A csapat

 

A magazin története valahogy úgy kezdődött, hogy nagyon szerettünk volna egy olyan oldalt, ahol a humor nőknek (is) szól. 

Ahol ez a humor időnként átmehet szarkasztikusba, de alpáriba soha. Ahol bátran meg lehet nyitni az írásokat, mert sem döbbenetes, sem borzasztó, sem dühítő cikkbe nem botlik bele az ember akaratlanul.

Olyan oldalt, ahol minden nap megnyugvást, mosolyt, vidámságot találhat a látogató.

Végül ez lett a Carrie.

A név nem véletlen, hisz mi is nők vagyunk és írunk, nektek írunk… És kár is lenne tagadni: kicsit magunknak is.

Az oldalon található írások állandó- vagy vendégíróink tollából kerülnek ki, reméljük, hogy örömöt, kis kikapcsolódást leltek bennük ti is. A cikkek végén pedig minden esetben következik a témához kapcsolódó, jól ismert Carrie-kép: mert nevetésből soha, de SOHA nem elég! 

Köszönjük, hogy ilyen sokan követtek, hogy olvastok, hogy aktívak vagytok, velünk nevettek:

csodásak vagytok, imádunk titeket!

                                                                                                                                       A Carrie csapata

 

 

 

 

Tomkó Bori 

Szerkesztő, mentálhigiénés szakember és masszázsterapeuta, a Menthai megálmodója. A munkája a hivatása és hobbija is egyben. Tanár, blogger is, aki pozitív életszemléletével fertőzi környezetét. Írásainak és előadásainak témái a mindennapok tapasztalataiból merítenek ihletet, így szó esik például önbizalomról, önértékelésről, önérvényesítésről és mindenről, ami nő. A honlappal, Instagram oldalunkkal, tervekkel, együttműködésekkel kapcsolatban hozzá fordulhatsz.

Gyurkó Helga

Fejlesztési tanácsadó, kreatív, alapító tag. Az oldal arculatának és stílusának alakítója, a Carrie FB kezelője. Kreatív megjelenésekkel, tervekkel és együttműködésekkel kapcsolatban hozzá fordulhatsz.

 

 

 

Agárdi Zsóka

Agárdi Erzsébet szerzőnk becenevén, Agárdi Zsóka néven ír. Facebook oldalán naponta posztol gondolatokat, verseket. Témáinak középpontja a férfi-női kapcsolat, a szerelem, de az élet nagy kérdései, miértjei is foglalkoztatják. A Carrie indulása óta olvashatjátok nálunk csodálatos, nőiesen finom írásait, melyeket nagy örömünkre ti is ugyanúgy szerettek, ahogyan mi.

Finy Petra

Író, költő, két gyerek és rengeteg gyerekkönyv anyukája. Vicces, ironikus vagy épp megható, érzelmes írásaival először a wmn.hu-n tűnt fel, most a Carrie csapatát erősíti. Hisz a humor erejében, és abban, hogy egy jó kis nevetés sok mindenre gyógyír lehet. Kedvenc témái: család, gyerekek, házasság, kultúra, természet.

Haász János

Író, újságíró, az Index.hu főszerkesztő-helyettese. Kötete: Felnőtteknek nem (2017). Folyóiratokban és antológiákban rendszeresen jelennek meg novellái és versei, de buszmegállókban is felbukkant már írásaival. Gyulán született, Budapesten él, két gyereket nevel.

Támcsu Anikó

Mindig zavarba jön, amikor valaki arra kéri, mondjon magáról pár mondatot. Mert neki csak olyanok jutnak ilyenkor eszébe; hogy: kakaóscsiga, ananász, Los Angeles. Tea, muffin, törpe tacskó, pálcika emberek, piros lufi, tetkók, tréfarépa, anniethale, kaktusz, banán, sztárcsávók, Batman, én.

Somogyi Eszter

Blogger. Megnyugtató, nőies hangvételű írásait nap, mint nap sokan olvassák, magazinunk csapatának egyik legelső, állandó tagja. Főként ezotériával, érzelmekkel kapcsolatos cikkeit olvashatod az oldalunkon.

 

Légrádi Júlia

Újságíró, a Central Médiacsoport munkatársa, évekig blogolt, aminek köszönhetően az online írás irányába mozdult. Imád írni, mert ez egy kapu számára a gondolatok és a különféle élmények felszínre törésének. Az írás mellett a művészetek, pontosabban a festés is szenvedélye. Fontos számára az alkotás és a kreativitás, legyen szó munkáról, hobbiról vagy a mindennapokról. Ezt igyekszik belevinni különböző témájú írásaiba is.

Lejka Zoé

A Mystique – minden, ami a felszín alatt rejtőzik blog írója. Magyar nyelv és irodalom szakon végzett, majd pszichológiát tanult. Sokszor ír a lélek dolgairól, de szenvedélye a történelmi alakok felkutatása és a művészeti irányzatok mélyebb megismerése is. Érdekes cikkeit e témákban a mi oldalunkon Zoé név alatt találod.

Hantzmann Ilona

Lonci egy népszerű és ismert hazai blogot vezet. Szívesen és önzetlenül segít másokon, időt és energiát nem kímélve tesz egy-egy jó ügyért. Érzelmes vagy éppen szórakoztató, érdekes bejegyzéseit a Pinkanyu oldalán rengetegen olvassák nap, mint nap. Szerencsések vagyunk, hogy barátunknak és csapatunk tagjának tudhatjuk.

Hegyi László

Több műfajban kipróbálta magát. 2018 február elején indította el a Férfi titkok blogot, mely mérföldkőnek számít, mivel kilépett az inkognitóból. Elsősorban nő-férfi témában ír, de az íróasztal fiókja számos mesét, krimit és novellát tudhat még magáénak.

 

Legéndi Adrienn

Negyven feletti, huncut mosolyú grafomán. Édesanya, feleség, barát. A többi most nem fontos. Mindig írt. Papírra, gépen, kukának, fióknak, sublótnak, és egyszer Terézanyunak. Ekkor a sikertől persze úgy megijedt, hogy rögtön abba is hagyta az egészet. Barátok unszolására született meg nyáron a Vadrienn oldal, ahol képes és kész beolvasni mindenkinek, és sírni-nevetni saját magán. Is.

Csiszár Lilla

Lilla példaképének a gyermeki énjét tartja, aki őszintén hitte, ha minden jól alakul, akár télapó is válhat belőle felnőttkorára. A porszívó csövével tanult meg járni, homokba csinált hóangyalt, és ha valami nem tetszett neki, a tányér szélére tolta. Télapó nem lett Lillából, viszont szerzett egy közgazdász diplomát, amit reméli, ha elég kitartó, soha nem kell használnia. Ehhez persze az is kell, hogy olvassátok és szeressétek a cikkeit.

 

 

 

 

Tőlük is olvashatsz nálunk: Németh Vivien, Csetnegi László, Kirizs Kornélia, Nagyné Stróbl Anna Diána, Véhá, Göbl Johanna

 

Itt is megtaláltok minket:

Facebook

Pinterest

Instagram

Youtube

 

És nagyon fontos, ne feledjétek: