You are currently viewing Brunner Anita – Újrakezdő/ Karrierváltó nő

Brunner Anita – Újrakezdő/ Karrierváltó nő

48 éves boldog, kiegyensúlyozott, felszabadult Nő vagyok. Bár ez nem mindig volt így és az életutam 2022-ig igencsak rögösnek mondható.

De végtelenül hálás vagyok minden egyes tanításért, mert ezáltal ismertem meg önmagam és léptem a tudatosság útjára. Hosszú évekig német nyelvtanárként a közoktatásban dolgoztam. Tavaly végleg búcsút mondtam a nyelvoktatásnak, hogy végre azt a hivatást, azt az utat kövessem, amit a szívem diktál, ami számomra a legnagyobb örömöt adja.

A Szívfény érintésen, Charisma Egylélek masszázsokon keresztül valamint az E-SchQol Szívtudatosság Iskola egyik alapítójaként ébresztem és tanítom a hozzám fordulókat arra, hogy meglássák Igaz Önvalójukat és vállaljanak felelősséget a saját boldogságukért.

Hiszem és vallom, hogy szeretettel, odafigyeléssel, empátiával, tudatossággal egy szebb világot teremthetünk, együtt, egymást segítve és támogatva.

Róla írták:

Az a fajta precizitás, hit, kitartás, tiszta és őszinte szeretet, ami Anitára jellemző a legnagyobb és legjobb garancia arra, hogy karrierváltóként sikerre vigye és sikeressé váljon mindkét vállalkozása.

(Fotó: Kriston Petra, smink: Bábel Anna)

Ha azt szeretnéd, hogy ő legyen a kategóriája közönségdíjazottja, akkor azt a megfelelő képnél a “Vote” gomb megnyomásával tudod megtenni, itt a bemutatkozása végén!

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?