You are currently viewing Újrakezdő/Karrierváltó nő – Stágelné Nemoda Zsófia

Újrakezdő/Karrierváltó nő – Stágelné Nemoda Zsófia

Stágelné Nemoda Zsófia építészből gyermekágyas dúla

Zsófi vagyok, 4 gyermekes anyuka, hivatásos anyatámasz, nagycsaládos harcművész, gyermekágyas dúla, a mamasuli.hu megálmodója és bloggere. Eredeti szakmám szerint pedig építész.

Sose értettem, hogy a sokféle képzés és egyetem között, miért nincsen „anyukák iskolája” és kerestem a tudást az anyaságról minden lehetséges platformon, elvégeztem szoptatási tanfolyamot, dúlaképzőt, de közben rájöttem, hogy a „mamasuli” maga az élet.

Jelenleg gyermekágyas dúlaként dolgozom, vagyis a szülés utáni hetekben segítek az anyukáknak, gondozásban, szoptatásban, értő figyelemmel, hiteles információkkal, az élettapasztalatommal és a két kezemmel.

Kifogyhatatlan kíváncsisággal kutatom az anyai lélek rejtelmeit, az árnyaktól sem rettenek meg, mert pontosan tudom, hogy az anyaság milyen kőkemény tud lenni, de legtöbbször pont a nehéz helyzetekben mutatkozik meg legmélyebb szépsége.

Róla írták:

4 gyermek mellett is folyamatosan tanul, képzi magát. Dúlasága mellett ingyenes segítő blogot vezet, mellyel igyekszik minél több édesanyának segíteni.

Nagyon nagy tudása van, hisz Istenben és csodás értékek mentén dolgozik. A gyermekei fantasztikusak, nagy szeretetben neveli őket.

Vége Újrakezdő / karrierváltó nő
 • Bossányi Tímea
  You Already Participated!
  14% 14% 259 / 1.7k
 • Paulik Fanni
  You Already Participated!
  8% 8% 141 / 1.7k
 • Petrik Ida
  You Already Participated!
  64% 64% 1.1k / 1.7k
 • Pintér Lilla
  You Already Participated!
  10% 10% 187 / 1.7k
 • Stágelné Nemoda Zsófia
  You Already Participated!
  2% 2% 37 / 1.7k
Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?