You are currently viewing Ha így csomagolsz, minden befér egy hátizsákba, még a beauty cuccok is!

Ha így csomagolsz, minden befér egy hátizsákba, még a beauty cuccok is!

Ha egy hétvégi kiruccanásról vagy egy rövid nyaralásról van szó, bizony komoly fejfájást okozhat egyetlen hátizsákba bezsúfolni az előre megálmodott szettjeidet.

Pláne, ha a kedvenc beauty termékeidet sem bírod itthon hagyni. A FOREO csapata megoszt veled néhány ügyes fogást; így akkor sem lesz hiányérzeted, ha egy hátizsákba nem tudod az egész fürdőszobát magaddal vinni.

A fapados járatokra általában egy 40 x 30 x 20 cm nagyságú táskát vihetsz fel plusz díj megfizetése nélkül. Bár úgy tűnhet, ez semmire sem elég, ha okosan pakolsz, rengeteg dolgot magaddal tudsz vinni az utazásra. Sőt, olyan fontos dolgokról sem kell lemondanod, mint az arcápolási rutinod! Így kezdj neki:

1. Mérd fel, mire lesz szükséged

Egy hétvégi városnézés vagy rövid tengerparti nyaralás más és más szükségleteket igényel. Légy reális azzal kapcsolatban, hogy mi az, amit valóban használni fogsz, és mi az, amit nyugodtan otthon hagyhatsz.

Kezdd azzal, hogy összeszeded a szépségápolási és sminkrutinod elengedhetetlen darabjait, és csak ezután gondolkozz extrákban. Egy rövid utazás nem a kísérletezés ideje: miért kockáztatnád meg, hogy egy új terméktől allergiás reakciód legyen? Valószínűleg azt a babakék tust sem most fogod kipróbálni, amit hónapok óta a fiókban rejtegetsz.

2. Válassz megfelelő piperetáskát

A reptéri ellenőrzés miatt muszáj átlátszó tárolóba pakolnod a folyékony kozmetikumokat, ha csak kézitáskád van. Viszont nem muszáj szendvicszacskóba gyömöszölnöd a kedvenceidet. Ma már sok helyen kapni olyan strapabíró műanyagból készült neszeszert, amelyben biztonságosan, mégis stílusosan tudod tárolni a krém állagú piperéket.

Arra érdemes figyelni a pakolás során, hogy a sminkeszközök a táskád középre kerüljenek: így kipárnázhatod őket ruhákkal, hogy ne mozduljanak el és ne törjenek össze.

3. Szerezz be újratölthető miniket

Az utazások alatt tehát érdemes hűségesnek maradnod a már jól bevált szépségápolási termékeidhez. A legegyszerűbb megoldás ehhez, ha beszerzed kedvenceidet mini változatban. Ha ezek nem állnak rendelkezésedre, szerezz be utazó méretű flakonokat, és töltsd meg őket a kedvenc termékeiddel.

Olyan tárolószetteket is találsz már a drogériákban, amelyek fújós, pumpás tárolókat és apró tégelyeket is tartalmaznak, így könnyedén magaddal tudod vinni a parfümödet vagy arcpermetedet is.

Foreo tipp: A légnyomás változása miatt a folyadékok kitágulhatnak, ami a folyékony termékek szivárgását okozhatja. Ha nem töltöd csordultig a tárolókat, helyet hagysz ennek, így elkerülheted a szivárgást és a kozmetikumok pazarlását is.

4. Válts szilárd vagy por állagú alternatívákra

Nem is gondolnád, mennyi helyet tudsz spórolni, ha kevesebb folyadékot zsúfolsz a táskádba. Sok márka kínál olyan szilárd bőrápoló és sminktermékeket, amelyek minőségben vetekednek folyékony társaikkal. A szilárd samponok, tusfürdők és testvajak is sokkal könnyebben elférnek a táskádban, és a biztonsági ellenőrzésnél sem kell majd elővenned ezeket.

5. Válaszd a multifunkciós termékeket

A helytakarékosság elengedhetetlen, ha csak egy ingyenesen felvihető táskával utazol, ezért érdemes olyan termékeket magaddal vinned, amelyek többféle funkciót is betöltenek. Például egy bronzosító kontúrként is működhet, vagy ha olyan hidratálót választasz, ami fényvédő és BB-krém is egyben, máris spóroltál egy csomó helyet!

Olyan eszközöket is érdemes magaddal vinned, amelyek lefedik a teljes otthoni arcápolási rutinodat. A FOREO LUNA™ 4 go arcápoló készülék kompakt méretének köszönhetően tökéletes társ az utazásokhoz, hiszen egyszerre tisztít, ápol és kényeztet.

Ha megfogadod a fenti tanácsokat, garantáltan kimaxolhatod az élményeket és a szépségápolási rutinodat is.

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?