You are currently viewing Április 5-ig lehet jelentkezni a „Magam keverem a natúrkencém” pályázatra

Április 5-ig lehet jelentkezni a „Magam keverem a natúrkencém” pályázatra

Április 5-ig lehet jelentkezni a „Magam keverem a natúrkencém” pályázatra, amelyre 18. életévüket betöltött, amatőr pályázókat várnak, akik szeretnek kísérletezni a növények erejével és esetleg már vannak bevált receptjeik.

Fontos a pályázat során, hogy a receptúra, amellyel pályáznak legalább 3 natúr komponensből tevődjön össze, a komponensek közül legalább egy illóolaj legyen és pálmazsírt ne tartalmazzon.

„Volt a családomban ekcéma, váltam gyerekeimnek a legjobbat kereső anyává. Voltak betegségek, újrakezdések, mélységek és magasságok. Az illóolajokhoz mégsem ezek az élethelyzetek vezettek. Az én kapcsolatom a növényekkel egy régés-régi történet. Egy ősi kötelék, néha magam sem hiszem mennyire. Mindinkább érzem. Vegyész vagyok. Gyógyszerészi kémiából doktoráltam. Szeretem, hogy ismerem az illóolajokat alkotó molekulákat, képleteket, funkciós csoportokat, azok bizonyított és nem bizonyított, inkább empirikus hatásait”– vallja Dr. Takács Tóth Diána, a Diadeur alapítója és a „Magam keverem a natúrkencém” pályázat egyik életre hívója, aki mindent megtesz, hogy megismertesse az embereket a növények erejében rejlő lehetőségekkel.

A pályázat célja felhívni a figyelmet a natúr alapanyagok sokféleségére, hatékonyságára, és az emberekben lakozó kirobbanó kreativitásra, valamit ráirányítani a figyelmet a környezet védelmére a természetes alapanyagok használatával.

Természetesen értékes nyeremények is várják az első három helyezettet, 150.000 Ft., 100.000 Ft. és 50.000 Ft. értékben ajándékkártyák és tárgyi ajándékok, illetve van egy közönség díj is, amely nyertese 100.000 Ft. értékű nyereményekben részesül.

Bővebb információ:

https://diadeur.hu/palyazati-kiiras/

Jelentkezés:

https://diadeur.hu/palyazat-bekuldese/

főkép: freepik

 

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?