You are currently viewing Apád hogy van?! különkiadás Oláh Gergővel

Apád hogy van?! különkiadás Oláh Gergővel

Fiatalon vált szülővé Oláh Gergő, aki mostanra már négy gyermek édesapja. Az énekes a szülőségről mesélt az Anyád hogy van?! vlog különleges, Apád hogy van?! különkiadásában Börcsök Vikinek és Pető Zsófinak.

Oláh Gergő a vlogban elmesélte, miként változott meg gyerekei hatására.

„Mindegyik gyereknél változtam, a személyiségemben éreztem, hogy más lettem, magabiztosabb és bátrabb. Sokat alakított rajtam az is, hogy mindegyik gyerek személyisége más, mindegyik mást kíván tőlem, mást kell neki adnom magamból. Az is nagy élmény, ahogy meglátom magamat a gyerekben, a rossz énemet és a jót is, és a feleségemet is.

Csodálatos dolog a szülőség,
azt gondolom, hogy azért bízott ránk az Isten 4 gyereket,
mert mi ezt az egészet úgy éljük meg, hogy ez egy csoda.

Nagyon sok nehézség van persze nálunk is, nem vagyunk tökéletes szülők. Mi is van, hogy ordítunk a gyerekekkel, ugyanúgy nem bírunk néha mi sem a gyerekekkel, ugyanúgy elfáradunk és néha nekünk is ugyanúgy elegünk lesz”

– mondta Gergő, aki ilyenkor 1-1 órára igyekszik kiszakadni a mókuskerékből feleségével, Nikivel, és sok év házasság után is rendszeresen járnak randizni.

Gergő mostanra igazán szép sikereket ért el a zenei pályán, azonban emlékszik még azokra az időkre is, mikor nagyobb gyermekei születtek. Akkoriban egy-egy túró rudi megvásárlása is gondot okozott a család számára.

„A gyerekeim már anyagi biztonságban nőttek fel, de mindig igyekszem szemléltetni nekik azt, hogy ez nem természetes. Elmondom nekik, honnan jöttünk, hogyan éltünk, hogy

legyenek hálásak azért, amink van”

magyarázta az énekes. Gergő arról is mesélt, hogy 12 év házasság alatt 11 alkalommal költöztek, de pár éve visszatértek a gyökereikhez, és Salgótarjánban leltek igazi otthonra.

Az énekes a gyerekek születésének körülményeiről is
mesélt az Anyád hogy van?! című műsorban:

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?