A FOXPOST a teljes országos csomagautomata-hálózatát felajánlotta élelmiszeradományok gyűjtésére

Az így érkezett adományokat az Ökumenikus Segélyszervezet juttatja el a háború miatt menekülők számára.

A háborús menekülteket segítő, egész országot megmozgató összefogást szeretné segíteni a FOXPOST. A Magyarországon több mint 400 csomagautomatával rendelkező vállalat azoknak kíván segíteni szolgáltatásával, akik bár szeretnének adományozni, de nem tudják eljuttatni felajánlásaikat a megfelelő helyre. A csomagküldő szolgálat a beérkező felajánlásokat telephelyein gyűjti össze, ahonnan az Ökumenikus Segélyszervezet szállítja el a bajbajutottakhoz.

Fontos, hogy kizárólag élelmiszert várnak az akció szervezői!

Ruhát és egyéb tárgyi adományokat nem. A Határtalan segítség kampány keretén belül A vásárolj be egy menekült családnak! akcióban a következő árukból összeállított csomagokat fogadnak köszönettel: szárnyas étel konzerv, marha étel konzerv, halkonzerv, sertés étel konzerv, húsmentes konzerv, 1 csomag keksz, tészta, gyerek – bébiétel üveg, 4 db müzliszelet, zacskós leves, tea, 4 db táblás csokoládé, instant kávé, kakaó, illetve 10 db-os papír zsebkendő és nedves törlőkendő.

Az adományokat megfelelően be kell csomagolni, a dobozt vagy nejlont jól lezárni, és a FOXPOST honlapjáról letölthető, vagy az automaták adományrekeszeiben is megtalálható adománymatricát rá kell ragasztani, amin meg kell jelölni, hogy mit tartalmaz az adomány. A csomag maximális súlya 25 kg, mérete pedig 37,5 cm x 36 cm x 61 cm lehet. A csomagautomaták kijelzőjén az ’Adományrekesz nyitása’ gombbal kinyíló rekeszbe kell elhelyezni a felajánlásokat.

Mint ismeretes, az Ökumenikus Segélyszervezet folyamatosan segíti az ukrán-magyar határ mindkét oldalán megtalálható információs pontjaival a menekülteket. Debreceni, miskolci és budapesti intézményeiben szálláshelyeket alakított ki, valamint több kamionnyi élelmiszer és higiénés szerekből álló adományt szállított a háború elől menekülő családok ellátása érdekében a határ menti régióba.

Pénzbeli felajánlásokat a Segélyszervezet 1353-as adományvonalán lehet tenni (250 forint egy hívás), továbbá www.segelyszervezet.hu oldalon, illetve az ott feltüntetett 11705008-20464565 számlaszámon is lehet adományozni.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük