You are currently viewing Éljen az újrahasznosítás! A baba játékgyűjtést hirdetett, amihez bárki csatlakozhat!

Éljen az újrahasznosítás! A baba játékgyűjtést hirdetett, amihez bárki csatlakozhat!

Ahol család van, ott újrahasznosítás is. És ez nekünk is természetes!

A baba nemcsak termékeivel segíti a családok mindennapjait, hanem az újrahasznosítás melletti elköteleződésével is.

Október végén állj be te is a körforgásba, add tovább, ami már nem kell, és vidd haza a baba termékeket 100%-ban* újrahasznosított műanyagból készült flakonban.

Amikor családdá válunk, és figyeljük, ahogy a gyerekeink rácsodálkoznak a világ szépségeire, lassan minden megváltozik. Változik az életünk, változnak az értékeink, és az is, ahogyan a világra tekintünk.

Ha eddig nem, legkésőbb ekkor elkezdünk tudatosabban élni, és megismerjük a ruhák, játékok, bútorok családok közti körforgását is, amiről eddig talán sejtelmünk sem volt. Mindig akad valaki, akitől az ölünkbe pottyan egy adag téli holmi, és mindig van körülöttünk valaki, akinek a gyereke épp most kezdi az iskolát, és pont kapóra jön a megörökölt tolltartó.

Az újrahasznosítás életformává válik, és már elképzelhetetlen, hogy kidobjunk valamit, ami máshol hasznos lehet.

A baba mint a családok hűséges társa a hétköznapokban, októberben kétszeresen is az újrahasznosítás fontos ügye mögé áll.

 

ÉLJEN AZ ÚJRAHASZNOSÍTÁS!

A baba úgy döntött, hogy a jövő érdekében nincs kompromisszum vagy megalkuvás, a termékek egyre nagyobb hányada 100%-ban újrahasznosított műanyag flakonokban* (Mostantól 100%-ban* újrahasznosított műanyag flakonban) kerül a polcokra. A samponok után idén a pumpás folyékony szappanok, a 400 és 750 ml-es tusfürdők és habfürdők is felzárkóztak.

Ehhez a lépéshez pedig a baba a lehető legjobb példaképet választotta, hisz jó ideje figyeli azokat a szorgos anyákat, akiknél nincs felesleg, mert gondosan új gazdát találnak minden kinőtt ruhácskának és megunt játéknak.

Ők azok a meg nem énekelt hősök, akik fejben tartják, válogatják, rendszerezik, továbbadják a millió cipőt, biciklit, sapkát és harisnyát, akik fenntartják a körforgást. Számukra az újrahasznosítás életforma, így vásárlásaik is tudatosak, felelősek.

Persze a baba tudja azt is, hogy sokan vannak, akik adnának ugyan, de nincs mit, és sokszor hozzájuk már nem jutnak el a feleslegessé vált holmik. Rengeteg olyan gyerek és család él köztünk, akiknek óriási segítséget jelentenek azok a játékok, könyvek, amikre máshol már nincs szükség.

Itt az idő tehát, hogy az otthon felgyűlt és félretett, féltve őrzött, de valójában csak kerülgetett játékok, könyvek végre útnak induljanak és ismét örömet szerezzenek.

Október 26-30. között a ReStore by Westend-ben a baba játékgyűjtést hirdet. Ez alatt az idő alatt bárki leadhat jó állapotú játékokat, mesekönyveket, foglalkoztató füzeteket, ifjúsági regényeket.

Bárki, aki úgy érzi, szívesen segítene, és megtanítaná a következő generációnak is, hogy adni jó, és hogy amiről azt hisszük, már nem kell, valójában hatalmas érték. Mint ahogy értékes egy közös játékkal és jókedvű fürdéssel töltött este is, így a baba minden csomagot kiegészít egy Vukos színezővel és baba tisztálkodási szerekkel.

Ezen felül minden adományozónak, aki ebben az időszakban az üzletben csomagot ad le, a baba egy 400 ml-es lanolinos tusfürdővel és egy színezővel köszöni meg a segítséget.

 

ÉS HOGY HOVA KERÜL A SOK HASZNOS HOLMI?

A játékok és könyvek a Nagycsaládosok Országos Egyesületén (NOE) keresztül találnak új, boldog gazdákra. A fogadó családokban egészen pici gyerekektől 12 éves kiskamaszokig sokan várják a játékokat és könyveket, így bátran válogathatunk otthon, nem lehet mellényúlni.

Az 1987-ben alakult Egyesület több mint 250 helyi közösséggel, 70.000 taggal, és több mint 15.000 tagcsaláddal rendelkezik, az önkéntesek száma megközelíti az 1.500 főt. A NOE a családos közösségépítésen és értékőrzésen túl fontos feladatának tekinti a családok érdekvédelmének ellátását is.

És ha már a ReStore-ban jársz, a használt ruhákat se hagyd otthon! A Westend használtruha-gyűjtő helyiségében bármikor leadhatod a feleslegessé vált, de jó állapotú gönceidet.

A Westend célja, hogy teret és tudást biztosítson azok számára, akik szeretnének többet tenni a környezetükért, ezért folyamatosan tematikus gyűjtéseket, jótékonysági akciókat és fenntarthatóságról szóló workshopokat szerveznek, amelyekről itt tudsz tájékozódni.

Éljen az újrahasznosítás! Éljen a ramazuri!

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?