You are currently viewing B. Habarics Kitty – Társadalmi felelősségvállalásban kiemelkedő nő

B. Habarics Kitty – Társadalmi felelősségvállalásban kiemelkedő nő

Háromgyermekes író-illusztrátor vagyok, a meséimmel és a verseimmel a szórakoztatás mellett a fő célom a segítségnyújtás.

A szülőket és gyermekeket segítem a traumáik feldolgozásában, egymás és önmagunk elfogadásában.

Az online anyaklubomban igyekszem az édesanyákat a várandósságtól a szülésen át, az édesanyaság mindennapjainak- nehézségeinek és boldogságainak- minden pillanatában kísérni, segíteni, növelni az önbizalmukat ezen a szeretettel teli, de olykor nagyon nehéz úton.

A műveimmel, gondolataimmal gyakran segítek másoknak a nehéz élethelyzetekben, pl. koraszülésben, perinatális gyászban, császármetszésben, veszélyeztetett terhességben, az örökbefogadásban történő egymásra találásban, nehezen érkező kisbabák utáni vágyakozásban, így egyes területeken szakemberekkel együttműködve is nagy sikereket tudunk elérni.

A munkámmal a célom az is, hogy minden gyermek megkapja a lelki egészségéhez szükséges napi “meseadagját” is. Akönyveimmel a mindennapi olvasás bevezetését támogatom. Édesanyaként fontos számomra, hogy a gyermekeim egy sokkal jobb, empatikusabb, mentálisan egészségesebb világban élhessenek, minden nap ezért dolgozom.

Róla írták:

Minden nap azért küzd, hogy minden anya megkapja a figyelmet, az elismerést, amit megérdemel.

(Fotó: Lotz Klára, smink: Bangó Alexandra)

Ha azt szeretnéd, hogy ő legyen a kategóriája közönségdíjazottja, akkor azt a megfelelő képnél a “Vote” gomb megnyomásával tudod megtenni, itt a bemutatkozása végén!

carrie csodanő díj

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?