You are currently viewing Cseke-Kovács Zsófia – Társadalmi felelősségvállalásban kiemelkedő nő

Cseke-Kovács Zsófia – Társadalmi felelősségvállalásban kiemelkedő nő

Személyi stylist, szín-és stílustanácsadó, nőiesség mentor, feleség és két kislány anyukája. Hozzám fűződik a Zeka Styling stílustanácsadó Stúdió és az Elég jó nők interaktív női tudástár megalapítása.

Hat éve eladtam jól működő családi cégrészem, hogy 9 hónapos pocakos kismamaként, nulláról építsem fel a saját szerelem- vállalkozásom. Ez lett a Zeka Styling stílustanácsadó Stúdió. Itt ma már minden nap nők tízezreinek segítek abban, hogy színesebben, nőiesebben és önazonosabban éljék a mindennapjaikat.

Több mint ezer személyes konzultáció után azt éreztem, hogy ez kevés, szeretnék még többet tenni, magamért, érted. Ezért két éve elindítottam az Elég jó nők tudástárat, ahol nap mint nap azon dolgozom, hogy egy olyan használható, női témákat felölelő tudást adjunk át, ami valóban a nőkről szól.

Róla írták:

A szívügye, hogy a nőket segítse, hogy boldogan, magabiztosan éljék meg a nőiségüket akár anyaként, akár vállalkozóként, akár munkavállalóként.

(Fotó: (Fotó: Kriston Petra, smink: Bábel Anna)

Ha azt szeretnéd, hogy ő legyen a kategóriája közönségdíjazottja, akkor azt a megfelelő képnél a “Vote” gomb megnyomásával tudod megtenni, itt a bemutatkozása végén!

carrie csodanő díj

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?