra is, hogy rendezd kapcsolatodat azzal, akivel korábban konfliktusba kerültél.
Munkád során most nagyon figyelj oda, hogy ne lépj bele ugyanazokba a hibákba, amikbe eddig. Ezek elkerülésével sok terhet veszel majd le a válladról.
A hónap több családi rendezvényt is hoz a számodra. (Talán valaki házasodik a családban?)
Élvezd ki a pillanatok erejét, táncolj, bulizz és szórakozz!

 

Vízöntő (január 20. – február 18.)
Remek hónap vár rád. Céljaid igen közel vannak, tarts ki és elérkezik a megfelelő jutalom!
Vigyázz, ne hajszold most túl magad.

Ha túlságosan nagy erőfeszítéseket teszel olyan dolgokért, amelyek nem szolgálják célod elérését, csak felesleges fáradságot kapsz. Ez a hónap viszont remek lehetőséget kínál arra, hogy valami olyan dologra tehesd fel a koronát, amelyre már nagyon régóta vágysz!
Célod elérése után a sikereidben rejlő önbizalom ösztönözni fog az új dolgok felfedezésére.
A hónap közepén picit felfordul a világod. (Talán látogatóba jön az anyósod?)
Próbáld meg elkerülni az üres és hasztalan érveléseket, figyelj a kimondott szavakra, nehéz súlyt hordozhatnak!

 

Halak (február 19. – március 20.)
Szeptemberben pénzügyi kérdések megoldásán kell törnöd a fejed. Lehetőséged nyílik valami olyan megvásárlására, amit már régen szeretnél.
Az élet más területein is kedvezően alakulnak a dolgaid. A hónap közepén fontos figyelned a harmóniádra és az egyensúly megtartására. Ha ez sikerül, bevonzod az hozzád hasonlóan gondolkozó embereket és igaz barátokra lelhetsz bennük!
A hónap ideális lesz arra is, hogy teret engedj a romantikának. Menj, kirándulj, pihenj, érezd jól magad!

Astrid          

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.