Hogyan folytatódik a tündérmese a Nagy Nap után? Barát 5.0-ról Férj 1.0-ra frissül az alkalmazás

Azt mondják, hogy a kislányok tündérvilága, a királylányok ruhája és koronája, mind-mind a jövőbeni nő esküvőjének fantazmagóriája, metaforája. De nézzük meg a valóságot, hogy a Nagy Nap után hogyan folytatódik a tündérmese. (Az írás alapgondolatát a Vicclap.hu-n olvasható Technikai Segítség! ihlette.) 

Frissül az alkalmazás, tehát Barát 5.0-ról Férj 1.0-ra váltunk.

Tapasztalhatunk egyfajta teljesítménycsökkenést a rendszerben, ami működése a Barát 5.0 alatt minden kétséget kizárólag jól működött.

Az Ajándék appok kifogástalanul funkcionáltak, kívánnivalót nem hagytak maguk után. Persze, azóta a sarki virágbolt bezárt és az arany világpiaci ára sem ott van már, ahol 5 évvel ezelőtt, de ezeket abszolút független tényezőnek tekintem. Ezek teljesen leküzdhető akadályok, amelyekkel a Férj 1.0-nak is boldogulni kellene.

A frissülés következménye, hogy a Férj 1.0-ból kedvenc programok törlődnek,

viszont új alkalmazások jelennek meg.

Javaslom mindenkinek a használati utasítás alapos áttanulmányozását. A Rózsaszín köd 8.2-at a Foci VB 5.1 váltja fel, a Törődés 7.2-t pedig a Kosármeccs 3.1.

Vajon ezt tartalmazta az apróbetűs rész? Most már mindegy, aki lusta feltenni a szemüvegét, hiába bánkódik utólag!

Rendszerhibával találkozunk, ha a Mosogatás 3.7-et akarjuk indítani.

A hibaüzenetben egyértelműen rendszer általi visszautasítás jelenik meg. Próbálkozhatunk a hiba javításával a Hiszti 8.5-tel, de a siker esélye igen csekély. Ehhh, lehet, hogy karácsonyra mégis a robotporszívót kellett volna kérni a francia síút helyett!?

Természetesen nem kell az alkalmazást a kukába dobni, csak meg kell érteni a működését.

Mi akartuk a frissítést, csak előre nézhetünk! A Barát 5.0 szórakoztatócsomagból egy saját utasításkészlettel rendelkező Férj 1.0-s operációs rendszert alkalmazunk. A rendszerleírásban mindenképpen fellelhetjük a férfiak nyelvezetét, bár a Barát 5.0 esetében meríthettünk elég tapasztalatot.

Ha begépeljük a Szeretsz te még engem? parancssort és letöltjük mellé a Hüppögés 7.9-et, esetleg kiegészítésként még a Lelkifurdalás 4.2-t is telepítjük, akkor automatikusan elindulhatnak a hiányzó alkalmazások, mint a Habos-babos csokor és a Szívecskés medál app.

Sajnos hallottunk már olyan esetről, hogy a rendszer ezek után túlterheltséget jelzett és a Férj 1.0 telepítette a Kocsmatúra 7.0-t. Viszont így az alkalmazás fokozottan ki lesz téve az Alkohol 5.2 támadásainak. Ha ez bekövetkezik, akkor olyan vírusok töltődhetnek a merevlemezre, mint a Mennydörgésszimuláló Horkolás.wav.

Neee, csak azt ne! Ha frissen, üdén és kipihenten akarunk másnap megjelenni a munkahelyen, akkor a túlterheltség szigorúan kerülendő!

Viszont mindenképpen töltsük le az Elmehetsz a haverokkal a meccsre 2.2-es alkalmazást, mert ha futtatjuk a Vásárlás a plázában 2.3 vagy a Csajos csacsogás 3.2 app-okat, akkor a rendszer igen könnyen lefagyhat.

Bármilyen hibát tapasztalunk a Férj 1.0 esetén,

a következő alkalmazások letöltése TILOS:

Anyós 1.0 vagy Szerető 1.1.

Ezeket a Férj 1.0 nem támogatja, rendszer összeomláshoz és a kapcsolat megszakadásához vezetnek. Már majdnem tudjuk használni a Férj 1.0-t, ne rontsuk el pont most, pont ilyen ballépéssel!

Még említést kell tenni a rendszer kompatibilitásról. A Zöldtrutyibiocsíra 3.7 szóba sem jöhet. Viszont kiegészítő szoftverek alkalmazása javasolt. Ilyen lehet a Huncut csipke 8.5 vagy a Meleg vacsival várlak drágám 6.7. A két alkalmazás rafinált vegyítése abszolút nyerő: a meztelen testen tálalt sushi garantálja a Férj 1.0 optimális működését. Talán egy kis felhevülés lesz tapasztalható.

A rendszernek van még egy hátulütője, amit a termékismertető nem említ.

A Férj 1.0 esetén nagy az esélye, hogy váratlanul elindul a gyerek folyamat, amelynek félelmetesen nagy a tár- és az erőforrásigénye.

Ezzel kalkulálnunk kell, a bővítés elkerülhetetlen.

Reméljük a legjobbakat, mert a termék nem garanciális!

Kirizs Kornélia

 

(A cikket a Vicclap.hu-n olvasható Technikai Segítség! humormorzsa ihlette.) 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük