A csapat

 

A magazin története valahogy úgy kezdődött, hogy nagyon szerettünk volna egy olyan oldalt, ahol a humor nőknek (is) szól. 

Ahol ez a humor időnként átmehet szarkasztikusba, de alpáriba soha. Ahol bátran meg lehet nyitni az írásokat, mert sem döbbenetes, sem borzasztó, sem dühítő cikkbe nem botlik bele az ember akaratlanul.

Olyan oldalt, ahol minden nap megnyugvást, mosolyt, vidámságot találhat a látogató.

Végül ez lett a Carrie.

A név nem véletlen, hisz mi is nők vagyunk és írunk, nektek írunk… És kár is lenne tagadni: kicsit magunknak is.

Az oldalon található írások állandó- vagy vendégíróink tollából kerülnek ki, reméljük, hogy örömöt, kis kikapcsolódást leltek bennük ti is. A cikkek végén pedig minden esetben következik a témához kapcsolódó, jól ismert Carrie-kép: mert nevetésből soha, de SOHA nem elég! 

Köszönjük, hogy ilyen sokan követtek, hogy olvastok, hogy aktívak vagytok, velünk nevettek:

csodásak vagytok, imádunk titeket!

                                                                                                                                       A Carrie csapata

 

 

Holdampf Éva

Vica újságíró és blogger, akinek írásait felismerhető stílus és igényesség jellemzi. Gyakorló anya, saját elmondása szerint pedig maximalista, szűz, kényszertakarító és grafomán, de ha ír, azt (is) komolyan gondolja. 2017. novemberétől amellett, hogy cikkeket ír nekünk, csípős humorával az idézetes képek megalkotásában is részt vesz. 

Agárdi Zsóka

Agárdi Erzsébet szerzőnk becenevén, Agárdi Zsóka néven ír. Facebook oldalán naponta posztol gondolatokat, verseket. Témáinak középpontja a férfi-női kapcsolat, a szerelem, de az élet nagy kérdései, miértjei is foglalkoztatják. A Carrie indulása óta olvashatjátok nálunk csodálatos, nőiesen finom írásait, melyeket nagy örömünkre ti is ugyanúgy szerettek, ahogyan mi.

Petrus Márta

Író, blogger, pedagógus, 4+2 gyermekes, ikres édesanya. Cikkei laza stílusuk ellenére sokszor vitaindítóak. Fő küldetése a kiegyensúlyozott, teljes életre törekvő családok segítése. Évek óta támogatja az elváltakat és vezeti az Boldog Elváltak Klubját. Írásait mi magunk is régóta, élvezettel olvastuk: emiatt is nagy szeretettel üdvözöltük szerzőink között.

Tomkó Bori 

Mentálhigiénés szakember és masszázsterapeuta, a Menthai megálmodója. A munkája a hivatása és hobbija is egyben. Tanár, blogger is, aki pozitív életszemléletével fertőzi környezetét. Írásainak és előadásainak témái a mindennapok tapasztalataiból merítenek ihletet, így szó esik például önbizalomról, önértékelésről, önérvényesítésről és mindenről, ami nő.

Finy Petra

Író, költő, két gyerek és rengeteg gyerekkönyv anyukája. Vicces, ironikus vagy épp megható, érzelmes írásaival először a wmn.hu-n tűnt fel, most a Carrie csapatát erősíti. Hisz a humor erejében, és abban, hogy egy jó kis nevetés sok mindenre gyógyír lehet. Kedvenc témái: család, gyerekek, házasság, kultúra, természet.

Haász János

Író, újságíró, az Index.hu főszerkesztő-helyettese. Kötete: Felnőtteknek nem (2017). Folyóiratokban és antológiákban rendszeresen jelennek meg novellái és versei, de buszmegállókban is felbukkant már írásaival. Gyulán született, Budapesten él, két gyereket nevel.

Wágner Szilárd

Történetíró, szövegíró és walaki. Amióta az eszét tudja, mindig is vonzották a kitalált történetek. Gyerekként inkább a körülötte élők szórakoztatására mesélt. Egy nap apja feltette a kérdést: “Miért nem írod le őket?” Attól a naptól kezdve rendszeresen leírt mindent, ami eszébe jutott. Elkoptatott tucatnyi barátnőt, két feleséget, de a történetírást sosem hagyta abba. Eddig kizárólag álneveken publikált. Viszont újévi fogadalmát megtartva, 2017-től már saját nevén teszi ezt, és elindult a kezdő, névtelen írók rögös útján.

Támcsu Anikó

Mindig zavarba jön, amikor valaki arra kéri, mondjon magáról pár mondatot. Mert neki csak olyanok jutnak ilyenkor eszébe; hogy: kakaóscsiga, ananász, Los Angeles. Tea, muffin, törpe tacskó, pálcika emberek, piros lufi, tetkók, tréfarépa, anniethale, kaktusz, banán, sztárcsávók, Batman, én.

Somogyi Eszter

Blogger. Megnyugtató, nőies hangvételű írásait nap, mint nap sokan olvassák, magazinunk csapatának egyik legelső, állandó tagja. Főként ezotériával, érzelmekkel kapcsolatos cikkeit olvashatod az oldalunkon.

 

Légrádi Júlia

Újságíró, a Central Médiacsoport munkatársa, évekig blogolt, aminek köszönhetően az online írás irányába mozdult. Imád írni, mert ez egy kapu számára a gondolatok és a különféle élmények felszínre törésének. Az írás mellett a művészetek, pontosabban a festés is szenvedélye. Fontos számára az alkotás és a kreativitás, legyen szó munkáról, hobbiról vagy a mindennapokról. Ezt igyekszik belevinni különböző témájú írásaiba is.

Lejka Zoé

A Mystique – minden, ami a felszín alatt rejtőzik blog írója. Magyar nyelv és irodalom szakon végzett, majd pszichológiát tanult. Sokszor ír a lélek dolgairól, de szenvedélye a történelmi alakok felkutatása és a művészeti irányzatok mélyebb megismerése is. Érdekes cikkeit e témákban a mi oldalunkon Zoé név alatt találod.

Köles Hajnalka

Hajni évek óta blogol, az írás a mindennapjai része. Menthetetlen könyvmoly, idézet- és képmániás, kávérajongó. Önjelölt lélekdoktor. Kockás inges, bakancsos ,,szomszéd lány”, vörös rúzsos, szűk szoknyás díva. A tetovált lány, akinek a világában jól megfér egymás mellett Szabó Magda és a Punnany Massif.

Hantzmann Ilona

Lonci egy népszerű és ismert hazai blogot vezet. Szívesen és önzetlenül segít másokon, időt és energiát nem kímélve tesz egy-egy jó ügyért. Érzelmes vagy éppen szórakoztató, érdekes bejegyzéseit a Pinkanyu oldalán rengetegen olvassák nap, mint nap. Szerencsések vagyunk, hogy barátunknak és csapatunk tagjának tudhatjuk.

Hegyi László

Több műfajban kipróbálta magát. 2018 február elején indította el a Férfi titkok blogot, mely mérföldkőnek számít, mivel kilépett az inkognitóból. Elsősorban nő-férfi témában ír, de az íróasztal fiókja számos mesét, krimit és novellát tudhat még magáénak.

 

Legéndi Adrienn

Negyven feletti, huncut mosolyú grafomán. Édesanya, feleség, barát. A többi most nem fontos. Mindig írt. Papírra, gépen, kukának, fióknak, sublótnak, és egyszer Terézanyunak. Ekkor a sikertől persze úgy megijedt, hogy rögtön abba is hagyta az egészet. Barátok unszolására született meg nyáron a Vadrienn oldal, ahol képes és kész beolvasni mindenkinek, és sírni-nevetni saját magán. Is.

Dr. Bagó Tünde

Jogász, blogger. Külföldön él családjával, egy nagyszerű útikönyv írója. Népszerű blogját, az Élet sója blogot talán te is ismered. Az ,,A kölni angyal” és a ,,Gyökerek” című, oldalunkon közzétett novelláit nagyon szerettétek olvasni.

 

 

Gyurkó Helga

Szerkesztő, fejlesztési tanácsadó, kreatív, alapító tag. Az oldal arculatának és stílusának kialakítója. A honlappal, tervekkel, együttműködésekkel kapcsolatban hozzá fordulhatsz.

 

 

 

Tőlük is olvashatsz nálunk: Németh Vivien, Csetnegi László, Kirizs Kornélia, Nagyné Stróbl Anna Diána, Véhá, Göbl Johanna

 

Itt is megtaláltok minket:

Facebook

Pinterest

Instagram

Youtube

 

És nagyon fontos, ne feledjétek: