You are currently viewing Hatékony bőrápolás 40 felett

Hatékony bőrápolás 40 felett

Bizonyos életkorok után szokás kicsit kétségbe esni. Arra gondolni, hogy valami változik, és hogy vannak dolgok, amelyekről már le kell mondani. Például a fiatalos, szép feszes arcbőr az, amelyről sokan úgy gondolják, hogy a 40. születésnap után egyszercsak varázsütésre eltűnik.

Ami tény: életkorunk előrehaladásával egyre több dolgot kell megtenni azért, hogy megőrizzük bőrünk állapotát. Alapszabály, hogy védjük bőrünket az erős napfénytől, csökkentsük, vagy felejtsük el a szoláriumozást is. Ne cigarettázzunk, együnk egészséges ételeket, igyunk megfelelő mennyiségű folyadékot és próbáljunk meg eleget aludni.

„Kozmetikusként több tízezer elvégzett arckezelés tapasztalatával magabiztosan állíthatom, hogy van, amire egyáltalán nincs szükség, és az a megszámlálhatatlan mennyiségű, összevissza vásárolt kozmetikum” – mondja Szakonyi Eszter, kozmetikusmester, a Vintage Beauty tulajdonosa. – Amiről nem szabad azonban lemondani, az a mindennapos arctisztítás, hidratálás és napvédelem. Ezt egészítheti ki egy szérum vagy egy arcmaszk rendszeres használata. Ennyi a titok, semmi több, ha 10-15 évet szeretnénk látványban javítani. Mindez csak akkor elérhető persze, ha a felsoroltak professzionális szemlélettel összeállított (tehát nem a piaci fősodor, vagy divat diktálta) természetes összetevőket tartalmazó, magas hatóanyagtartalmú kozmetikumok.”

A Volumen 40+ termékcsalád éppen ezen elvek mentén született. Nappalra és éjszakára is tökéletes ápolást biztosít az érett, vízhiányos, laza kötőszövetű arcbőr számára. A termékcsalád első tagja, a Volumen40+ szérum. Már két éve a polcokon van, és 3 nagy nemzetközi termékverseny aranyérmét is elhozta az elmúlt 2 évben. Igazából ez adta az ihletést a termékcsalád többi tagjának fejlesztéséhez is.

„Sok termékünk a szívünk csücske, sokra vagyunk nagyon büszkék, de bizton állíthatom, hogy ez a legújabb termékcsalád mindhárom új terméke összetételében és hatásában is világszínvonalú fejlesztés, és cáfolja azokat az állításokat, hogy a natúrkozmetikum sosem lehet elég látványos” – folytatja Szakonyi Eszter. „A VOLUMEN 40+ kozmetikumok kockázat- és kompromisszummentesek, 100% természetes összetevőket tartalmaznak, melyek táplálják a bőrt és nem csupán placeboként szolgálnak, nincsen bennük irritációt okozó anyag, viszont közel 100% hatóanyagtartalmúak. Ha igazán hatásos, azonnali feszesítő, anti-aging ápolást igényel a bőr, vagy épp egy fontos eseményre készül valaki és SOS tuningra van szüksége, akkor nem fog csalódni.”

Szakonyi Eszter

A három új termék, amely minden 40 év feletti hölgy kedvence lehet:

VOLUMEN 40+ KRÉM – a tökéletes nappali és éjszakai ápolás érett, vízhiányos, laza kötőszövetű arcbőrre. Gyors feszesítő, bőrfeltöltő hatású arckrém, mely selymesít, táplál, regenerál, halványítja a pigmentfoltokat és az arc apró redőit. A legérzékenyebb bőrökön is kockázat nélkül alkalmazható.

VOLUMEN 40+ KRÉMMASZK –Extra magas hatóanyagtartalmának köszönhetően percek alatt látványosan feszesíti, hidratálja, selymesíti az arcbőrt, a ráncokat feltölti, az arckontúrt tökéletesíti, a pigmentfoltokat halványítja, és még a szemkörnyéki karikákra is kedvezően hat. Emellett éjszakai krémként – a hatóidő lejártát követően a felesleget letörölve – is tökéletes, így hatása elnyújtható, még intenzívebbé tehető.

VOLUMEN 40+ TESTÁPOLÓ – varázslatos kékszőlő illatú új testápoló, azonnal érezhető bőrselymesítő hatással és tónusjavító, feszesítő, karcsúsító növényi összetevőkkel, melyek elősegítik a cellulit és a striák látható jeleinek csökkenését.

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?