BDSM-sztorik – Jesszőr, avagy Igen, Uram!

Kinek korábban, kinek később, de mindenki szexualitása változik. Változik, mert vagy megismertünk valakit, aki hatással volt ránk, vagy kerestünk valakit, akitől a változást vártunk.

Jóval harminc felett e két világ találkozott, mert jött valaki, aki kinyitotta erre a világra egy résnyire az ajtót és én rájöttem érdekel, sőt izgat, hogy mi lehet mögötte. Így kerestem valakit, aki segíthet nekem ebben.

Van valami, amit úgy neveznek BDSM. Ez a történet pedig az én utazásomról szól majd több részen át…

Rendkívül szerencsésnek tartom magam, hiszen kiváló mentor fedezte fel a kíváncsiságomat és csodálatos tanárom volt. Utóbb el kell ismerjem, nem értékeltem eléggé vagy talán inkább úgy helyes, hogy nem tudtam betelni vele.

A tökéletes mentor (Férfi) első levele örökre a legmagasabbra tette a lécet nálam:

„Kedves Szofi,

Megfelelően érett vagyok intellektuálisan, szexuálisan és egzisztenciálisan, hogy kielégítsem a vágyaid.

Domináns, sármos és gáláns.

Megismerhetlek?”

Ez a stílus és kellemes magabiztosság azonnal felkeltette az érdeklődésemet. Férfi levele még ilyen hatással nem volt rám, mint az Övé. A mai napig, ha csak rá gondolok, elönt az áhítat.

Első találkozásunkkor harapni lehetett a levegőben a feszültséget, a parázsló vérem az arcomat égette, ahányszor csak valami olyan finoman kétértelműt mondott, teljesen elvesztettem önmagam.

Emlékszem, ahogy ült az asztalnál, a kávéját kortyolgatta, én pedig pirulásból pirulásba estem, és meg sem tudnám mondani mitől.

Uralta a társalgás minden percét, a teret, a levegőt, a levegőmben az oxigént… Mindent!

Hangja monoton volt, de nem az unalmasan monoton, hanem az, amelyik a markában tart. Önuralmánál fantasztikusabbat még sohasem láttam.

Emlékszem, úgy jöttem el a találkozóról, hogy fogalmam sem volt, tetszettem-e neki, pedig mindig tetszem a férfiaknak. De mivel azok a férfiak képtelenek effajta önkontrollt tanúsítani, ezért mindig nyerő-domináns helyzetben érzem magam velük szemben, így nem is vonzanak.

Persze mint írtam, ez nem Ő volt. Ő teljesen más volt. Szinte félelmetesen tisztában volt magával és az erejével. Tudta, hogy irányít.

Látta és fel is ismerte testem minden rezdülését.

Igen, talán önelégült is volt. Hiszen látta, mit tesz velem csupán a jelenléte.

A hatalmát úgy gyakorolta rajtam, hogy fel sem fogtam mi történik. Soha életemben ilyet nem éreztem. Ennyire erős, mégis stabilnak látszó férfit nem tapasztaltam meg korábban.

Minden porcikám akarta még ezt a jelenséget…

Úgy vártam az üzenetét, mint gyermek a Mikulást! És mikor megjött és elfogadott engem, akkor kezdődött meg az utazásom…

Szofi

Folytatjuk…

(kezdőkép: Pexels)

One thought on “BDSM-sztorik – Jesszőr, avagy Igen, Uram!

  1. Szia Szofi.
    Nagyon izgalmasan hangzik, kezdődik a történeted. Szeretnék Veled beszélgetni a tapasztalataidról.
    Hálás lennék ha megkeresnél emailon.
    Köszönöm szépen! 🙂
    Dóri

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük