Aki engem szeret

Aki engem szeret…

Azt arra kérem, bízzon bennem úgy, ahogy én is bízok benne! Mert ez minden egészséges emberi kapcsolat alapja.

Azt arra kérem, hordozzon a tenyerén úgy, ahogy azt én is teszem vele! Mert igen, érte hajlandó vagyok bármit megtenni, bármiben megváltozni, hogy a legjobbat kaphassa belőlem.

Azt arra kérem, becsüljön meg úgy, ahogy én becsülöm őt! Mert ha szeretem őt, akkor számomra a világot jelenti, és érte élek minden nap.

Azt arra kérem, öleljen magához és soha többé ne engedjen el! Bármilyen rossz napom is van, csak öleljen magához, és hagyja, hogy mindent elpanaszoljak.

Azt arra kérem, ápoljon! Ne csak engem, ha nem vagyok jól, hanem a kapcsolatunkat is. Itt nem csak arra gondolok, hogy ne felejtse el a fontos dátumokat, és néha lepjen meg, hanem arra is, hogy a problémákat mindig időben beszéljük meg.

Azt arra kérem, éreztesse velem, hogy fontos vagyok neki! Hogy nincs más nő az életében, nincs senki, akivel versenyeznem kéne.

Aki engem szeret, azt én is igazán, teljes szívemből fakadóan szeretem, viszont ha ezt eljátssza, akkor számoljon minden következménnyel. Mert könnyen odaadom a szívemet, viszont, ha ezt összetöri, akkor egy életre visszaveszem és csak nagy áron nyerheti el újra.

Tímár Csenge

“Aki engem egyszer megkap, az megkap egészen, de azt el is veszem magamnak egészen én is,

én nem vagyok se folytatás, se jóvátétel, nem tűrök se vetélytársat, sem emléket, sem álmot, egy árnyékot se tűrök el,

jól vigyázzon, aki engem szeret, és akit én szeretek.”

Szabó Magda

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük