Megmutatjuk az 5 kedvenc és cuki magyar termékünket a babavárástól a csecsemőkorig

Minden kismama már a várandósság alatt eltervezi, mit és hogyan szeretne születendő gyermekének. És természetesen mindenből a legjobbat szeretné neki, mind minőségben, mind dizájnban.

És ugye valljuk be, meglehetősen nagy a piaci kínálat mindennel kapcsolatban, ami kismama vagy kisbaba… Mi abban szeretnénk segíteni, hogy könnyebben tudj választani olyan magyar terméket, ami minőségi és hasznos is. Onnantól kezdve, hogy babaváró buliba mész, kismama vagy újdonsült anyuka vagy.

Bemutatunk most 5 olyan magyar terméket és készítőjüket,

amelyet és akiket jó szívvel ajánlunk.

 

Amikor megszületik egy gyermek, az addigi elképzelések általában borulnak. Előre elképzelhetetlen, hogy egy újszülött érkezése mennyire megváltoztatja a fontossági sorrendet. Nem csak egy baba születik ilyenkor, hanem anya és apa is – családdá válunk. Így volt ez Berczi Annamáriáéknál is. Ekkor nyitott egy új fejezetet az életében és megalkotta a MackóBoxot.

A limitált kiadású babaköszöntő csomagok egyedi tervezésű, kézzel készült, magyar gyártású babaruhákat tartalmaznak a legkisebbeknek.

A minőség mellett a praktikum volt a fő szempont, különböző méretű csomagjaikat úgy állították össze, hogy a benne található ruhák az évszaknak megfelelőek legyenek és a szülők azokat maximálisan ki tudják használni.

A MackóBox csomagokat azoknak álmodták meg, akik babaváró ajándékot keresnek, de nem tudják, merre induljanak. A csomagok kisfiús és lányos színben is elérhetőek, többféle összeállításban, melyeket gyönyörű díszdobozban szállítanak.

 

Mohácsi Anett a Bibo márka megálmodója. Napról napra azon igyekszik, hogy egyedi, ízléses csecsemő és kisbaba ruházat, illetve különböző kiegészítők kerüljön ki a kezei közül.

Fő célja, hogy a divatot egy kis praktikussággal keverve biztonságos és vidám termékekkel tudjon kedveskedni a mini manóknak.

A Bibo márka legújabb terméke a Bugyorka névre keresztelt babazsák, mely olyan biztonságos érzetet kölcsönöz a kisbabának, mintha még mindig anyukája pocakjában lenne. A Bugyorka kényelmes, komfortos alvási környezetet biztosít, formáját úgy alakította ki Anett, hogy elegendő szabadságot adjon a lábak szabad mozgásához.

 

Csíki Karolina tervező és grafikus a Karlalina alapítója alapvetően alkalmazott grafikával foglalkozik (logók, arculattervezés, webes megjelenés), de most már több mint 5 éve termékeket is tervez.

Maga a márka tulajdonképpen a gyerekeinek köszönhető. Mivel többnyire számítógépen, digitális rajztáblán dolgozik, így amikor kisebbek voltak állandóan kérdezték, hogy hol van, amiket rajzol? Ő pedig csak kinyitotta a gépét… és rájött, hogy „csak” fájljai vannak.

De mivel amúgy papírmániás, kézenfekvő volt, milyen formában jelenítse meg a saját passzióból készült dolgait. Innentől kezdett ténylegesen és tudatosan papírárukat tervezni, többek között egy babanaplót is.

Mi mindenben segít Nektek a Karlalina babanapló?

Többes számban, mert nem csak neked, új anyukának, hanem a babának is, sőt, az egész családnak segít. Úgy tervezték és alkották meg, hogy minden részlete hasznos, praktikus és szerethető legyen, akár napi bejegyzéseket beleírva.

Nincs dátumozva, akkor kezded, amikor akarod. Egy naplóban 92 napig tudsz rögzíteni mindenféle dolgokat a babáddal kapcsolatban.

Írhatsz bele mérési adatokat, de találsz benne táblázatot is, amiben az összes étkezést, idejét, jellegét és a forrását is meg tudod jelölni. De van egy időjárás blokk is a naplóban. Furán hangzik, de ahogy a felnőttekre, úgy a babák többségére is hat az időjárás.

Ehhez kapcsolódik az alvás blokk, ahol az alvások idejét, hosszát, körülményeit tudjátok rém egyszerűen rögzíteni.

Egy nagyobb jegyzetrész szól az extráknak: orvos, oltás, fogzás, tiltólistás kaják, stb.

És végül az új dolog, a nagyvilág aznapi érdekességeiből valami. Ezt is nagyon fogjátok szeretni később. Ide jöhetnek a mérföldkövek: amikor először fordult hasról hátra, akkor találtak épp egy újabb foltot a Marson …

 

A kamáslis tipegőhálózsákok magyarországi meghonosításáról híres Cseppke márka idén is fantasztikus újdonsággal jelentkezett. Az I ❤ Nature nevű új kollekciója minden szempontból megfelel a legmagasabb szintű igényeknek is, például környezet- és egészségtudatos szempontok alapján fejlesztették őket.

Az új  baba- és tipegőhálózsákok, valamint a hozzájuk tervezett füles párnácskák természetes, növényi alapanyagokból, 100%-os pamutból és különleges pamutpolárból készülnek, amelyeknek színezése 100%-ig bababarát, nyálálló festékkel történik.

A Cseppke modellek tervezése és a késztermékek gyártása is kizárólag Magyarországon történik, és az egyes termékeket úgy tervezték, hogy a gyártás során lehetőleg nullára redukálják a szabászati hulladékot.

Az I ❤ Nature kollekció ezeken a nagyon fontos szempontokon túl gyönyörű szép is! A baba- és tipegőhálózsákok vékony és vastag változatban, valamint a párnákkal együtt háromféle színben, így menta, lazac és kávé árnyalatokban kaphatók.

És egyértelműen a menta színű az, ami örökre belopta magát a szívünkbe…

 

A másik nagy kedvenc márkánknál szintén sok-sok menta színű cuccot találhatunk, az egész babaszoba berendezésére.

A babyberry márkát Katona Eszter akkor hozta létre, amikor első gyermekét várta. Az volt az álma, hogy a babaszoba minden egyes darabja passzol egymáshoz, és ezáltal tökéletes harmóniát teremt. Végül saját maga rendezte be a szobát és készítette el a dekorációt, majd 2 évre rá megalapította saját vállalkozását. A babyberry babaszobák legfontosabb értékei: a minőség, a dizájn és a harmónia.

A mi aktuális kedvencünk a sok gyönyörű dolog közül a Magic kollekció letisztult, színeiben melegséget árasztó fülecskés takarója és párnája.

Egyik oldaluk mindig simogatnivaló pihe-puha anyag, míg a másik oldala – ami a gyerekek arcával, testével közvetlenül érintkezik – 100% Oeko-Tex® minősítésű pamutból készült.

Sőt a fülecskés alvópárnához és takaróhoz színben és anyagban passzoló állatos hátizsák is választható, így a gyerekek a kedvenc ágyneműjüket könnyen magukkal vihetik a nagyszülőkhöz, az oviba vagy a családi utazásokra.

A fehér, mályva és szürke színek közül mindenki kiválaszthatja a neki tetszőt és szobájába passzolót.

Azért még egy dolgot be kell vallanunk: a babyberry labdamedencéit felnőttként is elfogadnánk…

 

Válogassatok bátran mindegyik alkotó termékeiből, garantáltan jól jártok velük,

akár saját használatra, akár ajándékba veszitek!

 

(kezdőkép: babyberry)

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?