Tiltott gyümölcs

Végre kettesben maradtunk.

Persze nem mondjuk ki, de ahogy kecses mozdulattal a szádhoz érinted a cigarettát tudom, hogy te is ezt a pillanatot vártad. 

Alig észrevehetőn nyálazod meg az alsó ajkadat, és közben a szemembe nézel. Egyenesen a szemembe. Mialatt tüzet adok neked, a bal kezedet nézem, ami a hosszú és rakoncátlan tincseket összefogja az öngyújtó lángja elől.

Előrehajolsz, a ruhád pedig lejjebb csúszik. Meg sem próbálom leplezni, hogy a dekoltázsodat figyelem. Játszol velem és az egyik válladat előrébb tolod, hogy a melleid többet mutassanak magukból.
Elrántom az öngyújtót, te pedig huncut mosollyal hátradőlsz, és lábadat elegánsan keresztbe helyezed. Viszont a bokád körbe-körbe jár, én pedig a leheletvékony ezüstékszert nézem rajta.

A tekintetünk összefonódik. Egyre gondolunk. A középső és mutatóujjad a cigarettaszállal játszik, nekem pedig egyre hevesebben ver a pulzusom. Megrendelem a következő konyakomat, és erőt veszek magamon, hogy ne vegyek tudomást vékony karodról, amely a poharáért nyúl. Míg az italomra várok azon töprengek, hogy vagy képes ilyen erotikus mozdulattal megmarkolni a poharat. Egyszerre vad és gyengéd az érintés…

Szólni akarok, de cserbenhagytak a szavak. Már régóta te irányítasz, és nagyon élvezed.
Hagyom, hogy uralkodj felettem és húzd az agyamat. Hiányzik neked a hódítás öröme, és most végre ismét szabadjára engedheted a Nőt. A nőt, aki minden egyes pillarebegtetésével az őrületbe kergeti a férfit, aki végül enged a csábításnak.
Áthajlok az asztal felett, és megigazítom a válladról lecsúszott ruhapántot. Már épp el akarom húzni a kezemet, amikor megragadod az alkaromat.
Mondanod sem kell, a szemed üzeni, hogy kívánsz.
A körmeid követelőzően hasítanak a bőrömbe, nekem pedig átveszi a vágy az uralmat a testem felett.

A taxiban még kéreted magad, én pedig nem közelítek. Kiélvezem az utolsó percig a játékot, de az ajtó előtt, amikor a kulccsal babrálsz, hátulról szorosan átölellek.
– Még rajtam van a ruha. – kacérkodsz, de pár perc múlva a bokaláncod már a nyakamat csiklandozza. Érzem, hogy te sem gyengédségre vágysz.

Időm sincsen élvezni a mámort, mert azonnal pózt váltasz.
– Mindenhogyan akarom. – inkább utasítasz, mintsem kérsz, én pedig megfordítalak, és miközben az arcom a hajadba fúrom, már megbánom az egészet. A kéjes nyögdécselésed döbbent rá igazán, hogy már késő.

Utána szótlanul öltözködünk, és kerüljük egymás tekintetét. A taxi visszavisz minket a többiekhez, és te rögtön eltűnsz velük.

Még a fülemben cseng, amit az autóban mondtál:
– Ettől még ugyanúgy barátok maradunk!

Odaballagok a pulthoz, és rendelek egy italt. A szememmel téged kereslek, de nem látlak sehol. A mobilod persze megint kikapcsolva, ezért írok egy sms-t.
,,Hiba volt, elrontottuk” – érkezik tőled a válasz.

Az utolsó.

Hegyi László

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük