You are currently viewing Átadtuk a 2024-es Carrie Csodanő Díjakat

Átadtuk a 2024-es Carrie Csodanő Díjakat

2024. május 15-én megható gálaműsor keretében adtuk át az idei Carrie Csodanő Díjakat. Az este örömkönnyekkel és nagy mosolyokkal, baráti beszélgetésekkel teli volt.

A Carrie Csodanő Díjat azért alapította 2023-ban a Carrie Magazin tulajdonos-főszerkesztője, hogy minden olyan nő-anya elismerést kaphasson, aki nem feltétlenül a leghangosabb mindenhol, de kétségtelenül fontos és példaértékű munkát végez.

Hétköznapi nők/anyák, akik nem hétköznapi életet élnek.

5 kategóriában díjaztuk a Csodanőket, mindegyikben egy közönségdíjast és egy zsűri által kiválasztott nyertest hirdettünk.

A 2024-es Carrie Csodanő Díjátadó Gálának az Unicum Ház adott otthont, ahol egy jó hangulatú, családias estét tölthettünk. A tavalyihoz hasonlóan idén is Babos Eszter, a Babos Bábos Társulat alapítója mesélt a vendégeknek, egy-egy felnőtteknek szóló, felejthetetlen történetet.

A díjakat a zsűri adta át:

Rókusfalvy Lili műsorvezető; Gyöngyösi Szilvia életmód mentor, a Myeatrend termékcsalád tulajdonosa; Strényi Veronika a Kuckó Önkéntes Program alapítója, a 2023-as Carrie Csodanő Díj Társadalmi felelősségvállalásban kiemelkedő nő kategória nyertese, Győrfi Pál szóvivő, egészségszakértő, tréner; Tomkó Bori a Carrie Magazin tulajdonosa, főszerkesztője

A 2024-es Carrie Csodanő Díj nyertesei:

Csendes hősnő kategória:

-a zsűri általi nyertes: Zeke Gyöngyi magyar-rajz szakos tanár

-a közönségdíj nyertese: Lippai Marianna motivációs író és előadó

A legkreatívabb nő kategória:

-a zsűri általi nyertes: Horváth-Vida Salomé dekoratőr, illusztrátor, festőművész

-a közönségdíj nyertese: Kővágóné Papp Edina gyöngyműves

Társadalmi felelősségvállalásban kiemelkedő nő:

-a zsűri általi nyertes: Zoltai Anna a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetségének elnöke

-a közönségdíj nyertese: Dr. Csomai Zita orvos-természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta

(H)ősanya kategória:

-a zsűri általi nyertes: Vajda-Sikos Klaudia

-a közönségdíj nyertese: Dobosné Mahunka Mária

Újrakezdő/Karrierváltó nő kategória:

-a zsűri általi nyertes: Bossányi Tímea többszörös pályamódosító, bölcsőde és óvoda alapító

-a közönségdíj nyertese: Petrik Ida fenntarthatósági szakemberből vidéki közösségépítő

„Idén is megbizonyosodtam arról, hogy nagyon-nagy szükség van erre a díjra. Mert bár azt mindig elmondom, hogy nem minden nő csodanő, mégis rengeteg csodanő van köztünk. Akiket sokszor észre sem veszünk, mert természetesnek találjuk azt, amit csinálnak. De nem ritkán még egy ’köszönöm’-öt sem kapnak. Tanárok, orvosok, a társadalom jobbátételéért dolgozók, édesanyák, vállalkozó nők, akiknek egy ilyen elismerés talán a világot jelenti. Motivációt, hogy ne adja fel, akkor sem, ha nagyon nehéz. Egy löketet, hogy érdemes csinálni azt, amiben ő igenis nagyon jó!

Felemelő, meghitt, örömkönnyekkel és meghatódással teli pillanatokat éltünk át idén is a Csodanő Díjátadó gálán. A nonprofit kezdeményezésünkhöz szerencsére idén is sok támogató csatlakozott, akiknek az adományaiból tudtuk megrendezni a gálát, díjazni a nyerteseket és az összes jelöltet. Hálásan köszönjük ezúton is mindenki segítségét.

Az biztos, hogy jövőre is meghirdetjük a díjat, immáron hagyományosan március 8-án, nőnapon.”mondta el Tomkó Bori főszervező, a Carrie Magazin tulajdonosa-főszerkesztője.

Köszönjük minden kedves támogatónknak, hogy a Carrie Csodanő Díjat ismét meg tudtuk hirdetni, egy pompás gálát rendezhettünk, ahol szép ajándékokkal is gazdagodtak a nyertesek és minden jelölt. Hálásak vagyunk a sok jó szóért, biztatásért, folytatjuk!

(A fotókat Szabóné Lotz Klára készítette. Felhasználásuk engedélyhez kötött.)

Tetszett? Oszd meg mással is!

Ehhez a bejegyzéshez egy hozzászólás érkezett.

  1. Csodálatos volt, valóban.
    Elképesztő, ami energiát ebbe évről évre beleteszel, Bori!
    Maradjon meg, legyen mindig.
    És gratulálok mindenkinek, aki a díjátadóra eljutott, mert már az is hatalmas eredmény.
    Köszönöm, hogy a részese lehetek.

Vélemény, hozzászólás?