You are currently viewing Csinos kismama, csinos kisbaba – a Babymeets anyukáinak megvalósult álma

Csinos kismama, csinos kisbaba – a Babymeets anyukáinak megvalósult álma

„Csodás minden. Köszönöm, hogy ilyen szépséges, csinos holmikban várhatom a kisbabámat!”

De vajon, hogy született ez a mondat és hogy lett 2 fiatal,

„alvást kerülő” kisgyermekeket nevelő anyuka álmából valóság?

Akkor kezdjük az elején…

A várandóság, az áldott állapot a legtöbb nő életében a nőiesség kiteljesülését jelenti. Ennek a csodás érzésnek (és nem mellesleg a felbolydult hormonoknak) köszönhetően gyakran növekszik bennünk a vágy, hogy minél csinosabban tudjunk öltözködni.

A mai divatipar remekül alkalmazkodik a kismamák ezen igényéhez, szinte minden nagyobb divatmárkának van külön kismama kollekciója. Gyönyörű nadrágok és ruhák, kismama felsők, praktikus leggingsek között válogathatnak a leendő anyukák.

Viszont az éjszakai viselet, a kórházi napokra szánt hálóing, köntös, esetleg pizsama sokkal kisebb figyelmet kapott…Eddig.

És itt kezdődik Ági és Edit története, a Babymeets márka megszületése.

A két gyakorlott anyuka a piaci hiányt felismerve igyekeztek saját tervezésű termékeikkel megoldani ezt a problémát. Várandósságaik alatt vették észre, hogy nem találnak igazán kényelmes és praktikus, de emellett azért csinos és nőies hálóinget maguknak.

Így jött az ötlet, hogy ha nincs, akkor miért ne csinálnának ők maguknak és kismama sorstársaiknak.
A termékek kifejlesztése közel 9 hónapot vett igénybe. Micsoda véletlen…

Az anyagok kiválasztásánál az egyik fő szempontjuk az volt, hogy természetes összetételű és könnyű viselet legyen, ezért döntöttek a rugalmas pamut mellett.

A szabásminta kialakításánál a kényelem mellett a praktikusságot is szem előtt kellett tartani, hiszen azért a várandósság meglehetősen megváltozott állapot, minden értelemben.

Megtalálni a megfelelő anyagokat, elkészíteni a szabásmintát, igazán izgalmas időszak volt a fiatal anyukák életében. A termékeket közben folyamatosan kismamák bevonásával tesztelték, ez ihlette a mottót is:

„Kismamáktól Kismamáknak”

Ennek eredményeképpen a webshop 2020 júliusában meg is kezdte működését.

A Babymeets termékek egyszerre nőiesek és kényelmesek, csinosak és praktikusak. Szabásuknak köszönhetően ideálisak a növekvő pocaknak, majd a szülést követően testalkattól függetlenül minden nőnek jól állnak.

A várandósság alatt, majd a szülést követően is tökéletes kényelmet nyújtanak a kismama köntösök és szoptatós hálóingek.

De itt még nem állt meg a munka mert ahogy a mondás is tartja: boldog anya = boldog baba, ami a Babymeets-re lefordítva: csinos anya =csinos baba.

A cukiságfaktor pedig egyszerűen nem hiányozhat egy kismamák által megálmodott kollekcióból.

A Babymeets a praktikus megoldások mellett a #matchymatchy élményt is biztosít a leendő anyukáknak. A kismama termékekkel harmonizálva születtek meg az újszülötteknek készülő 3 részes baba szettek, a pólyaként is kiválóan használható baba takaró, a hazánkban még kevésbé elterjedt, de szuper kényelmes alulkötős body és az ezekhez passzoló felül megköthető baba sapka.

Van abban valami megható, valami igazán érzelmes, amikor baba és mama már az első pillanatban nem csak belsőleg, de külsőleg is teljesen egymásra van hangolódva. Ezt az élményt pedig már a kórházban töltött idő alatt minden kismama átélheti a Babymeets Baba&Mama szettjeivel.

A kisgyerekes anyukák élete is 180 fokos fordulatot vett az elmúlt bő egy évben, így a Babymeets anyukái is a gyerekek, család és munka háromszögében élték a mindennapjaikat, ami óriási öröm volt számukra, hiszen tudták, hogy bár kemény időszakot éltünk, a várandós anyukáknak és babáiknak különleges pillanatokat szerezhettek.

A kisvállalkozás folyamatosan igyekszik kiszolgálni a kismamák igényeit, a termékek folyamatosan bővülnek, DE a hitvallás állandó marad:

Kismamáktól Kismamáknak!

(A fotók a Babymeets kizárólagos tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyhez kötött!)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?