A Carrie története 2017-ben kezdődött. Valahogy úgy, hogy nagyon szerettünk volna egy olyan oldalt, ahol a humor nőknek (is) szól. 

Ahol ez a humor időnként átmehet szarkasztikusba, de alpáriba soha.

Olyan oldalra vágytunk, ahol minden nap megnyugvást, mosolyt, vidámságot találhat a látogató.

Ez lett a Carrie.

És a vicces idézetek. Majd egy mögötte, később mellette életre keltett női magazin.

Az oldalon található írások állandó- illetve vendégíróink tollából kerülnek ki, reméljük, hogy örömöt, kikapcsolódást leltek bennük ti is. Szerzőink között nők és férfiak egyaránt vannak, így még hitelesebb cikkeket adhatunk nektek.

Rovataink az élet számos területét érintik, így olvashatsz lelki dolgokról, női sorsokról, karrierváltásról, kultúráról, utazásról, gasztronómiáról, egészségről, családról, anyaságról, divatról, szépségápolásról, karrierváltásról, környezetvédelemről, de néha egy-egy jobb receptet vagy DIY-ötletet is megosztunk veletek.

A Carrie Magazin oldalán bátran meg lehet nyitni az írásokat, mert mi nem politizálunk, nem állunk egyik oldalra sem, igyekszünk az arany középutat, az emberi értékekket képviselni.

2023 tavaszán pedig teljes megújulás vette kezdetét a Carrie Magazin életében. Új arculat, melynek már nem képezik szerves részét a vicces idézetek. Hiszen a magazin már régóta önálló lábakon áll. Éppen ezért mindegyik Carrie-nek megvan már a maga felülete. Külön találjátok már Instagramon a Carrie Magazin és a Carrie Idézetek oldalt, a Facebookon pedig a Carrie főleg az idézeteké, a Carrie Magazin pedig a magaziné.

És hogy még több kapcsolat legyen veletek kedves minket olvasó Hölgyek, a Facebookon a Carrie Café zárt csoport is vár titeket egy kis csacsogásra, kávézásra, kapcsolatteremtésre, nevetésre.

                                                                              A Carrie csapata

Tomkó Bori 

Tulajdonos, Főszerkesztő

A Carrie Magazin irányítását 2018 decemberében vettem át. Azóta ő az egyik „gyermekem”, akit szeretettel nevelgetek, fejlesztgetek, alakítgatok. Szívügyemnek tekintem egy olyan színvonalas női magazin meglétét, ami bármennyire is nehéz az online „piac”, mégis fent tud maradni. Azért, mert értéket, valódi tartalmat képvisel. Számos jótékonysági projektben vettünk és veszünk részt, jó kapcsolatot ápolunk segélyszervezetekkel is. A nők, anyák, női vállalkozók és az általuk létrehozott válallkozások mindig is prioritást kapnak a magazin oldalán.

A magazinnal, Instagrammal, tervekkel, együttműködésekkel, PR cikkekkel, sajtókommunikációval és egyéb megjelenésekkel kapcsolatban őt keresheted az info@carrie.hu email címen.

Hantzmann Ilona

Lonci egy népszerű és ismert hazai blogot vezet. Szívesen és önzetlenül segít másokon, időt és energiát nem kímélve tesz egy-egy jó ügyért. Érzelmes vagy éppen szórakoztató, érdekes bejegyzéseit a Pinkanyu oldalán rengetegen olvassák nap, mint nap. Szerencsések vagyunk, hogy barátunknak és csapatunk tagjának tudhatjuk.

Legéndi Adrienn

Negyven feletti, huncut mosolyú grafomán. Édesanya, feleség, barát. A többi most nem fontos. Mindig írt. Papírra, gépen, kukának, fióknak, sublótnak, és egyszer Terézanyunak. Ekkor a sikertől persze úgy megijedt, hogy rögtön abba is hagyta az egészet. Barátok unszolására kezdett írni újra, ő mindig képes és kész sírni-nevetni saját magán. Is.

Wadolowski-Balogh Orsolya

Feleség, újságíró, író, ebben a sorrendben. A házasság, a párkapcsolat, a női lélek a vesszőparipája, imád ezekben a témákban írni. Gyerekkora óta spirituális életszemléletű embernek vallja magát és a saját spirituális magazinja oldalán csepegteti rendszeresen a tapasztalatait.

Korábbi szerzőink:

Deák-Ember Ágnes
Ottlik Judit
Somogyi Eszter
Finy Petra

Itt is megtaláltok minket:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Tetszett? Oszd meg mással is!