Csodás zenei élmények, nagyszerű előadók és béke a JADE Spirit Fesztiválon

A béke és lelki harmónia szigete Budapesttől alig karnyújtásnyira, a dunavarsányi Jade Beach fövenyén! Ha szeretnél megpihenni, jobban megismernéd önmagad és értékes programokra vágysz, akkor július 11. és 15. között vár a Jade Spirit Fesztivál meghittsége, csodás helyszíne és megtartó közössége!

A fesztivál előadói olyan izgalmas témákat tárnak elénk, mint a szerelem titkai, a férfi-női mítoszok vagy a női minőség, mint őserő. Útmutatót kapunk határaink tágításához és hogy hogyan használjuk a fizikai és a mentális erőnket. De szó lesz a népművészetünk ősi jeleinek üzeneteiről vagy a magyar nyelvünkben rejlő csodálatos erőről.

A teljesség igénye nélkül olyan neves előadók adják át a tudásukat, mint Rakonczay Gábor Guinness világrekorder, Dr. Darnói Tibor a Nők Világbéke Szövetségének Békenagykövete, Barna Berni író, Harangozó Imre néprajzkutató, Kenéz Tünde önismereti terapeuta, Szilasi Márti az Anahita Jóga-, és Szellemi Központ vezetője vagy a ne pazarolj bolt két fiatal tulajdonosa Nemes Réka és Magyar Hikisch Ági. Jó hír a jóga szerelmeseinek, hogy hazánk legkiemelkedőbb jógaoktatói, köztük Diószegi Ádám, Medvegy Gergő, Újhelyi Péter és Nagy Anna fognak változatos jógaórákat tartani a Jade tó csodás partján.

A zenei programok közül kiemelkedő a Samsara Boulevard fesztiválnyitó koncertje, valamint a zenekar workshopja, amely során a művészek és a fesztiválozók műhelymunkája segítségével megszületik a Jade Spirit Fesztivál mantrája. Fellép a világszinten is népszerű Mitsch Kohn és csodálatos felesége Goisa Anna Sereda, továbbá a hazai spirituális zenei világot többek között a Lanou, a Kirtan Jam, a Julia Chants, a Blue Planet Retreat, Balázs Gergely, MettaSoul, a Ritmikon Bakos Bettikával valamint az Ecstatic Dance is képviseli. Péntek eset pedig az Oláh Gipsy Beats muzsikája mozgatja meg az embereket. A fesztivál részletes programja elérhető a jadespirit.hu oldalon.

A fesztivál remek programsora mellett mindenképp említést érdemelnek a helyszín adottságai és lehetőségei: a Jade Beachen a strandolás mellett megannyi vízi sportot – mint például vízisí, wakeboard, kneeboard, barefoot vagy épp foilboard – és persze szárazföldi mozgási lehetőséget – legyen az strandröplabda, pingpong, vagy tollaslabda –  próbálhatunk ki. Erről további részleteket a Jade Beach honlapján találnak az aktív kikapcsolódásra vágyók.

Az alvást és a privát pihenést se felejtjük el! A Jade Spirit ideje alatt számos szálláslehetőség áll a résztvevők rendelkezésére, melyek között mindenki könnyedén megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást, akár a sátorban, faházban, esetleg dóm házban szeretnénk élvezni kicsit a nomád lét hangulatát, vagy épp panzióban hajtanánk álomra fejünket, a fesztivál weboldalán találunk rá lehetőséget! Az autóval érkezőknek pedig jó hír, hogy a fesztivál helyszíne ingyenes parkolási lehetőséget biztosít a számukra.

Fantasztikus előadók és változatos zenei élmények, valamint különböző mozgásműfajok és egy csodás strand biztosítanak tehát értékes kikapcsolódási lehetőséget a Jade Beach partján, ahol erre az öt napra teljesen magunk mögött hagyhatjuk a hétköznapokat.

A fesztiválra ötnapos bérletek és hétvégi jegyek és napijegyek is kaphatóak, amelyek elérhetőek online, a rendezvény oldalán, illetve a rendezvény ideje alatt, a helyszínen.

A program csodásnak ígérkezik, az idő is jó lesz, mi tarthat vissza, hogy ott legyél?

 (fotók: Tuszinger Károly)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük