You are currently viewing Dr. Tanács Krisztina – „Csendes” hősnő

Dr. Tanács Krisztina – „Csendes” hősnő

Energikus, szókimondó, mégis békességszerető vagyok, aki a gyermeke és a családja menedzselése mellett, ügyvédként segíti az embereket.

Tettekben fejezem ki a szeretetem, fontos számomra a család és a barátok, akikért ha hegyeket nem is mozgatok meg, de a kecskét megfejem.

A mindennapi lelki feltöltődésemet a hit, a sport és a csajoskodás segíti. Nagyon tudok örülni az apró dolgoknak, egy szép reggelnek, biciklire pattanásnak, egy dicséretnek. De ugyanígy egy jó nevetésnek, ölelésnek,  vagy akár egy vodka-szódának.

Róla írták:

 

(Fotó: Kriston Petra, sminkes: Bábel Anna)

Ha azt szeretnéd, hogy ő legyen a kategóriája közönségdíjazottja, akkor azt a megfelelő képnél a “Vote” gomb megnyomásával tudod megtenni, itt a bemutatkozása végén!

carrie csodanő díj

Tetszett? Oszd meg mással is!

Ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás található.

 1. Tomkó Bori

  Kedves Péter!
  Mivel sokaknak nem működött a Fb tetszik gomb, így igazságtalan lett volna a szavazás. Más megoldást kellett keresnünk és újraindítani a szavazást, hogy mindenkinek ugyanolyan esélye legyen. Az viszont tény, hogy a közönségszavazás eredménye szubjektív lesz, emellett viszont lesz minden kategóriában egy zsűri általi nyertes is. És alapvetően közel 500 pályázat közül az 50 legkiemelkedőbb nő közé bekerülni is már nagy érdem!

 2. Gyuricza Péter

  Tisztelt Szerkesztőség!

  Szomorúan tapasztaltam, hogy az egyébként pozitív értékeket közvetítő honlapjuk hibásan működött a most meghirdetett pályázatukhoz kapcsolódó szavazás tekintetében. Nekem mint férjnek nem a mások elismerése fontos, de a pályázaton résztvevőknek talán az lehet. Néhány óra alatti 1300 megosztás és az ahhoz kapcsolódó sokezer „kedvelés” mutatja meg igazán, mit gondolnak mások róla, mennyien szeretik, tisztelik, találják őt értékesnek. Mindez azonban a technikai probléma miatt a szavazás eredményében nem mutatkozik meg. Bízom azonban abban, hogy hogy a párom számára a sok megosztás és a sok-sok „kedvelés” a végeredménytől függetlenül erőt ad.

  Tisztelettel: egy szerencsés közeli hozzátartozó

Vélemény, hozzászólás?