You are currently viewing Joób Dóra Daniella – (H)ősanya

Joób Dóra Daniella – (H)ősanya

42 éves 11 gyermekes édesanya vagyok. Már gyermekkoromban nagy családról álmodtam és legalább tíz gyermeket szerettem volna.

A férjemmel, Marcival gyermekkorunk óta barátok vagyunk, ebből alakult ki a szerelem, és éppen 20 éve vagyunk házasok.

Több diplomám van (német nyelvtanár, idegenvezető, idegenforgalmi menedzser és teológus vagyok), de sosem vágytam nagy karrierre. Így azon kívül, hogy a családi vállalkozásunk ügyvezetője vagyok, illetve hitoktató heti néhány órában, az időm jelentős részét a családomra és az otthonomra fordítom.

Nagyon boldog vagyok, hogy tizenegy gyermekem van. A legnagyobb már egyetemista, és most megy férjhez, a legkisebb pedig még bölcsődés.

A Facebookon van egy blogom, ahol a családi életünkbe engedek bepillantást nyerni, illetve igyekszem a számomra fontos – konzervatív – értékeket népszerűsíteni.

Róla írták:

A boldog, szerető, biztonságot adó család számára nem csak egy fogalom, hanem maga a valóság. Nap, mint nap teljes odaadással végzi azt a munkát, amibe sokan belecsavarodnánk, de ő példát mutat abban, hogy nincs szebb hivatás, mint az anyaság.

(Fotó: Kriston Petra, sminkes: Bábel Anna)

Ha azt szeretnéd, hogy ő legyen a kategóriája közönségdíjazottja, akkor azt a megfelelő képnél a “Vote” gomb megnyomásával tudod megtenni, itt a bemutatkozása végén!

Tetszett? Oszd meg mással is!

Ehhez a bejegyzéshez egy hozzászólás érkezett.

  1. Nagyon sok jó édesanya van. Az Úr adjon erőt, egészséget,
    hogy békében szeretettben nőjenek fel a gyerekei..
    🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Vélemény, hozzászólás?