Koncertajánlónk augusztusra fiataloknak és örök fiataloknak

Szerencsére hazánkban már elég népszerű az élőzene, a koncertre az belül is a jó koncertre járás. Párral kettesben, baráti társasággal, családilag, minden verzió szóba jön.

És még ugye közel sincs vége a nyárnak, reméljük a jó időnek és ezzel együtt a szabadtéri programoknak sem.

A Budapest Park idei szezonjából összeszedtünk nektek pár izgalmas programot, a teljesség igénye nélkül:

08.03-án a Kiscsillag lép fel, akikért oda meg vissza vagyunk. A kedvenc számaink nem véletlenül mindig felcsendülnek, mint például a Kockacukor, a Légyszíves vagy az Olajoshordó. Tombolni ér az összes számukra!

08.09-én az egész Park a Magna Cum Laude zenéjétől lesz hangos,

08.10-én pedig Ganxsta Zolee és a Kartel szedi szét a színpadot.

Az egyik legjobban azonban mi a 08.15-ei Woodstock 50-et várjuk, ahol az 1969-es híres fesztivál emlékére óriási bulit rendeznek.

Fellépnek többek között:  Jordán Adél, Gryllus Dorka, Ónodi Eszter, Simon Kornél, Thuróczy Szabolcs, Tompos Kátya, Törőcsik Franciska, Trokán Nóra és meglepetés vendégek. Elképesztően izgalmas estének ígérkezik, semmi pénzért nem hagynánk ki!

forrás: Unsplash

 

08. 18-án pedig az Animal Cannibals együttes 30. jubileumi koncertjén rophatjuk. Elképesztő, mintha tegnap lett volna, amikor a házibulik a Takarítónő, az Ülünk a vonaton vagy a Yozsefváros című slágerek nélkül elképzelhetetlenek voltak.

08.19-én a Bohemian Betyars srácai fogják nyomni a zenét. Akik nem ismerték eddig ezt a folk-punk zenét játszó bandát, akkor itt az ideje ellátogatni a fiúk koncertjére, akik idén már 10 éve szórakoztatják a közönséget. (Egyébként a Drága örökösök című sorozat főcímzenéje is az ő nevükhöz fűződik…)

08.24-én az Anna and the Barbies hozza lázba a Parkot és egészen biztos, hogy őrületes buli lesz ez is!

08.29-én a Follow The Flow elképesztően tehetséges 3 sráca lép fel. Nem is tudjuk, hogy miért nem világhírűek még ezek a fiúk, pedig elképesztően fantasztikusan zseniális zenét játszanak!

08.30-án Kowalsky meg a Vega, az örök és legnagyobb kedvencünk tölti fullosra a nézőteret. Kowáéknak nem csak a zenéjük, hanem azok szövege, a hangulata és a rajongói közössége is páratlan.

Az összes koncert után pedig buli van hajnalig, szóval ha buliznátok tovább, akkor sem kell továbbállnotok!

Szóval ha ránk hallgattok, kint hagyjátok a valóságot legalább 1-1 koncert erejéig!

 

(fotók: Budapest Park)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük