You are currently viewing Ünnepi hangulattal és giga ajándékcsomaggal vár az 50. jubileumi Pici Piac!

Ünnepi hangulattal és giga ajándékcsomaggal vár az 50. jubileumi Pici Piac!

Az ország legcukibb babás vásárát először 7 éve rendezték meg Budapesten. Katona Eszter, a Pici Piac alapítója nem számított rá, hogy a vásárt azonnal ekkora lelkesedés fogadja majd.

Akkoriban még csak nagy kutatások árán lehetett megtalálni azokat a hazai tervezőket, kézműveseket, akik baba-mama termékeket készítettek.

Eszter összefogta őket és 2015 júniusában megrendezte az első Pici Piac vásárt, hogy megismertesse a készítőket azokkal a családokkal, akik nyitottak a jó minőségű, hazai gyártású termékekre.

Azóta eltelt több mint 7 év, a vásárokat 1-2 havi rendszerességgel rendezik Budapest mellett most már Székesfehérváron is. Egy-egy Pici Piacon több száz család megfordul és a vásárok utánozhatatlan hangulata miatt rengeteg az évek óta visszatérő vásárló. Tagadhatatlan, hogy a Pici Piacnak hatalmas rajongótábora lett.

A hazai termékek felé fordulás egyébként nem egy új tendencia, viszont az elmúlt évek pandémiás helyzete tovább erősítette ezt a folyamatot: egyre többen vásárolunk hazai készítőktől, mert nemcsak magasabb minőséget kapunk, mint a tömegtermelésben, hanem tudjuk, ezzel támogatjuk is a kisvállalkozásokat.

Augusztus 21-én ünnepli 50. jubileumát a Pici Piac és erre a különleges vásárra rengeteg programmal, ajándékkal készülnek a szervezők:

nyereményjáték, kuponfüzet, tombola (több mint 150.000 Ft értékű fődíjjal csupa Pici Piacos termékekből) és közel 50 válogatott hazai kiállító gyönyörű termékei várják a látogatókat egész nap.

Az esemény zárásaként 17 órakor egy közös flashmob lesz a Larus Rendezvényközpont előtti lépcsőkön: készítők és vásárlók együtt fogják a magasba emelni kedvenc terméküket, hogy ezzel is kifejezzék támogatásukat és szolidarítsukat a nehéz helyzetbe került kisvállalkozók felé.

Ha kedvet kaptatok a Pici Piacozáshoz, további tudnivalókért látogassatok el a vásár weboldalára:

www.picipiac.hu

(képek: Pici Piac)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?