You are currently viewing Már lehet szavazni! Íme a Carrie Csodanő Díj 50 jelöltje!

Már lehet szavazni! Íme a Carrie Csodanő Díj 50 jelöltje!

Nehezen, de kiválasztotta a zsűri azt az 50 Csodanő jelöltet, akiknek kilétét ezennel felfedjük.

Minden jelöltről készült egy kis adatlap, melyből jobban megismerhetitek őket.

A róluk készült fotókat a Magnolia Stílus és Fotó Stúdióban készítettük, a fotósok Barabás Andi, Lotz Klára, Nagy Éva és Kriston Petra voltak, a sminkesek pedig Bábel Anna, Bangó Alexandra, Kovács Viktória és Osztertág-Polyovka Regina.

Az egyszerű, letisztult megjelenést mindenkinél feldobtuk egy picit DoroTie csodás díszeivel.

A gyönyörű grafikai munkákat pedig a Souldesign csapatának köszönhetjük!

Számos értékes díjat fognak kapni mind a nyertesek, mind a résztvevők, például A legkreatívabb nő kategória fődíját a Shoptet ajánlotta fel.

Ezúton is hálásan köszönjük minden segítőnk önzetlen és profi munkáját, amivel hozzájárultak ahhoz, hogy a Carrie Csodanő Díj jelöltjeit bemutathassuk.

A jelöltek adatlapját megtaláljátok a Carrie Magazin oldalán a #CARRIE CSODANŐ DÍJ menüpont alatt, kategóriánként.

A jelöltek közül a zsűri kategóriánként 1 nyertest választ ki, illetve minden kategóriában lesz 1 közönség által megszavazott nyertes is.

A közönségszavazás ideje: 2023. 04. 26 – 2023. 05. 10-e 22:00 (az ezután beérkezett szavazatokat nem vesszük figyelembe). Szavazni a jelölt adatlapjának alján található „Vote” gomb megnyomásával lehet! Kategóriánként egyszerre egy jelöltre egy szavazatot tudtok leadni.

A LEGKREATÍVABB NŐ kategória jelöltjei itt érhetők el >>>

Az ÚJRAKEZDŐ/KARRIERVÁLTÓ NŐ kategória jelöltjei itt érhetők el >>>

A TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁSBAN KIEMELKEDŐ NŐ kategória jelöltjei itt érhetők el >>>

A „CSENDES HŐSNŐ kategória jelöltjei itt érhetők el >>>

A (H)ŐSANYA kategória jelöltjei itt érhetők el >>>

Tetszett? Oszd meg mással is!

Ehhez a bejegyzéshez egy hozzászólás érkezett.

 1. Zsu

  A legkreatívabb nő kategóriát a jelöltek közül ki más is nyerheti meg, mint Moncsi barátnőm Boros Mónika!

  Mindenki, aki ismeri őt, tudja, hogy legnagyobb erénye kreatív gondolkodása, alkotókészsége, mely olyan tudásvággyal, széleskörű látásmóddal, kitartással párosul, ami az élet minden területén megmutatkozik, elkíséri őt.
  Egy kreatív személyiségű nő, akinek a környezete, lakása, maga által teremtett vállalkozása, munkái, szabadidős tevékenységei mind-mind ezt tükrözik. Kíváncsisága, tudásvágya folyamatosan inspirálja újabb és újabb dolgok megismerésére, azok elsajátítására, és alkalmazására. /a teljesség igénye nélkül: festés, kötés-horgolás, korongozás, díszek készítése, lakberendezés, esküvői dekoráció, különleges ételekkel készítése, kísérletezés a konyhában/
  Amikor megismertem, épp egy büfékocsi-vállalkozást indított, ahol a teljes brandet maga körül ő alakította ki. Ez nem elégítette ki, így elkezdte és elvégezte a lakberendező iskolát, miközben csodás lakásdíszeket készített. / https://www.facebook.com/otthonoddiszei.hu /
  De ha bármit el akart érni az életben, például egy mesés nyaralást, akkor is kreatív gondolkodása segítségével érte el, hogy megteremtse magának azt a munkalehetőséget, ahol kemény munkával, pár hónap alatt megkeresse annak a költségeit. 
  Amikor először találkozott a kovásszal, el kezdett ötletelni. Új receptúrákat kísérletezett ki, és csodálatos küllembe öltöztette. Szemet és szívet gyönyörködtető étket tett le először kedvese, aztán barátai és ismerősei elé. És ebből felépítette a megálmodott kézműves pékségét. Ebben a kis kincses dobozban össze ötvözte a lakberendezés, az otthon díszítés, az ősi kenyér készítés minden csodás elemét. Ha belépsz, bármerre nézel, az ő saját ötletei, munkái, és nem utolsó sorban a szíve köszön vissza! /https://www.facebook.com/profile.php?id=100065395693071/
  Én nem ismerek nála kreatívabb nőt! 

  Kérlek szavazz Te is Rá! Hidd el, igazi érték mellett teszed le a voksod!

  Az alkotókészség (kreativitás) a személyiségtulajdonságok, gondolati- és gyakorlati-cselekvéses képességek sajátos összerendezettsége a személyiségen belül, ami lehetővé tesz valamilyen szintű alkotást, és emellett még viselkedésben, magatartásban is megnyilvánul.

Vélemény, hozzászólás?