Legyen minden település családbarát! Tűzzük ki a babazászlót!

Babazászlós felhívással fordult a hazai önkormányzatokhoz a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. A civil szervezet azt kéri a településvezetőktől, hogy így ünnepeljék meg a gyerekeket, a gyerekáldást.

„Lassan kezdődik az iskola, és ezért érdemes a jövőnkre koncentrálni és megünnepelni a gyerekeket! Az egész ország és a boldogságunk szempontjából is nagyon fontos, hogy megszülessenek a kívánt gyerekek! A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomnak ötpárti támogatottsága van, tehát a vágyott kisbabák megszületése össznemzeti ügy, nemzeti minimum” – fogalmazott Skrabski Fruzsina, a mozgalom elnöke.

Az akció lényege, hogy amely önkormányzat egyetért a kívánt gyermekek megszületésével, tegye ki a polgármesteri hivatal épületére az eredetileg újszülöttes házaknál használatos babazászlót.

A felhívásra máris pozitívan reagált Borbély Lénárd, Csepel polgármestere, aki egy helyi rajzversenyen született, családos tematikájú gyerekrajz zászlóra nyomtatott mását tűzte ki a hivatal erkélyére. A vasárnap esti közzététel óta folyamatosan érkeznek a babazászlós megrendelések az alapítványhoz.

Ünnepeljük együtt boldog jövőnket: a gyerekeket, családokat!

Akinek nincs babazászlója, de csatlakozna a mozgalom felhívásához, itt rendelhet: babazaszlo@3kiralyfi.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.