Paulik Fanni közgazdászból kávézó tulajdonos
Közgazdászként végeztem, de mindig is vonzott a vendéglátás dinamikus világa.
Ezen a területen is folyamatosan képeztem magam, szerettem feszegetni a határaimat, ami 2023-ban csúcsosodott ki azzal, hogy az államvizsgámat követően megnyitottam az első üzletemet.
Nehéz fába vágtam a fejszémet, sajnos (vagy nem sajnos), ha valamit a fejembe veszek, akkor azért megteszek minden tőlem telhetőt.
Kezdőként nem volt könnyű megbirkózni a “csendes napokkal”, a folyamatos belső harccal, hogy jó úton vagyok-e. Ezekben az időszakokban rengeteget segített a családom. Megtanultam megérteni, hogy ez a helyzet: vannak jobb napok, és vannak rosszabbak.
Azóta lassan eltelt egy év, ebben az időszakban rengeteget tanultam magamról, a szakmáról, emberi kapcsolatokról.
Életem egyik legnehezebb, de legjobb döntése volt kinyitni a Bubci Cafét.
Sikerült létrehozni egy olyan miliőt, ahova az emberek kicsit “hazajárnak”, otthon érzik magukat. A vendégkörünket se tudnám egy kategóriára szűkíteni, szerencsére mindenki talál magának valami kedvére valót!
Róla írták:
Fanni nagyon fiatalon lett sikeres üzletasszony. Kávézója igazi barátnős csacsogásokkal és randis beszélgetésekkel teli ékszerdoboza lett a fővárosnak.
Fanni ráadásul az ételallergiásokra is mindig gondol. Ügyel arra, hogy a tej-, glutén-, szója- és hozzáadott cukor-mentesen táplálkozók is teljes elégedettséggel, hiányérzet nélkül távozzanak tőle. Mára igazi fogalom lett a tejmentes “Rákóczi túrósa”.
-
Bossányi TímeaMár szavaztál!14% 259 / 1.7k
-
Paulik FanniMár szavaztál!8% 141 / 1.7k
-
Petrik IdaMár szavaztál!64% 1.1k / 1.7k
-
Pintér LillaMár szavaztál!10% 187 / 1.7k
-
Stágelné Nemoda ZsófiaMár szavaztál!2% 37 / 1.7k