You are currently viewing  Itt az 5. Random Shooting Day: újra együtt a magyar divatszakma elitje!

 Itt az 5. Random Shooting Day: újra együtt a magyar divatszakma elitje!

Április 19-én a Budapest Parkban rendezi meg a hazai divatvilág azt a nemzetközi szcénában is egyedülálló jótékonysági akciót, amelyen a szakma krémjének kreatív műhelyében készült divatfotókat lehet megvásárolni.

A Koczka sztárfodrász által megálmodott, az év minden csütörtökén megtartott Random Shooting Day alkotásai után befolyt összeg idén a Rejtett Kincsek Down Egyesületet támogatja. Az idén is 19:00 órakor kezdődő jótékonysági vásár fővédnöke Balla Eszter színésznő, az eseményt pedig Hajas László mesterfodrász nyitja meg.

Random.s.day188 photo,mood: Wlcsek András styling: Erika Csaba makeup: Berki-Tomasovszky Dóri modell: Kásás Tamás hair: Koczka special tnx a helyszínért: Budakeszi Vadasparknak

“Eredetileg csak a szakma önfeledt közös alkotó együttléte volt a cél, de ma már az önzetlen adakozás és a profi kreatív munka sajátos egyvelege” – vallja a Random Shooting Day események és a jótékonysági vásár ötletgazdája. Mint a Fashion Awards Év Fodrásza díj kétszeres győztese, valamint a Megasztár szériáinak fodrásza mondja, a stylistok, sminkesek, fodrászok, modellek, fotósok és egyéb válogatott divatszakemberek közös, sok millió forintos alkotásait 2017. óta ajánlják fel jótékony célra.

Random.s.day171 photo: Wlcsek hair,mood: Koczka makeup: Kátai-Pál Edina styling: Zs Hella graphic designer: Gábor Tamás Indiana

Az első évben a Suhanj! Alapítvány végtaghiányos Down-szindrómás gyerekek úszás programját, 2018-ban a rászoruló előadóművészeket segélyező Fábián Juli Emlékalapítványt, 2019-ben a Trauma Ambulanciát támogatták. 2020-ban pedig a Hospice Alapítvány számlájára került a fotók eladásából befolyt összeg.

Random.s.day167 Photo: Sárosi Zoltán Styling,mood: Márk Kiss Makeup: Edina Kátai- Pál Model: Nagy Adri /Énekesnő/ Hair: Koczka

2021. a Down-szindróma éve volt, (mivel a szindrómát a 21. kromoszómapár eltérése okozza), de a tavalyi esemény a Covid-világjárvány miatt végül most kerülhet megrendezésre.

(kezdőkép: Random.s.day164: Nicola Zucca makeup, mood: Képíró Andrea, styling: Zs Hella, modell: Karin /Elmagic Agency/ hair: Koczka, külön köszönet a helyszínért: Corinthia Hotel- nek)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?