You are currently viewing A népszerű Kőnig doki újra rendel

A népszerű Kőnig doki újra rendel

Új, szórakoztató videókkal jelentkezik az ország kedvenc gyermeksebésze, Dr. Kőnig Róbert.

A legnagyobb videómegosztó oldalon elérhető friss epizódok a híresen kíváncsi 3-10 éves korosztálynak szólnak, és választ adnak a gyerekeket leginkább foglalkoztató kérdésekre a vérvétel, a kisebb sérülések vagy betegségek megelőzésének témájában.

Azonnal megtalálja a közös hangot kis betegeivel Dr. Kőnig Róbert, és ezt a képességét most ismét a kamerák előtt kamatoztatja a megújult „Kőnig doki helyre teszi” sorozat 3 perces epizódjaiban. Ezek a részek kifejezetten a gyerekeknek készültek, de a szülők számára is szórakoztatóak és informatívak. A hiteles mondanivaló átadásában animált szereplők segítik a gyermeksebészt, így a bonyolultabb kérdések is közérthetővé, humorossá válnak.

Dr. Kőnig Róbert pár éve a fejébe vette, hogy a mindennapos orvos-beteg találkozásokon kívül is szeretne segíteni a gyermekeknek és a szülőknek. Videósorozata első epizódjai hatalmas sikert arattak: közel kétszázezer nézőnek adtak érthető magyarázatot többek között a koronavírus-járvány miatt felmerülő kérdésekre is. Az edukációs sorozat új részei a gyermekkori sérülésekről, sebészeti problémákról szóló tájékoztatás mellett az alapvető biológiai, anatómiai ismereteket is bővítik.

„Hiszek abban, hogy a gyerekeken keresztül érdemes a szülőkkel is kommunikálni” – említi Kőnig Doki, aki szerint „ezekkel a videókkal nem csak a gyermekeket készítjük fel, de szülőként is magabiztosabbak lehetünk egy nem mindennapi helyzetben.”

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával készült új epizódok Dr. Kőnig Róbert hivatalos csatornáján érhetőek el.

Kőnig doki helyre teszi sorozat:

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?