#zanyatípusok – A Terminátor Anyu

Ehhez a típushoz még nemigen volt szerencsénk, de nem hagyható ki a felsorolásból ő sem.

Terminátor Anyu a tizenkettedik a #zanyatípusok sorában.

(Ezek a karakterek – bár megtörtént események alapján kerültek megformálásra – karikatúrák. Mindegyikből van mindannyiunkban egy kicsi. Ha túl komolyan veszed magad, kérlek, ne olvasgass.)

 

A Terminátor Anyu

Tipikus „I’ll be back” karakter, aki élvezi, ha a láttára összekoccan a többi anya foga a játszón.

Csak a vállról indítható rakéta hiányzik a kezéből, de még nem kizárt, hogy a táskájában a pelenka mellett van egy összecsukható modell, így jobb, ha mindenre bólogatsz, amit csak kiejt a száján.

Ő az, aki már alapból döngő léptekkel közlekedik, garantált, hogy csak fiú gyerekei vannak és várhatóan a legbrutálisabb anyósok egyike lesz.

Erősen messze áll tőle a Barbie kastély színvilága, a legvilágosabb cucca a minimum 20 kilós narancssárga fűkaszája – de vélhetően azért, mert a szín márkafüggő.

Esetleg a piros láncfűrészt említeném még meg, amivel maga vágja decemberben az erdő sűrűjében a karácsonyfának valót. A hazaszállítást SK oldja meg bicepszből.

Legtöbb ruhája hollófekete, a legkisebb lépése 96 centiméteres, haja akkor látott utoljára balzsamot, amikor eltévesztette az ajtót egy bevásárlóközpontban és véletlen egy drogériába lépett be a mosdó mellett.

Legalább egy tetkója van, viking fonatai, halála után a Valhalla-ba készül – hidd el, megoldja.

Úgy vezet, mint Starsky és Hutch együttvéve, közben üvölt a zene, és néha ő is.

Nem bírja a vinnyogást, és nem tud nyalizni, nem rendez babazsúrt –

ám ha mégis, akkor az annyira erősen halloween témájú, hogy ha

elengeded a gyereked, utána egy hétig ágyba fog pisilni.

Ha valaki pletykál mellette, annak finoman nekimegy, miként egy amerikai focista és nincs szabadrúgás. Már az oviban is Chuck Norris volt a jele, és az első legféltettebb játéka egy kis Freddy Kruger baba volt.

Ha valami gond van a fiával, akkor az óvónő legalább egy héttel előre elkezdi megtervezni a beszélgetést, hogy minden eshetőségre felkészüljön az anyatigris Terminátor Anyuval szemben, aki mindig az „egész világ az ellenség” protokollt futtatja a háttérben.

Nem bírja a tömeget, egy-egy szülői értekezlet után az egy négyzetméterre eső négy embertől annyira kikészül, hogy napokra elvonul fát vágni a hegyekbe.

Nem kedveli más gyerekét…

De nagyjából a többi embert sem.

Amikor közösségbe KELL mennie, igyekszik elvegyülni, szürkén besüppedni, de ha valaki úgy mosolyog rád, mint Arnold Schwarzenegger a Genisysben, akkor tudhatod, kivel állsz szemben.

Legéndi Adrienn

 

 

 

One thought on “#zanyatípusok – A Terminátor Anyu

  1. Ez a cikk valami fenomenális??????✌️✌️??egyszerűen magam se tudtam volna jobban fogalmazni!Minden elismerésem a szerzőnek???

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük