A csapat

 

A magazin története valahogy úgy kezdődött, hogy nagyon szerettünk volna egy olyan oldalt, ahol a humor nőknek (is) szól. 

Ahol ez a humor időnként átmehet szarkasztikusba, de alpáriba soha. Ahol bátran meg lehet nyitni az írásokat, mert sem döbbenetes, sem borzasztó, sem dühítő cikkbe nem botlik bele az ember akaratlanul.

Olyan oldalt, ahol minden nap megnyugvást, mosolyt, vidámságot találhat a látogató.

Végül ez lett a Carrie.

A név nem véletlen, hisz mi is nők vagyunk és írunk, nektek írunk… És kár is lenne tagadni: kicsit magunknak is.

Az oldalon található írások állandó- vagy vendégíróink tollából kerülnek ki, reméljük, hogy örömöt, kis kikapcsolódást leltek bennük ti is. A cikkek végén pedig minden esetben következik a témához kapcsolódó, jól ismert Carrie-kép: mert nevetésből soha, de SOHA nem elég! 

Köszönjük, hogy ilyen sokan követtek, hogy olvastok, hogy aktívak vagytok, velünk nevettek:

csodásak vagytok, imádunk titeket!

                                                                                                                                       A Carrie csapata

 

 

 

 

Tomkó Bori 

Szerkesztő, mentálhigiénés szakember és masszázsterapeuta, a Menthai megálmodója. A munkája a hivatása és hobbija is egyben. Tanár, blogger is, aki pozitív életszemléletével fertőzi környezetét. Írásainak és előadásainak témái a mindennapok tapasztalataiból merítenek ihletet, így szó esik például önbizalomról, önértékelésről, önérvényesítésről és mindenről, ami nő. A honlappal, Instagram oldalunkkal, tervekkel, együttműködésekkel kapcsolatban hozzá fordulhatsz.

Gyurkó Helga

Fejlesztési tanácsadó, kreatív, alapító tag. Az oldal arculatának és stílusának alakítója, a Carrie FB kezelője. Kreatív megjelenésekkel, tervekkel és együttműködésekkel kapcsolatban hozzá fordulhatsz.

 

 

 

 

Haász János

Író, újságíró, az Index.hu főszerkesztő-helyettese. Kötete: Felnőtteknek nem (2017). Folyóiratokban és antológiákban rendszeresen jelennek meg novellái és versei, de buszmegállókban is felbukkant már írásaival. Gyulán született, Budapesten él, két gyereket nevel.

Somogyi Eszter

Blogger. Megnyugtató, nőies hangvételű írásait nap, mint nap sokan olvassák, magazinunk csapatának egyik legelső, állandó tagja. Főként filmes és idézetes cikkeivel találkozhattok.

 

Hegyi László

Gyerekkora óta a dolgok mechanikája foglalkoztatja, talán éppen ezért igyekszik az írásain keresztül minél inkább megfejteni az örök titkot: a nőt. A humor mellett a szatirikus megfogalmazás is jóbarátja, de a lírai hangvételű írások sem állnak távol tőle. Nős, családjával külföldön él.

Hantzmann Ilona

Lonci egy népszerű és ismert hazai blogot vezet. Szívesen és önzetlenül segít másokon, időt és energiát nem kímélve tesz egy-egy jó ügyért. Érzelmes vagy éppen szórakoztató, érdekes bejegyzéseit a Pinkanyu oldalán rengetegen olvassák nap, mint nap. Szerencsések vagyunk, hogy barátunknak és csapatunk tagjának tudhatjuk.

Legéndi Adrienn

Negyven feletti, huncut mosolyú grafomán. Édesanya, feleség, barát. A többi most nem fontos. Mindig írt. Papírra, gépen, kukának, fióknak, sublótnak, és egyszer Terézanyunak. Ekkor a sikertől persze úgy megijedt, hogy rögtön abba is hagyta az egészet. Barátok unszolására kezdett írni újra, ő mindig képes és kész sírni-nevetni saját magán. Is.

 

 

 

 

 

Tőlük is olvashatsz nálunk: Németh Vivien, Csetnegi László, Kirizs Kornélia, Nagyné Stróbl Anna Diána, Véhá, Göbl Johanna

Itt is megtaláltok minket:

Facebook

Pinterest

Instagram

Youtube

És nagyon fontos, ne feledjétek: