You are currently viewing Katus Aliz – (H)ősanya

Katus Aliz – (H)ősanya

13 éves, tartósan beteg kisfiam egyszülőként nevelem, ebből adódóan Anya, Nő és Amazon vagyok és ezek egyensúlyban tartására törekszem.

0-24 órás szüntelen szolgálat ez. Anyának lenni felelősség, nem adhatod fel, nem teheted le, bármennyire is elfáradtál. Amit a szívedben létrehoztál és megszületett általad, az egy örökérvényű ígéretcsomag, szeretet pecséttel, bizalom masnival.

Minden úgy tökéletes az életünkben, ahogyan van. Csiszolódunk, az élet okozta sebek, történések formálnak minket és az idő eldönti, hogy kincs lesz belőlünk vagy megtört kavics.

Hiszem, hogy a Szeretetben van a legnagyobb erő. Kézenfogva a Reményt haladok az Alázattal kikövezett utamon, hiszen a korlátaink között a legnagyobb szabadságunk abban rejlik, ahogyan az életünkhöz hozzáállunk.

Róla írták:

Amin Aliz az éves során végig ment, azok a harcok és megpróbáltatások, emberfeletti erőt és energiát igényelnek tőle és ő ezt rezzenéstelen arccal csinálja, és megy előre. Keresi az utat, a lehetőségeket.

(Fotó: Lotz Klára, smink: Bangó Alexandra)

Ha azt szeretnéd, hogy ő legyen a kategóriája közönségdíjazottja, akkor azt a megfelelő képnél a “Vote” gomb megnyomásával tudod megtenni, itt a bemutatkozása végén!

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?