You are currently viewing Pados Eszter – Újrakezdő/Karrierváltó nő

Pados Eszter – Újrakezdő/Karrierváltó nő

Büszke anyukája vagyok 3 különleges kissrácnak, valamint 10 csodás állatunknak, akik szintén a családunk tagjai. HR tanácsadó, coach, tréner, mentor, állatasszisztált foglalkozásvezető és bölcsész is vagyok.

Az életemben nagy fordulópontot jelentett harmadik gyermekünk születése. Amikor úgy döntöttünk a férjemmel, hogy a karrierváltás mellett teszem le a voksomat, feladva a stabil multis állásomat, így újrakezdőként vágtam bele a vállalkozói életbe vidéken. Azóta számos területen foglalkozom coachinggal és HR tanácsadással is.

Emellett nagy öröm számomra, hogy vannak olyan cicáink és kutyáink, akik a terápiás munkára is alkalmasak. Velük is naponta tanulunk egymástól, készülve a végső vizsgákra.

Szenvedélyesen és elhivatottan dolgozom. Nemcsak hiszek benne, hanem élem is az élethosszig tartó tanulást, élvezem, hogy megtaláltam a hivatásom a kapcsolatközpontú állatasszisztált coaching és tréning módszertan segítségével, melyet egyre szélesebb körben tanítunk is támogató szakembereknek.

Önkéntes munkaként a Terápiás és Segítő Macskákért Alapítványnál is tevékenykedem. Úgy hiszem, hogy az állatokkal végzett munka sok ember életét boldogabbá teheti.

Róla írták:

Nem csak kutyákkal foglalkozik, hanem 4 cicával is, akik közül kettő az országban elsőkként vizsgázik terápiás macskaként. Sokféle tevékenysége mellett most épp ingyenes foglalkozást szerveznek a  könyvtárban a cicákkal, hogy így is népszerűsítsék az olvasást a gyermekek körében.

(Fotó: Lotz Klára, smink: Bangó Alexandra)

Ha azt szeretnéd, hogy ő legyen a kategóriája közönségdíjazottja, akkor azt a megfelelő képnél a “Vote” gomb megnyomásával tudod megtenni, itt a bemutatkozása végén!

carrie csodanő díj

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?