Ünnepi hangulattal és giga ajándékcsomaggal vár az 50. jubileumi Pici Piac!

Az ország legcukibb babás vásárát először 7 éve rendezték meg Budapesten. Katona Eszter, a Pici Piac alapítója nem számított rá, hogy a vásárt azonnal ekkora lelkesedés fogadja majd.

Akkoriban még csak nagy kutatások árán lehetett megtalálni azokat a hazai tervezőket, kézműveseket, akik baba-mama termékeket készítettek.

Eszter összefogta őket és 2015 júniusában megrendezte az első Pici Piac vásárt, hogy megismertesse a készítőket azokkal a családokkal, akik nyitottak a jó minőségű, hazai gyártású termékekre.

Azóta eltelt több mint 7 év, a vásárokat 1-2 havi rendszerességgel rendezik Budapest mellett most már Székesfehérváron is. Egy-egy Pici Piacon több száz család megfordul és a vásárok utánozhatatlan hangulata miatt rengeteg az évek óta visszatérő vásárló. Tagadhatatlan, hogy a Pici Piacnak hatalmas rajongótábora lett.

A hazai termékek felé fordulás egyébként nem egy új tendencia, viszont az elmúlt évek pandémiás helyzete tovább erősítette ezt a folyamatot: egyre többen vásárolunk hazai készítőktől, mert nemcsak magasabb minőséget kapunk, mint a tömegtermelésben, hanem tudjuk, ezzel támogatjuk is a kisvállalkozásokat.

Augusztus 21-én ünnepli 50. jubileumát a Pici Piac és erre a különleges vásárra rengeteg programmal, ajándékkal készülnek a szervezők:

nyereményjáték, kuponfüzet, tombola (több mint 150.000 Ft értékű fődíjjal csupa Pici Piacos termékekből) és közel 50 válogatott hazai kiállító gyönyörű termékei várják a látogatókat egész nap.

Az esemény zárásaként 17 órakor egy közös flashmob lesz a Larus Rendezvényközpont előtti lépcsőkön: készítők és vásárlók együtt fogják a magasba emelni kedvenc terméküket, hogy ezzel is kifejezzék támogatásukat és szolidarítsukat a nehéz helyzetbe került kisvállalkozók felé.

Ha kedvet kaptatok a Pici Piacozáshoz, további tudnivalókért látogassatok el a vásár weboldalára:

www.picipiac.hu

(képek: Pici Piac)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.