You are currently viewing Milánói Divathét: Bemutatkoztak a Cukovy új pufikabátja

Milánói Divathét: Bemutatkoztak a Cukovy új pufikabátja

A Cukovy legújabb kollekciója a Budapest Central European Fashion Week után a Milan Fashion Week-en is nagy sikerrel debütált.

A szétcsatolható kabátok meleg ölelést nyújtanak a fáradhatatlan városi felfedezőknek, akik nem félnek meghódítani a belső világukat.

A Magyar Divat & Design Ügynökség  és a Camera Nazionale della Moda Italiana közös nemzetközi mentorprogramjának köszönhetően a márka 2019 óta mutatja be újdonságait a milánói divathéten, 2020-ban pedig Buyers Awarddal is jutalmazták. A Cukovy először 2022-ben állt önálló prezentációval a nagyközönség elé, idén pedig pedig először mutatta be új darabjait független helyszínen, a Budapest Select kollektív divatbemutató keretein belül a kifutón.

A Cukovy a kényelemre, fenntarthatóságra, tartósságra, és a játékosságra fókuszál. A márka termékeit Magyarországon tervezik és készítik helyi művészekkel és beszállítókkal, kizárólag magas minőségű, olasz anyagokból és libapehelyből. A termékpaletta leginkább pufidzsekikből, kabátokból, és kiegészítőkből áll. A CUKOVY cserélhető elemekkel, ujjakkal, és kapucnikkal játékra invitálja viselőit, így egy-egy darab akár hat-nyolcféleképpen is viselhető.

A fotók a Milan Fashion Week AW2324 Budapest Select divatbemutatón készültek.

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?