Sikerdarabjaival nyitja az idei évadot a Játékszín

Huszonhárom tájelőadást játszott a Játékszín a nyári évadszünetben. Tíz városba kilenc produkcióval utazott többek közt Bánsági Ildikó, Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Lengyel Tamás és Nagy Sándor, összesen negyvennégy művész. Alakításaikat több mint tizennégyezer néző látta.

A 2019/2020-as évadot szeptember 5-én nyitják a Teréz körúton.

Sikerdarabjaival indít a Játékszín. Szeptemberben műsoron lesz az előző szezon két bemutatója: az első előadásnapon a Legénybúcsú négyes szériája kezdődik meg, a hó végén pedig hatszor játsszák legkeresettebb produkciójukat, a Menopauzát. A négy dívához a szezonban Falusi Mariann csatlakozik, Szulák Andreával kettős szereposztásban játsszák a musical vegetáriánus, homeopátia- és ezotériamániás karakterét.

A közönség láthat még Agatha Christie- és Hitchcock-adaptációt, a Szervét Tibor által színpadra írt Virágot Algernonnak című előadást, valamint hat klasszikus vígjátékot olyan rendezők színrevitelében, mint Szirtes TamásHorgas Ádám és Szente Vajk.

A teátrum ismét részese lesz a szeptemberi, közös színházi megmozdulásoknak. 7-én, a Pozsonyi Piknik Fidelio Színpadán 16.40-től félórás zenés programban lép fel Náray ErikaCsonka AndrásLévay ViktóriaSzőlőskei TimeaVadász Gábor és Kovács Gyopár. A 186-187-es standon idén is szezonnyitó kedvezménnyel várják a nézőket  a színház munkatársai és művészei. Október 23-án délutánra plusz egy Legénybúcsú előadást tűztek ki, melyre csak aznap és kizárólag a Piknik Játékszín-standján kaphatók majd jegyek – a korábban meghirdetett szeptember-októberi dátumokra már mind elkelt.

21-én, a Színházak Éjszakáján újra gazdag kínálattal készülnek. 15 órától várják a gyerekeket a Bock Színpadon, a délutáni kulisszajárás, ahogyan az elmúlt években, folyamatos lesz egy-egy színész részvételével, a Nagyszínpadon ezúttal rendhagyó Beugrót játszanak Novák Péter vezetésével, ismét készülnek a legvidámabb, interaktív verses műsorral, majd házibulival zárják az estét 21.15-től.

Az októbert a Bock Színpadon egy különleges, zenés irodalmi esttel indítják Szervét Tibor és Kendi Lajos közreműködésével, melynek címe: Szerelem.info.com.

Fotó: Siófoki Színpart

(kezdőkép: Juhász G. Tamás) 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük